Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Azt mondjuk nem teljesen ertem (tobb helyen is olvastam nem csak itt), hogy miert vart barki is valosaghubb filmet. Bevetelt akarnak generalni, nem egy igazi f1 elmenyt atadni az embereknek, ami csak azt erdekelne, aki nezi a f1-et. Mar a Drive to Survive is ossze-vissza dramatizal meg vagdos, hogy nezzek meg a rajongok, ha abban se lennenek ezek a krealt dolgok mar reg lelottek volna az egeszet. Aki a valosagra kivancsi elofizet az f1 tv-re es kesz. Ma mar lehetosege van minden Kis Pistanak benezni a szinfalak moge, vagy barmit megnezni ami F1. Erre nem fognak felhuzni egy filmet.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hozzaszokhattal volna az elmult evekben, ha realmeccset neztelnmate írta: Láttam belőle egy klippet és konkrétan másodpercenként voltak benne vágások. Én ilyen filmet nem vagyok hajlandó megnézni, szétcseszi az agyamat meg a szememet.

Szoval ez a film is darabos, mint belingem mozgasa

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az a resze nem volt zavaro, legalabbis szamomra.
Inkabb az ostobasaga a filmnek, az a zavaro. Nagyon amerikai lett ebbol a szempontbol.
Inkabb az ostobasaga a filmnek, az a zavaro. Nagyon amerikai lett ebbol a szempontbol.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Láttam belőle egy klippet és konkrétan másodpercenként voltak benne vágások. Én ilyen filmet nem vagyok hajlandó megnézni, szétcseszi az agyamat meg a szememet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
F1 - A FILM: Hajjajj! Amikor a Felpörgetve találkozik a Top Gun-nal, hogy egy cringe-fesztivált a lehető legjobb technikai megoldásokkal vetítsenek ki a filmvászonra.
Szögezzük le gyorsan: élveztem a filmet, minden ökörsége ellenére is. Megvoltak a pillanatai, voltak jó karakterei, és hát… Brad Pitt! Ő nagyon rendben volt. (Khm… van a mezőnyben egy pilóta, aki szerintem sok alapot adott Sonyhoz.)
De azért nah… 25 év F1-es rajongói múlttal, nehéz túllépni azon, ha valami nagyon elrugaszkodik a valóságtól – még ha egy filmről is beszélünk és, ha még néha örültem is, hogy az FIA itt, mintha nem is létezett volna... Ebből a szempontból bizony csalódás is volt a film, mert azt hittem, szakmailag is a valósághoz közelebb álló show-t kapunk, ha már hivatalosan is a nevét adta hozzá az F1. És így már azt is értem, Verstappen miért szart az egészre. Hehe.
A film nagyon zajos. Brutál nagy show-t akart bemutatni, több esetben nagyon hű akart lenni az F1-hez is. Látványos és hangos volt, sok karaktert mozgatott, sok kikacsintást tett, csak közben a fun-faktor tekerte lejjebb. Egyszerűen mintha elfelejtett szórakoztatni. A kevesebb néha több, ugye...
Aztán jött a végjáték... és ott végre összeállt mindent. Ott megmutatkozott, hogy miért szeretjük sokan az autós filmeket még annak ellenére is, hogy mennyire faszsággal pakolják tele azokat... Mennydörgés, Felpörgetve, Mint a villám, Gran Turismo, stb...
Az F1-film nem lesz egy új Top Gun, és nem lesz mérföldkő az autós filmek tekintetében. De az a meló, amit beletettek, vétek lenne nem díjazni. Brutál látványos cucc, szerintem technikai Oscar-jelölések tutira lesznek... és talán még újranézhetőségi faktora is van a filmnek.
UI: A cameók nagyon jópofák lettek.
UI2: A Rush még mindig a legjobb Forma–1-es film.
Ui3: A fiatal főszereplő srác nevét már most nem tudom...
Ui4: Szerintem nagy hiba volt nem Brian Tyler-t felkérni zeneszerzőnek, ha már az F1-hez is ő csinálta a zenét... talán itt többet tudott volna belerakni, mint Zimmer.
Szögezzük le gyorsan: élveztem a filmet, minden ökörsége ellenére is. Megvoltak a pillanatai, voltak jó karakterei, és hát… Brad Pitt! Ő nagyon rendben volt. (Khm… van a mezőnyben egy pilóta, aki szerintem sok alapot adott Sonyhoz.)
De azért nah… 25 év F1-es rajongói múlttal, nehéz túllépni azon, ha valami nagyon elrugaszkodik a valóságtól – még ha egy filmről is beszélünk és, ha még néha örültem is, hogy az FIA itt, mintha nem is létezett volna... Ebből a szempontból bizony csalódás is volt a film, mert azt hittem, szakmailag is a valósághoz közelebb álló show-t kapunk, ha már hivatalosan is a nevét adta hozzá az F1. És így már azt is értem, Verstappen miért szart az egészre. Hehe.
A film nagyon zajos. Brutál nagy show-t akart bemutatni, több esetben nagyon hű akart lenni az F1-hez is. Látványos és hangos volt, sok karaktert mozgatott, sok kikacsintást tett, csak közben a fun-faktor tekerte lejjebb. Egyszerűen mintha elfelejtett szórakoztatni. A kevesebb néha több, ugye...
Aztán jött a végjáték... és ott végre összeállt mindent. Ott megmutatkozott, hogy miért szeretjük sokan az autós filmeket még annak ellenére is, hogy mennyire faszsággal pakolják tele azokat... Mennydörgés, Felpörgetve, Mint a villám, Gran Turismo, stb...
Az F1-film nem lesz egy új Top Gun, és nem lesz mérföldkő az autós filmek tekintetében. De az a meló, amit beletettek, vétek lenne nem díjazni. Brutál látványos cucc, szerintem technikai Oscar-jelölések tutira lesznek... és talán még újranézhetőségi faktora is van a filmnek.
UI: A cameók nagyon jópofák lettek.
UI2: A Rush még mindig a legjobb Forma–1-es film.
Ui3: A fiatal főszereplő srác nevét már most nem tudom...
Ui4: Szerintem nagy hiba volt nem Brian Tyler-t felkérni zeneszerzőnek, ha már az F1-hez is ő csinálta a zenét... talán itt többet tudott volna belerakni, mint Zimmer.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Chris Terrio író akkor még tehetségnek tűnt.AZ ARGO-AKCIÓ:
Azóta akkora faszságokat, meme alapaanyagokat vetett papírra mint Save Martha, meg Somehow Palpatine returned.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Remy
- Kapcsolat:
TOP GUN - MAVERICK: Van az a jelent, mikor Maverick demonstrálja, hogy igenis végre lehet hajtani 2:15 alatt a feladatot. Abban lényegében benne van minden, ami Tom Cruise egész karrierjét végigkísérte. Az a jelent egy az egyben TOM CRUISE. Csibészség, lélegzetelállító mutatványok, a maximum utáni szint bemutatása a munkájában.
A főnökség tekintete, a srácok, főként Powell arca pedig mindent elárult. Itt ez az ember, aki tényleg egy legenda. Aki nem ismer lehetetlent. És megcsinálja, újra megcsinálja!
Vannak azok a filmek, amik a mozis élmény után napokig ott vannak velünk. Erős élmény, fülig érő mosoly jellemzi az utóhatást. Aztán vannak azok a filmek, amik évekkel később, a sokadik újrázás után is pontosan ugyanezt az élményt adják. Na, és ilyenkor döbben rá az ember, hogy itt a legfelső polcot látta. Megszólal Kenny Loggins zenéje, és onnantól kezdve nincs megállás, együtt vibrálsz, együtt lélegzel a filmmel.
Mindamellett, hogy technikailag egy csúcs filmről beszélünk, az összkép, az összhatás, a folyamatos libabőrt idéző, lélegzetelállító jelenetek egymás utáni megjelenése egy akkora adrenalin injekciót eredményezett, ami szinte elképesztő. A casting is rendben van, Kosinski-ék ráéreztek arra, amire anno Scott-ék is. Mindenki kurva menő, mindenki kurvajó, de legfőképpen, MINDEN IS KURVAJÓ!
Most már tartom, hogy nem csak a XXI. század, hanem minden idők egyik legjobb akciófilmje.
AZ ARGO-AKCIÓ: Affleck feljutott a csúcsra! Nem hiába... Remekül megrendezett film egy olyan sztoriról, amit simán el lehetett volna adni száraz tálalásban is. De itt nem ez történt.
Egy végig feszült kimenekítős sztori, de ami az utolsó fél órában lezajlott, az over the top! Már, ami a tétet és a feszültséget jelenti...
Ironikus, hogy a napokban szedtem pont elő, mikor újra balhé van Iránban.
A főnökség tekintete, a srácok, főként Powell arca pedig mindent elárult. Itt ez az ember, aki tényleg egy legenda. Aki nem ismer lehetetlent. És megcsinálja, újra megcsinálja!
Vannak azok a filmek, amik a mozis élmény után napokig ott vannak velünk. Erős élmény, fülig érő mosoly jellemzi az utóhatást. Aztán vannak azok a filmek, amik évekkel később, a sokadik újrázás után is pontosan ugyanezt az élményt adják. Na, és ilyenkor döbben rá az ember, hogy itt a legfelső polcot látta. Megszólal Kenny Loggins zenéje, és onnantól kezdve nincs megállás, együtt vibrálsz, együtt lélegzel a filmmel.
Mindamellett, hogy technikailag egy csúcs filmről beszélünk, az összkép, az összhatás, a folyamatos libabőrt idéző, lélegzetelállító jelenetek egymás utáni megjelenése egy akkora adrenalin injekciót eredményezett, ami szinte elképesztő. A casting is rendben van, Kosinski-ék ráéreztek arra, amire anno Scott-ék is. Mindenki kurva menő, mindenki kurvajó, de legfőképpen, MINDEN IS KURVAJÓ!
Most már tartom, hogy nem csak a XXI. század, hanem minden idők egyik legjobb akciófilmje.
AZ ARGO-AKCIÓ: Affleck feljutott a csúcsra! Nem hiába... Remekül megrendezett film egy olyan sztoriról, amit simán el lehetett volna adni száraz tálalásban is. De itt nem ez történt.
Egy végig feszült kimenekítős sztori, de ami az utolsó fél órában lezajlott, az over the top! Már, ami a tétet és a feszültséget jelenti...
Ironikus, hogy a napokban szedtem pont elő, mikor újra balhé van Iránban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
A Remy univerzum tovább él!!!

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Darren Aronofsky is in early conversations to direct A24’s ‘Breakthrough’ starring Dwayne Johnson.
Hogy mi?
Hogy mi?

- Remy
- Kapcsolat:
Akkor ez lenne a címehehetheoriginal írta: rami malekkel a remy című film (the amateur) egesz jó lett.
egész reális szagú cucc.

Közben lecsúszott a Tolvajok városa. Nem egy extra színész Géza, de bírom a fejét. Egyrészt jó rendező, másrészt vannak fasza filmjei.
Viszont tök fölös az extended cut belőle...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
rami malekkel a remy című film (the amateur
) egesz jó lett.
egész reális szagú cucc.

egész reális szagú cucc.
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Engem is beszopatott rendesen az IMDB értékelés, azért komolyabb sztorira számítottam.realmadrid95 írta: Sinners (2025)
Azt irtak/mondtak mindenhol, hogy az ev horrorja, sot, az elmult 15 evben nem volt ekkora sikeru horror az usaban “live action original” besorolasban.
Szamomra nezhetetlen, egy gyenge Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Alkonyattol pirkadatig utanzat. Rendesen sajnalom azt a ket orat az eletembol, amit elvett. Csak azert tartottam ki a vegeig, mert nagy katarzist igertek a vegere.. hat nem jott.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Sinners (2025)
Azt irtak/mondtak mindenhol, hogy az ev horrorja, sot, az elmult 15 evben nem volt ekkora sikeru horror az usaban “live action original” besorolasban.
Szamomra nezhetetlen, egy gyenge Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Alkonyattol pirkadatig utanzat. Rendesen sajnalom azt a ket orat az eletembol, amit elvett. Csak azert tartottam ki a vegeig, mert nagy katarzist igertek a vegere.. hat nem jott.
- Remy
- Kapcsolat:
Fasza, mar itt is youngest…
Konyvelo 2. Nem volt olyan jo, mint az elso, de Geza ezen szerepe tovabbra is jo. Bernthallal pedig jo paros voltak.

Konyvelo 2. Nem volt olyan jo, mint az elso, de Geza ezen szerepe tovabbra is jo. Bernthallal pedig jo paros voltak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
19 éves csávó, Kane Parsons rendezi az A24 egyik új filmjét, THE BACKROOMS.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Komoly nevek.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Remy
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha a legutolsó karakterre gondolsz, akkor az a Prey c. Predi film főszereplője.hehetheoriginal írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!engem az érdekelne ki volt a lefagyasztott fazon meg a napszemcsis némber a végén. van erről info?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!engem az érdekelne ki volt a lefagyasztott fazon meg a napszemcsis némber a végén. van erről info?
thereisonly1ronaldo