Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 13., péntek 12:41

ujabb napok teltek el, city már lezárta a nyarat, nekunk még mindig nincs senki a két legfontosabb hianyposztra. :coffee:
thereisonly1ronaldo

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 13., péntek 12:40

NemMoby írta: Jöhetnének még bejelentések
Parancsolj.

BREAKING: Real Madrid will announce Franco Mastantuono TODAY. @edu17burgos
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

NemMoby

HozzászólásSzerző: NemMoby » 2025. június 11., szerda 21:16

Jöhetnének még bejelentések

Muszi05

HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2025. június 11., szerda 15:50

Valaki nem tudja amugy hogy dhgate mennyi idő alatt dolgozza fel a rendelést? 3.-án rendeltem de még email se jött, csak annyit ír "Feldolgozás alatt álló tétel".

Azt eladója válogatja... Én pl. május 25-én rendeltem 3 mezt, még aznap rám írt az eladó, hogy pontosítsuk a mezszámokat / neveket. Majd május 28-án küldte WhatsApp-on a képeket (mivel megadtam a telszámom), hogy a csomagok össze vannak készítve, a shipping label is elő van készítve és doublechekkol-jam a szállítási infokat, hogy minden rendben van-e.
Ma kaptam a posta-tól, hogy vámkezelték a cuccot! :kalapos:
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" :mrgreen:

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. június 11., szerda 11:07

BLevi96 írta:
realfan írta:
a mezeket meg árnyalnám, rengeteg élyan emberen látok shitty meg psg mezt, akik azt sem tudják, hogy mi fán terem a foci, csak tetszik nekik a mez, erre a psg egyébként elég tudatosan rá is ment, hogy nem foci rajongók is vegyék a mezeiket (és akármennyire utálom őket, nem is rosszak a cuccaik sajnos :( )
Mezeket pedig nem a gyerekek, hanem a szülők veszik nekik, ők rontják el :mrgreen:
Unokaöcséimnek most rendeltem Valverde és Mbappe mezt, elébe megyek a dolgoknak :lol:

Valaki nem tudja amugy hogy dhgate mennyi idő alatt dolgozza fel a rendelést? 3.-án rendeltem de még email se jött, csak annyit ír "Feldolgozás alatt álló tétel".
ez teljesen így van, unkahúgom is Real mezeket kap tőlem :mrgreen: tesóm ingatlanos ügyfeleitől meg honvédosat, szóval félig már el lett rontva (mentsége, hogy ott is focizik :D ) :lol: :lol:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 11., szerda 10:57

realfan írta:
nuevo_ericco írta:

Egyre több ismerősöm gyerekén látom a City és PSG mezeket. Egy mai 10 évest már nem érdekli CR és Messi sem.

a mezeket meg árnyalnám, rengeteg élyan emberen látok shitty meg psg mezt, akik azt sem tudják, hogy mi fán terem a foci, csak tetszik nekik a mez, erre a psg egyébként elég tudatosan rá is ment, hogy nem foci rajongók is vegyék a mezeiket (és akármennyire utálom őket, nem is rosszak a cuccaik sajnos :( )
Mezeket pedig nem a gyerekek, hanem a szülők veszik nekik, ők rontják el :mrgreen:
Unokaöcséimnek most rendeltem Valverde és Mbappe mezt, elébe megyek a dolgoknak :lol:

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. június 11., szerda 10:39

nuevo_ericco írta:
el magico írta:

PSG és Man City helyezései azért elkeserítőek :|
Az is durva, hogy az Al-Nassr lenyom egy Dortmund-Roma párost :lol:

Nem tetszik ez az irány...
Egyre több ismerősöm gyerekén látom a City és PSG mezeket. Egy mai 10 évest már nem érdekli CR és Messi sem.
engem nem zavar, ha se Cé se Messi nem érdekli őket, kb ő már nem is látta, 10 évesen mér érdekelné? majd később úgyis visszanézegetik őket, mint anno mi is gyerekként a régieket, csak nekik még egyszerűbb lesz :D

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 11., szerda 10:20

nuevo_ericco írta:
el magico írta:

Persze,mert egy gyerek ebben nő már fel,hogy bekapcsolja a konzolt,es Fifaban ez a két csapat van tele a legnagyobb ratingu jatekosokkal. Meg Psgnel a Jordanas ruha szettek is szerintem nagyot dobtak ezen. Az telitalálat volt rendesen.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 11., szerda 10:18

el magico írta:
gutihaz14 írta: https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... /#lightbox

Most followed football clubs around the world among all social media platforms at the end of the 2024/25 season.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. június 11., szerda 10:10

gutihaz14 írta: https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... /#lightbox

Most followed football clubs around the world among all social media platforms at the end of the 2024/25 season.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 11., szerda 9:50

https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... /#lightbox

valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 11., szerda 9:45

Sierra írta: Sztem Militaot el is kene engedni, ott van 2 bizonyitani akaro fiatal spanyol tehetsegunk, esetleg back-upnak maradhat, de en nem szamolnek vele a kezdoben innentol.
kétséged ne legyen, hogy Militao nem lesz kezdő. Xabi nem hülye, ugyan azt látja amit az egész világ, a két spanyol fiatalra fogunk építeni, cserének ott lesz Rüdiger (ha marad) és a brazil. Négyen bőven bőven megfelelőek 2 posztra és vannak csapatok amik ellen Alaba is bevethető azért. Eladás ha nem lesz akkor érkező sem, főleg h az utánpótlás emeberekhez is nyúlhatunk a kupában pl.. Dean érkezésével ez a poszt fasza, egyedül egy 3 kh-es rendszerre lennénk kevesen, de a hírek alapján nem ezzel fogunk indulni.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 11., szerda 9:13

Sztem Militaot el is kene engedni, ott van 2 bizonyitani akaro fiatal spanyol tehetsegunk, esetleg back-upnak maradhat, de en nem szamolnek vele a kezdoben innentol.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 11., szerda 8:49

hehetheoriginal írta:
_Bushido_ írta:

Magyar oldalak hozták le.
Legalábbis ott láttam.
Fociaréna és ez. itt
Carreras miatt Fran érthető, mert azonos kaliber, de ahogy valaki írta, ha Xabinak kb ez a taktikája, gyors szélsőkkel, akkor pont Fran kéne, nem Mendy.
ha csak 3 masodpercig olvasod a cikket, ott van benne betukkel leirva, hogy honnan van a hir, kire hivatkoznak... :coffee:
oriasi :lol: magat vedve felhozza hogy magyar oldalak hozzak le, minthaaz amugy barmit is valtoztatna, de a cikkben mar nem olvassa a forrast :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 11., szerda 8:41

_Bushido_ írta:
Pad'em írta:

Tegnap is írtam, hogy hanyagold azokat a híreket amik úgy kezdődnek vagy végződnek hogy "Fichajes". Bullshit az összes.
Legalábbis ott láttam.
Fociaréna és ez. itt
Carreras miatt Fran érthető, mert azonos kaliber, de ahogy valaki írta, ha Xabinak kb ez a taktikája, gyors szélsőkkel, akkor pont Fran kéne, nem Mendy.
ha csak 3 masodpercig olvasod a cikket, ott van benne betukkel leirva, hogy honnan van a hir, kire hivatkoznak... :coffee:
thereisonly1ronaldo

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 11., szerda 8:30

Pad'em írta:
_Bushido_ írta: Azt írják, hogy Xabi döntött. Alaba és Fran García mehet! Plusz Tchuameni is. Pedig ő mikor nem a védelemben játszott, hanem a helyén, akkor krva jó volt....
Tegnap is írtam, hogy hanyagold azokat a híreket amik úgy kezdődnek vagy végződnek hogy "Fichajes". Bullshit az összes.
Legalábbis ott láttam.
Fociaréna és ez. itt

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 11., szerda 7:01

Huijsen-militao/rudiger
Asencio meg majd nezze a padrol es varja hogy megint kihulljon elole mindenki. :angry: :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 11., szerda 0:39

Szinte biztos, hogy még Xabi fejében sem állt össze egy kezdő, lehet nem is lesz gála 11 eleve. De az éjszakai spanyol showműsor szakik persze tudják :D

Elolvastam a cadena ser director eszmefuttatását, szerinte akarunk mi is egy tinisztárt kreálni és harcba küldeni Yamal ellen, ezt az űrt töltheti be Maszti :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 11., szerda 0:16

flori írta: BREAKING: Franco Mastantuono will arrive and be a STARTER at Real Madrid.
meg sem kéne venni, telített a posztja :roll:

mi a terv Gülerrrel amúgy? :hmmm:
még ő sem biztos hogy befér a kezdőbe, nem hogy egy 17 és argentín...

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. június 11., szerda 0:13

Nyilván helyén kell kezelni az infót. :D
mentamas írta:
Remy írta: Nem is edzett meg az egesz csapattal, de mar kezdo jon ki. Hagyjuk mar. :lol:
Az egy dolog, de augusztus közepéig be sem mutatkozhat nálunk, amíg be nem tölti a 18-at.
Van olasz útleve.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: