Pedig nem mondott semmi újat.
Csak a két választóréteg reagál teljesen máshogy az Epstein botrányra.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 11., szerda 13:43
Pedig nem mondott semmi újat.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. június 11., szerda 11:23
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 10., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 10., kedd 20:16
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. június 10., kedd 18:09
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. június 10., kedd 15:00
Ezzel most nem nagyon lehet egyetérteni, még ha megértem, hogy értelmes, európai szemmel így is tűnik ez a dolog.hehetheoriginal írta:egy gyerek mar par evesen erzi es tudja, hogy mi a rossz, mi a jo.Tudnia, ereznie kell… gyerekekrol beszelunk konyorgom.
meg akar arvahazban felnove is, mindenfele szuloi es barmifele kulso behatas nelkul, akar kidobsz egy dzsungelbe egy mauglit, allatok kozt felnove is bele van kodolva az emberbe, hogy mi a rossz, mi a jo.
es most nem arrol beszelek, hogy ne dobd meg kajaval anyat, ha nem izlik.
nagyobb volumenu dolgok. pl az altalanos iskolaban, ha tetszik vki taskaja, nem megyek oda leverni es elvenni tole, mert tudom, hogy nem jo.
vagy ha tetszik egy lany, nem fogom az udvar kozepen megujjazni meg a falhoz szoritani.
vannak, akiknel ez nem all ossze - mindegy, hogy szulo es/vagy vallas van e az eleteben vagy sem -, ok a szociopatak, pszichopatak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 10., kedd 14:42
errol beszelek, ez a lenyeg.Aztan majd kiderul, hogy kinel ez hogy csapodik le.
ez se igaz, mindenki ugyanazt erzi, ugyanugy eli meg a szituaciot, a kerdes egyedul, hogy belul dns-bol/ nem akarok magasztos szavakat hasznalni, de a lelkebol mit hordoz, es hogyan kezeli a szituaciokat.de miutan minden ember maskent eli meg az adott szituaciokat, maskent gondolkodik es erez,
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 10., kedd 14:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 10., kedd 14:32
egy gyerek mar par evesen erzi es tudja, hogy mi a rossz, mi a jo.Tudnia, ereznie kell… gyerekekrol beszelunk konyorgom.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 10., kedd 14:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 10., kedd 14:12
generaciorol generaciora egyre sullyed a szint, errol beszelek.Remy írta:Es mi alapjan vizsgalod ki? Mi alapjan mondod ki hogy valamit jol, vagy valamit rosszul csinaltak? Mindig lehetne talalni valamit, amire ra lehetne huzni ezt meg azt.hehetheoriginal írta: sok puhageci hülyegyerek nem bírja a bullyingolást vagy a témazáró dolgozat előtti nyomást.
vagy épp dzsihádosdit játszik, mikor épp milyen lábbal kel fel.
oké, hogy sok a kattant gyerek manapság, de mindig először a szülőket kellene megvizsgálni...![]()
Gyerekeknel gonoszabb teremtes keves letezik. Ertve ez alatt, hogy oviban, suliban miket kepesek megcsinalni egymassal, mert ugyse sok esetben nem is tudjak, hogy mit okozhatnak XY cselekedettel.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 10., kedd 14:09
Es mi alapjan vizsgalod ki? Mi alapjan mondod ki hogy valamit jol, vagy valamit rosszul csinaltak? Mindig lehetne talalni valamit, amire ra lehetne huzni ezt meg azt.hehetheoriginal írta: sok puhageci hülyegyerek nem bírja a bullyingolást vagy a témazáró dolgozat előtti nyomást.
vagy épp dzsihádosdit játszik, mikor épp milyen lábbal kel fel.
oké, hogy sok a kattant gyerek manapság, de mindig először a szülőket kellene megvizsgálni...![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 10., kedd 14:01
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. június 10., kedd 13:51
Tizenöt éves diák késelt halálra egy tanársegédet egy kelet-franciaországi középiskolábanhehetheoriginal írta: epp folyik grazban egy iskolai lovoldozes, fel rendorseg kinn van, elkovetot lelottek, eddig legalabb 5 halalos aldozat van allitolag.
kivancsi vagyok ki az elkoveto.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 10., kedd 13:42
szerintem felesleges megvarni a bovebb infokatzsuninnyo írta:Kiderult azota mar, hogy mehet-e a szokasos rasszista duma?hehetheoriginal írta: epp folyik grazban egy iskolai lovoldozes, fel rendorseg kinn van, elkovetot lelottek, eddig legalabb 5 halalos aldozat van allitolag.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. június 10., kedd 13:13
Kiderult azota mar, hogy mehet-e a szokasos rasszista duma?hehetheoriginal írta: epp folyik grazban egy iskolai lovoldozes, fel rendorseg kinn van, elkovetot lelottek, eddig legalabb 5 halalos aldozat van allitolag.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. június 10., kedd 13:13
Magával végzett az elkövető, nem lelőtték.hehetheoriginal írta: epp folyik grazban egy iskolai lovoldozes, fel rendorseg kinn van, elkovetot lelottek, eddig legalabb 5 halalos aldozat van allitolag.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 10., kedd 11:34
kurucinfon tuti elobb lesz meghehetheoriginal írta: epp folyik grazban egy iskolai lovoldozes, fel rendorseg kinn van, elkovetot lelottek, eddig legalabb 5 halalos aldozat van allitolag.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. június 10., kedd 11:26
utolertek az usathehetheoriginal írta: epp folyik grazban egy iskolai lovoldozes, fel rendorseg kinn van, elkovetot lelottek, eddig legalabb 5 halalos aldozat van allitolag.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 10., kedd 11:09
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem