Mbappe a ligaban lott 31 golt, a majd most tizszer ugy megmutatom Vini meg 11-et, a bal oldalon Aranylabdas lennek Rodrygo hatot, ami ugyanannyi mint Fede goljainak a szama, es alig tobb, mint Diaze vagy Gülere.ToniKroos írta:Látom nem bírjátok elengedni Vinit. Bappéról beszélek, de valahogy ti mindig Vininél köttök ki. Ez már valami üldözési mánia. Mégegyszer leírom hátha átmegy, Bapperól beszélek, akinek Vinitől függetlenül, szerintem gyenge szezonja volt MAGÁHOZ képest. Ennél tud és arra számítok, hogy fog is jobb szezont hozni. Igen rajta IS múlott a szezon, mivel az őszi meccsek is ugyan úgy 3 pontot érnek bármennyire is fáj vagy nem fáj. Lement a bajnokság fele, mire azt lehetett mondani, hogy végre megérkezett. Persze, mivel 11 ember játszik nem csak rajta múlott, alig volt értékelhető teljesítmény. De én most nem a többiekről beszélek.Professore írta:
Ide jött Bappé új csapatba, új bajnokságba ráadásul új szerepkörbeaztán hozott egy gyengécske őszt de szezon végére aranycipő és rajta ment el a szezon? Rajta kéred számon? Mit csináltak akkor a 10x megcsinálom mr. mentality a többi támadó főképp Rodri és a drágalátos szelsővédőink? Ha valakiket elő kell venni akkor őket de valójában csapatostul edzőstől bukott meg az egész.
Lehet csűrni és csavarni de JELENLEG nem kérdés melyik játékos a hasznosabb a csapatnak és melyik tett többet hozzá az idei évhez. Ha Vini nem szedi össze magát jövőre akkor el kell adni mert nálunk lefőtt neki.
De amúgy kíváncsi vagyok ki írna alá egy ilyen Bappe szezont a következő idényre?
Az meg mar kabare, hogy a szezont serulten lehozo Jude befeszkelte magat a ket brazil koze golok szamaban.
Mbappe osszesen vert 43 golt, ami ketszer annyi, mint a masodike a csapatban.
Nyilvan a golok elosztasan lehet elmelkedni, de ha a ket brazil csak egy kicsit is odateszi magat a bajnoksagban, akkor nem lett volna semmi gond a cimvedessel.