ezzel nem értek egyet, Jude bemozgásai, Vini és Rodry, ahogy egyszerre mentek ki balra túltölteni a szélt, Carvajal felfutásai, Fede ahogy becsatlakozott a témadásokhoz, Joselu használata, Kroos kulcsszerepe a labdakihozatalokban és még lehetne sorolni igenis tudatos csapatjáték, nem ad hoc dolgok, amiket hirtelen ők találtak ki, nem kell átvenni a Carlonak semmilyen taktikája sincs narratívát, legalább nekünk Real szurkolóknak nem...gólvonal írta:Én se beszéltem a szépségről. Csapatjáték konkrétan nem volt. Ami volt az két clutch teljesítmény, ősszel Bellinghamtől, tavasszal Viniciustól.realfan írta:
vagy csak mondjuk a működő csapatjáték nem feltélenül egyenlő a szép játékkal is és előbbiről volt szó, nem pedig a szórakoztatási faktorról![]()

Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Re: Vinícius Junior - 7
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
mondjuk a kurva eros cityt pont megcsapkodtuk egy eleg eros csapatjatekkalgólvonal írta:Én se beszéltem a szépségről. Csapatjáték konkrétan nem volt. Ami volt az két clutch teljesítmény, ősszel Bellinghamtől, tavasszal Viniciustól.realfan írta:
vagy csak mondjuk a működő csapatjáték nem feltélenül egyenlő a szép játékkal is és előbbiről volt szó, nem pedig a szórakoztatási faktorról![]()
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Én se beszéltem a szépségről. Csapatjáték konkrétan nem volt. Ami volt az két clutch teljesítmény, ősszel Bellinghamtől, tavasszal Viniciustól.realfan írta:vagy csak mondjuk a működő csapatjáték nem feltélenül egyenlő a szép játékkal is és előbbiről volt szó, nem pedig a szórakoztatási faktorrólgólvonal írta: Nem tudom ti milyen meccseket néztetek, de kurvara nem működött jól már tavalyelőtt sem. A különbség a két szezon között az, hogy akkor valahogy megnyertük a meccseket. De a játék ugyanolyan szar volt, mint idén.![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
vagy csak mondjuk a működő csapatjáték nem feltélenül egyenlő a szép játékkal is és előbbiről volt szó, nem pedig a szórakoztatási faktorrólgólvonal írta: Nem tudom ti milyen meccseket néztetek, de kurvara nem működött jól már tavalyelőtt sem. A különbség a két szezon között az, hogy akkor valahogy megnyertük a meccseket. De a játék ugyanolyan szar volt, mint idén.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
olyan meccseket, ahol fullba ájulva háttal ülnek a fotelnek isgólvonal írta: Nem tudom ti milyen meccseket néztetek, de kurvara nem működött jól már tavalyelőtt sem. A különbség a két szezon között az, hogy akkor valahogy megnyertük a meccseket. De a játék ugyanolyan szar volt, mint idén.

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem tudom ti milyen meccseket néztetek, de kurvara nem működött jól már tavalyelőtt sem. A különbség a két szezon között az, hogy akkor valahogy megnyertük a meccseket. De a játék ugyanolyan szar volt, mint idén.
-
persze, csak a csapatjátékot egy ember is tönkreteheti, még úgyis, hogy egyénileg jó szezont hoz ;) fura módon tavaly kb ugyenez a keret -Mbappé és Kroos elég jól működött, sérülésekkel együtt, Carlettoval a padon. nem csak a lőtt gólok számítanak, miatta átalakult Vini, Rodry és Jude szerepköre is, nem is tudták azt hozni, mint tavaly, ami nagyrészt a francia miatt volt. szerintem azért annál összetettebb dolog a foci ,hogy valaki lő csomó gólt, akkor tuti jó és a körülette lévők meg az addig sikeres edző a balfaszok csak...Professore írta:Ide jött Bappé új csapatba, új bajnokságba ráadásul új szerepkörbeaztán hozott egy gyengécske őszt de szezon végére aranycipő és rajta ment el a szezon? Rajta kéred számon? Mit csináltak akkor a 10x megcsinálom mr. mentality a többi támadó főképp Rodri és a drágalátos szelsővédőink? Ha valakiket elő kell venni akkor őket de valójában csapatostul edzőstől bukott meg az egész.ToniKroos írta:
De most miért érzitek úgy, hogy vissza kell vágni Vini teljesítményével? Ráadásul az első évével, 18 évesen mikor ide került Brazíliából. Amúgy most se tud sok egyenesen bele rúgni. Látod egy Bappe sztárként 25 évesen is megszenvedett az elején, kicsit más a kettő. És igen rajta IS elment, lehet itt nevetni, de ősszel pontokat buktunk miatta. Válogatottból kimaradt, meg sokan már küldték volna vissza Párizsba. Nem máshoz viszonyítom a teljesítményét, hanem ahhoz képest, hogy mit tud és ősszel alul teljesített finoman fogalmazva.
Lehet csűrni és csavarni de JELENLEG nem kérdés melyik játékos a hasznosabb a csapatnak és melyik tett többet hozzá az idei évhez. Ha Vini nem szedi össze magát jövőre akkor el kell adni mert nálunk lefőtt neki.
nem kell eladni Bappét, nem azt mondom, de a csapatjátékot pont az ő érkezése tette tönkre (+Kroos távozása sem tett jót) és ahhoz, hogy ez helyreálljon, kellettek volna más igazolások is, amiket nem léptünk meg, remélhetőleg idén nyáron pótoljuk és nem lesz gond
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ide jött Bappé új csapatba, új bajnokságba ráadásul új szerepkörbeaztán hozott egy gyengécske őszt de szezon végére aranycipő és rajta ment el a szezon? Rajta kéred számon? Mit csináltak akkor a 10x megcsinálom mr. mentality a többi támadó főképp Rodri és a drágalátos szelsővédőink? Ha valakiket elő kell venni akkor őket de valójában csapatostul edzőstől bukott meg az egész.ToniKroos írta:De most miért érzitek úgy, hogy vissza kell vágni Vini teljesítményével? Ráadásul az első évével, 18 évesen mikor ide került Brazíliából. Amúgy most se tud sok egyenesen bele rúgni. Látod egy Bappe sztárként 25 évesen is megszenvedett az elején, kicsit más a kettő. És igen rajta IS elment, lehet itt nevetni, de ősszel pontokat buktunk miatta. Válogatottból kimaradt, meg sokan már küldték volna vissza Párizsba. Nem máshoz viszonyítom a teljesítményét, hanem ahhoz képest, hogy mit tud és ősszel alul teljesített finoman fogalmazva.rashidm írta:
Ilyen erőből Vininek is oda lehetne szúrni hogy amikor ide került akkor egy jo fel 1 évig egy egyeneset nem tudott a labdába rúgni, akkor meg rajta ment el az a szezon? Sztem nem lehet csak Bappe nyakába varrni a dolgot, kb minden játékosnak kellett egy jo pár hónap vagy fel év mire felvette a ritmust.
Lehet csűrni és csavarni de JELENLEG nem kérdés melyik játékos a hasznosabb a csapatnak és melyik tett többet hozzá az idei évhez. Ha Vini nem szedi össze magát jövőre akkor el kell adni mert nálunk lefőtt neki.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Mondjuk itt azért elővenném a vezetőséget is. Az volt az ötlet, hogy majd rúgunk eggyel többet, mint amennyit kapunk. Mégis, hogy a f@szba gondolták, hogy Vallejokkal meg sérülésből felépült emberekkel lesz majd jó a védelem? Miért nem szereztek Kroos helyére egy mélységi irányítót? Majdnem ugyanazt a hibát elkövették, mint 20 éve Beckham megvásárlásánál... Akkor Makelelé nem kellett. Most annyi a különbség, hogy Kroos menni akart.reeed_ati írta: Ezek nem gépek, meg nem fifa, hogy berakod a csapatba a 99es támadót és egyből goat módbam nyomja.
Teljesen normális, hogy idő kell, a beilleszkedéshez.
Bappén nem múlott semmi, pöpec szezont produkált.
A csapat többi része volt gatya, főleg a védelem..
Mennyit kaptunk idén a barcától?
Vagy a komolyabb bl csapatoktól?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem meg elkell fogadni, hogy itt vannak mind a ketten, top5 támadóból a világon 2. Bappe nem a legjobb posztján játszik, Viniciusnak meg mentalis gondjai vannak. Kapnak egy új edzőt, mindenki nulláról indul, meglehet mutatni taktikával, hogy megy. Remélem aki nem passzol ide és többet árt mint használ azt jövőre eladjuk a fenébe, de addig kár bárkit is temetni.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ezek nem gépek, meg nem fifa, hogy berakod a csapatba a 99es támadót és egyből goat módbam nyomja.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én nem Vinivel vágok vissza, hanem azzal, hogy az elmúlt x évben kb mindenki szarabbul teljesített, amíg hozzá nem szokott az új élethelyzethez. Az, hogy rajta akarod leverni a második helyet... lelke rajtad. De akkor LV, Mendy, és a többiek akik jóval alulmúlták magukat, a te értelmezésed szerint faszák voltak.ToniKroos írta:De most miért érzitek úgy, hogy vissza kell vágni Vini teljesítményével? Ráadásul az első évével, 18 évesen mikor ide került Brazíliából. Amúgy most se tud sok egyenesen bele rúgni. Látod egy Bappe sztárként 25 évesen is megszenvedett az elején, kicsit más a kettő. És igen rajta IS elment, lehet itt nevetni, de ősszel pontokat buktunk miatta. Válogatottból kimaradt, meg sokan már küldték volna vissza Párizsba. Nem máshoz viszonyítom a teljesítményét, hanem ahhoz képest, hogy mit tud és ősszel alul teljesített finoman fogalmazva.rashidm írta:
Ilyen erőből Vininek is oda lehetne szúrni hogy amikor ide került akkor egy jo fel 1 évig egy egyeneset nem tudott a labdába rúgni, akkor meg rajta ment el az a szezon? Sztem nem lehet csak Bappe nyakába varrni a dolgot, kb minden játékosnak kellett egy jo pár hónap vagy fel év mire felvette a ritmust.
De most miért érzitek úgy, hogy vissza kell vágni Vini teljesítményével? Ráadásul az első évével, 18 évesen mikor ide került Brazíliából. Amúgy most se tud sok egyenesen bele rúgni. Látod egy Bappe sztárként 25 évesen is megszenvedett az elején, kicsit más a kettő. És igen rajta IS elment, lehet itt nevetni, de ősszel pontokat buktunk miatta. Válogatottból kimaradt, meg sokan már küldték volna vissza Párizsba. Nem máshoz viszonyítom a teljesítményét, hanem ahhoz képest, hogy mit tud és ősszel alul teljesített finoman fogalmazva.rashidm írta:Ilyen erőből Vininek is oda lehetne szúrni hogy amikor ide került akkor egy jo fel 1 évig egy egyeneset nem tudott a labdába rúgni, akkor meg rajta ment el az a szezon? Sztem nem lehet csak Bappe nyakába varrni a dolgot, kb minden játékosnak kellett egy jo pár hónap vagy fel év mire felvette a ritmust.ToniKroos írta:
Gyorsan el lett felejtve az az ősz. Jó pár pont bent maradt a lábában, mikor még az üres kapura is mellé rúgta, simán bajnokok lettünk volna, ha nem csak januártól kezd el focizni. Szóval összeségében igen, szerintem ez egy gyenge szezon volt tőle. Ha egész évben úgy teljesít, mint az idény második részében akkor lesz jó szezonja nálam.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Junior is jó sokat hozzá rakott akkor ilyen alapon a 11 góljaval. Mbappetol meg a 30 gól is kevés

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ilyen erőből Vininek is oda lehetne szúrni hogy amikor ide került akkor egy jo fel 1 évig egy egyeneset nem tudott a labdába rúgni, akkor meg rajta ment el az a szezon? Sztem nem lehet csak Bappe nyakába varrni a dolgot, kb minden játékosnak kellett egy jo pár hónap vagy fel év mire felvette a ritmust.ToniKroos írta:Gyorsan el lett felejtve az az ősz. Jó pár pont bent maradt a lábában, mikor még az üres kapura is mellé rúgta, simán bajnokok lettünk volna, ha nem csak januártól kezd el focizni. Szóval összeségében igen, szerintem ez egy gyenge szezon volt tőle. Ha egész évben úgy teljesít, mint az idény második részében akkor lesz jó szezonja nálam.MVPP írta:
Valóban gyenge éve volt Kyliannak, azért lett aranycipősfel kellett volna nőni mellé egészen fentről és lehetett volna egy fasza szezon.
Gyorsan el lett felejtve az az ősz. Jó pár pont bent maradt a lábában, mikor még az üres kapura is mellé rúgta, simán bajnokok lettünk volna, ha nem csak januártól kezd el focizni. Szóval összeségében igen, szerintem ez egy gyenge szezon volt tőle. Ha egész évben úgy teljesít, mint az idény második részében akkor lesz jó szezonja nálam.MVPP írta:Valóban gyenge éve volt Kyliannak, azért lett aranycipősToniKroos írta:
Egyelőre még mindig ott tartunk, hogy Vininek 2 BL győzelme van, 2 győztes góllal a döntőben és meghatározó szerepe a győzelmekben, Bappénak meg semmi. Szóval hátrébb az agarakkal, először tegyen le valamit a francia az asztalra, utána újra lehet tárgyalni a dolgot és elismerni amit el kell. Tény gyenge éve volt Vininek, mint ahogy az egész csapatnak Bappeval együtt. Mindkettő tud jobb lenni, idén meglátjuk, remélhetőleg egymást múlják felül.fel kellett volna nőni mellé egészen fentről és lehetett volna egy fasza szezon.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Jól összefoglaltad, durván elkurvult a sport, pénz és a hype mindenek felett.dzsi91 írta:Én arra leszek kíváncsi, hogy maugli bukása után mi lesz a következő szint. Fabrizió elkezd valami 12 évest hypeolni a transfermarkt meg belövi 400 millióra majd? Olyan mélységekbe került a fotball több szempontból az elmúlt években az évi 200 meccsel,a fifa elköke ishowspeedel streamel,youtuberek a balondor gálán, city psg bl győzelmekkel nímandok hypeolásával, hogy nem tudom már belőni hol van az egésznek a legalja.mentamas írta:várjuk ki, mi lesz a kis túlsztárolt gyerekből három év múlva.
Játékosok még összefoghatnának és tehetnének valamit ellene (a sok meccs ellen is felléphettek volna), de ez csak rosszabb lesz, egyre több tehetségtelen fiatal fog kikerülni az akadémiákról akik profitálnak a Romano féle hype emberekből.
Én az átigazolási és fizetés plafont is behoztam volna már.
Valóban gyenge éve volt Kyliannak, azért lett aranycipősToniKroos írta:Egyelőre még mindig ott tartunk, hogy Vininek 2 BL győzelme van, 2 győztes góllal a döntőben és meghatározó szerepe a győzelmekben, Bappénak meg semmi. Szóval hátrébb az agarakkal, először tegyen le valamit a francia az asztalra, utána újra lehet tárgyalni a dolgot és elismerni amit el kell. Tény gyenge éve volt Vininek, mint ahogy az egész csapatnak Bappeval együtt. Mindkettő tud jobb lenni, idén meglátjuk, remélhetőleg egymást múlják felül.cart írta: Soha nem fogja belatni hogy Mbappe jobb jatekos nala, mindig probalkozni fog villantani mellette akkor is ha a csapatnak art vele.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én arra leszek kíváncsi, hogy maugli bukása után mi lesz a következő szint. Fabrizió elkezd valami 12 évest hypeolni a transfermarkt meg belövi 400 millióra majd? Olyan mélységekbe került a fotball több szempontból az elmúlt években az évi 200 meccsel,a fifa elköke ishowspeedel streamel,youtuberek a balondor gálán, city psg bl győzelmekkel nímandok hypeolásával, hogy nem tudom már belőni hol van az egésznek a legalja.mentamas írta:várjuk ki, mi lesz a kis túlsztárolt gyerekből három év múlva.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams