Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
oreg buss forog a sirjaban valszeg, kolykok eladtak a szerelmet......
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Kiderült hogy sérülten játszott. Durva mennyire elkerülte az OKCt ez a rajatszas soran.hehetheoriginal írta: Azt hali odatette![]()
Ezzel vége kb
- hehetheoriginal
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Odatette nagyon a végét az OKC, marha jó kis párharc
Kár, hogy visszakerült a pályaelőny, remélem 7 meccs összejön azért.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elizgulták a végére, kár érte nagyon....
Hangulat továbbra is óriási, mint valami random alapszakasz meccsen.
Hangulat továbbra is óriási, mint valami random alapszakasz meccsen.
- hehetheoriginal
Eltiltjak draymondot, aztan hogyhogy nem megfordul a parharc....
Amint megtortent az eltiltas, mar nem underdog a cavs.
Meg persze miami superteam, mert elotte kanyarba' se lattak olyat, hogy 3 prime jatekos osszeall, azota is mindig superteamezik mindenki, aztan egy se nyert semmit azota se.

Amint megtortent az eltiltas, mar nem underdog a cavs.
Meg persze miami superteam, mert elotte kanyarba' se lattak olyat, hogy 3 prime jatekos osszeall, azota is mindig superteamezik mindenki, aztan egy se nyert semmit azota se.
thereisonly1ronaldo
- nmate
Kötekedek még.
Statok alapján hasonló igen, nem tudom mekkora volt a hype ott az öregekkel telerakott Lakers körül, ott még nem követtem NBA-t. De a Miami superteam ellen, akkor, ott, tutira underdogként nézett a Dallasra mindenki.
De most Lebronról jutott eszembe a 2016-os Cavs, bár ugye Lebron liga arca kategória, szóval ott is árnyaltnak mondható. De az a 73-9 GSW volt, szóval én mindenképpen azt mondanám, hogy underdog a Cavs.
De amúgy igen, nagy choke lenne. MVP, best record, aztán jön a kelet 5. és adios. Egyébként a Denver ellen is rezgett a léc, Gordon ha egészséges tud maradni, szorosabb 7. meccs lett volna.

Statok alapján hasonló igen, nem tudom mekkora volt a hype ott az öregekkel telerakott Lakers körül, ott még nem követtem NBA-t. De a Miami superteam ellen, akkor, ott, tutira underdogként nézett a Dallasra mindenki.
De most Lebronról jutott eszembe a 2016-os Cavs, bár ugye Lebron liga arca kategória, szóval ott is árnyaltnak mondható. De az a 73-9 GSW volt, szóval én mindenképpen azt mondanám, hogy underdog a Cavs.
De amúgy igen, nagy choke lenne. MVP, best record, aztán jön a kelet 5. és adios. Egyébként a Denver ellen is rezgett a léc, Gordon ha egészséges tud maradni, szorosabb 7. meccs lett volna.
- hehetheoriginal
Akkor ilyen alapon a 04es pistons is, aztan kozben mindket csapat jobb volt, mint a heat vagy a lal...
thereisonly1ronaldo
- nmate
Dallas?hehetheoriginal írta:underdog még soha nem nyert bajnoki cimet

- hehetheoriginal
ezen a szinten már mindenki kitesz mindent az asztalra, kinyom mindent a tankból, serulten, meghuzodva, faradtan, a bajnoki cim a tét, itt nem lehet olyan egyertelmuen kijelenteni, hogy aki papirforma alapjan siman eselyesebb, az ugy is lesz. itt mar foleg a papiron gyengebb pacers emberfelettit jatszik, egyenenkent tultoljak magukat az eddigi hataraikon, kepzelem milyen fogadkozasok mehetnek az oltozoben pl..
mondjuk underdog még soha nem nyert bajnoki cimet, valszeg itt sem ez fog tortenni, az vmi elkepeszto alltime top1 chokerkedes lenne az okc-tol, hogy idaig eljutnak, es nem tudjak megoldani az indiana jatekat.
mondjuk underdog még soha nem nyert bajnoki cimet, valszeg itt sem ez fog tortenni, az vmi elkepeszto alltime top1 chokerkedes lenne az okc-tol, hogy idaig eljutnak, es nem tudjak megoldani az indiana jatekat.
thereisonly1ronaldo
-
PO kezdés elött akkora underdogok voltak hogy még Reggie is a Bostonra fogadott volnanmate írta: Bucks ellen biztosan esélyesnek jött ki, több sportlapnál, espn is pl. Utána Cavs ellen nem így volt persze, bár ott meg podcastekben pl. thinkingbasketball-ban céloztak rá, hogy nagyon kellemetlen lesz nekik és sok a sérült is, szóval nem olyan egyértelmű az. Knicks ellen pedig már esélyesként jöttek, innentől kezdve nem meglepő szerintem. Én is Bostont mondtam, de valószínűleg azért, mert tavaly láttam őket utoljára játszani.![]()

Ettől függetlenül hajrá, ezt az OKC csak elbukni tudja szerintem.
- nmate
Bucks ellen biztosan esélyesnek jött ki, több sportlapnál, espn is pl. Utána Cavs ellen nem így volt persze, bár ott meg podcastekben pl. thinkingbasketball-ban céloztak rá, hogy nagyon kellemetlen lesz nekik és sok a sérült is, szóval nem olyan egyértelmű az. Knicks ellen pedig már esélyesként jöttek, innentől kezdve nem meglepő szerintem. Én is Bostont mondtam, de valószínűleg azért, mert tavaly láttam őket utoljára játszani.

-
Ki az a sok?nmate írta: Én sem lepődtem meg az Indiana döntőn, kelet elég sovány, de azon, hogy ennyire pariban vannak egy csapattal, aki eddig lelépte a teljes mezőnyt, azon kicsit igen.
Én remélem, hogy 7 meccs lesz itt, ott pedig szurkolni fogok az Indinek.
Ez azért nem igaz, nagyon sokan mondták őket.Tjacks írta: Miután senki nem hitte el hogy a pacers egyáltalán a döntőbe bejuthat így ez evidens.

- nmate
Én sem lepődtem meg az Indiana döntőn, kelet elég sovány, de azon, hogy ennyire pariban vannak egy csapattal, aki eddig lelépte a teljes mezőnyt, azon kicsit igen.
Ez azért nem igaz, nagyon sokan mondták őket.Tjacks írta: Miután senki nem hitte el hogy a pacers egyáltalán a döntőbe bejuthat így ez evidens.
-
Miután senki nem hitte el hogy a pacers egyáltalán a döntőbe bejuthat így ez evidens.ferni írta:Ez oké, hogy a kövi meccsen sok múlik, de nekem ne mondja senki, hogy valaki azt hitte itt, hogy 3 meccs után a Pacers fog vezetni.Tjacks írta: 4.ik meccset nyerik és újra övék a pályaelőny, továbbra sem hiszem el hogy megnyerhetik.

-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
meg hogy a 3.ik meccsen tobb labdat lopnak, es tobbet blokkolnak (es az ossz to-k szama is alacsonyabb) mint az okc...ferni írta:Ez oké, hogy a kövi meccsen sok múlik, de nekem ne mondja senki, hogy valaki azt hitte itt, hogy 3 meccs után a Pacers fog vezetni.Tjacks írta: 4.ik meccset nyerik és újra övék a pályaelőny, továbbra sem hiszem el hogy megnyerhetik.
Ez oké, hogy a kövi meccsen sok múlik, de nekem ne mondja senki, hogy valaki azt hitte itt, hogy 3 meccs után a Pacers fog vezetni.Tjacks írta: 4.ik meccset nyerik és újra övék a pályaelőny, továbbra sem hiszem el hogy megnyerhetik.
-
4.ik meccset nyerik és újra övék a pályaelőny, továbbra sem hiszem el hogy megnyerhetik.