Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
Gknight007

Re: Klub VB 2025/Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: Gknight007 » 2025. június 11., szerda 12:06

Feltételezem a nézői részvételnek az sem tesz jót, hogy az USA éppen finoman szólva is idegenellenes hangulatban van. Rendszeresek a beutazás körüli kellemetlenségek, igy maga a túrizmus is bőven alúlteljesít. Gondolom sokaknak nem ér meg egy esetleges pár napos látogatást valamilyen ICE detention centerben néhány klub vb meccs.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 11., szerda 12:01

Mondjuk ha már azzal kísérletezgetnek, hogy évi 100 meccset is letoljanak a játékosok ez a torna tökéletes alkalom lett volna bepróbálni a 70 perces meccseket pl tiszta játékidővel. Talán a fiatalabb generációnak is vonzóbb lenne a foci ha nem tartana 100+percig egy átleg focimeccs hosszabbítással.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. június 11., szerda 11:51

rashidm írta:
bluebike írta:

Amúgy a futball megcsúfolása lenne, de el tudom képzelni. Ez lenne a becsomagolt verziója annak, hogy az utánpótlás csapatokat küldik harcba a mikiegér kupákon. Pl esetünkben feltöltjük a keretünket Castilla játékosokkal, és velük játszunk a kupában. Tehát a RM Castilla játszana Real Madrid néven.
Én nem pont erre gondoltam, én inkább olyasmire mint az NFL-ben, van egy valag játékos aztán lehet variálni, épp ki nem sérült vagy szar formában van.
Én azt a gondolatot fűztem tovább, hogy a PSG, City, újgazdag csapatokon kívül a többieknek az marad, amit én írtam. Nyilván nem egy az egyben, hanem finomítva, de ezzel a vezérelvvel. Nem tudom mi lesz, de gusztustalan ez a sok meccs. Bár amúgy mi is tehetünk róla, mert generáljuk a nézettséget.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. június 11., szerda 11:42

bluebike írta:
rashidm írta:

Ennek a vége az lesz, hogy felemelik a keret létszámát 30-40-re és akkor lehet rotálni az embereket. CSak hát ki a tököm tudná kigazdálkodni ezt, max a City meg a Psg.
Amúgy a futball megcsúfolása lenne, de el tudom képzelni. Ez lenne a becsomagolt verziója annak, hogy az utánpótlás csapatokat küldik harcba a mikiegér kupákon. Pl esetünkben feltöltjük a keretünket Castilla játékosokkal, és velük játszunk a kupában. Tehát a RM Castilla játszana Real Madrid néven.
Én nem pont erre gondoltam, én inkább olyasmire mint az NFL-ben, van egy valag játékos aztán lehet variálni, épp ki nem sérült vagy szar formában van.

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. június 11., szerda 11:39

rashidm írta:
hehetheoriginal írta: de ez amugy teljesen elmebeteg, most lett vege a bajnoksagnak 2 hete, beelldonto 1 hete, gyorsan meg be lett suritve egy nationsleague final four (ott is mi a fasz ertelme van a 3. helyert jatszani..) a tobbieknek vagy baratsagos meccs, vagy vb selejtezo, es par nap mulva meg mar kezdodik a klub vb. nyilvan nem erintett mindenki, de a legjobb jatekosok nagy resze igen. konkretan nincs szunet regeneralodni. egy jo alvas nem segit amugy, csak megsugom a sokpapiros uefa meg fifa embereknek...
megmentik a futballt bazmeg :lol:
Ennek a vége az lesz, hogy felemelik a keret létszámát 30-40-re és akkor lehet rotálni az embereket. CSak hát ki a tököm tudná kigazdálkodni ezt, max a City meg a Psg.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. június 11., szerda 10:44

hehetheoriginal írta: de ez amugy teljesen elmebeteg, most lett vege a bajnoksagnak 2 hete, beelldonto 1 hete, gyorsan meg be lett suritve egy nationsleague final four (ott is mi a fasz ertelme van a 3. helyert jatszani..) a tobbieknek vagy baratsagos meccs, vagy vb selejtezo, es par nap mulva meg mar kezdodik a klub vb. nyilvan nem erintett mindenki, de a legjobb jatekosok nagy resze igen. konkretan nincs szunet regeneralodni. egy jo alvas nem segit amugy, csak megsugom a sokpapiros uefa meg fifa embereknek...

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 11., szerda 9:51

de ez amugy teljesen elmebeteg, most lett vege a bajnoksagnak 2 hete, beelldonto 1 hete, gyorsan meg be lett suritve egy nationsleague final four (ott is mi a fasz ertelme van a 3. helyert jatszani..) a tobbieknek vagy baratsagos meccs, vagy vb selejtezo, es par nap mulva meg mar kezdodik a klub vb. nyilvan nem erintett mindenki, de a legjobb jatekosok nagy resze igen. konkretan nincs szunet regeneralodni. egy jo alvas nem segit amugy, csak megsugom a sokpapiros uefa meg fifa embereknek...
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 11., szerda 9:47

BLevi96 írta: A Real Madrid az EGYETLEN klub, amelynek két teltházas mérkőzése is van a klubvilágbajnokságon.

A 3. meccsre is majdnem minden jegy elkelt.
sokra nem megyunk vele, nyerni kell es mutatni a fukkot
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 11., szerda 9:45

A Real Madrid az EGYETLEN klub, amelynek két teltházas mérkőzése is van a klubvilágbajnokságon.

A 3. meccsre is majdnem minden jegy elkelt.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 10., kedd 19:47

túl nagy a pénz benne, hogy bohóckodjanak de sanszos a blama. a pénzügyi oldalt veszik komolyan semmi mást. senki nem kíváncsi rá. nem véletlenül nem vette meg senki. a DAZN is azután vette meg, hogy érkezett egy kis szaudi pénz feléjük. micsoda véletlen, hogy a vb is szaudiba került. puszta véletlenek. ami a legundorítóbb egyébként, hogy ha veszel erre a tornára több jegyet és el is mész akkor priority accesst kapsz a 26os vb-re. annyira nem kell senkinek ez a szar, hogy a jövő évi vb jegyeket is belevonták. nem jegyet kapsz csak elsőbbséget de hát nevetséges.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 10., kedd 19:33

FIFA are very worried with the low demand from the fans for the Club World Cup this summer, and have started drastically reducing prices.

For the opening match, not even 25,000 tickets have been sold yet.

— @TheAthletic

Úgy néz ki nagy égés lesz ez úgyhogy lehet bohóckodni egy kicsit aztán pihenni.

Kíváncsi leszek azért.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 8., vasárnap 19:18

🚨 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: Neymar Jr. has tested 𝐩𝐨𝐬𝐢𝐭𝐢𝐯𝐞 for COVID-19, Santos statement says 🦠

He’s been out of Santos training since Thursday after showing symptoms, new test scheduled for Monday.

neymar saga folytatodik, esetleg valami festival van most amin reszt venne?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 8., vasárnap 19:02

gólvonal írta:
Pad'em írta: @hehe, @gólvonal, tavaly ősszel egyetértettem az ilyen kijelentésekkel, de tavasszal láttatok meccseket? :D Szezon második felének legjobbja volt Mbappé mellett.

Persze ha van nála jobb opció, nem bánnám, de van?
Hát saját határain belül jó volt, de még így is borzasztó kevés. Keveset mozog, nem elég pontos, nem elég kreatív.
igy.

Arra a szintre, amit iden eloadtunk, arra jo, de ha tobbet akarunk - ertsd: nyerni is valamit esetleg, neadjisten egy szaros elclasicot -, akkor oda borzasztó keves.
thereisonly1ronaldo

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. június 8., vasárnap 18:41

Pad'em írta: @hehe, @gólvonal, tavaly ősszel egyetértettem az ilyen kijelentésekkel, de tavasszal láttatok meccseket? :D Szezon második felének legjobbja volt Mbappé mellett.

Hát saját határain belül jó volt, de még így is borzasztó kevés. Keveset mozog, nem elég pontos, nem elég kreatív.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 8., vasárnap 18:33

@hehe, @gólvonal, tavaly ősszel egyetértettem az ilyen kijelentésekkel, de tavasszal láttatok meccseket? :D Szezon második felének legjobbja volt Mbappé mellett.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. június 8., vasárnap 18:14

Pad'em írta:
hehetheoriginal írta: Totyogo megalszikaszajaban a tej tucsameni jatszik a nemetek ellen (kurvara idegesit jo ideje, nem tudom miert...)
https://x.com/SrNaninho/status/19317436 ... Pz87A&s=19

Elég komoly meccset hozott mint az elmúlt fél évben általában.
Hát szerintem ez egy erős közepes maximum. Nálam nem fér be a kezdőbe, egyértelmű, hogy kell oda egy jobb középpályás

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 8., vasárnap 18:13

setalo allofoci. Keves.
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 8., vasárnap 18:06

hehetheoriginal írta: Totyogo megalszikaszajaban a tej tucsameni jatszik a nemetek ellen (kurvara idegesit jo ideje, nem tudom miert...)
https://x.com/SrNaninho/status/19317436 ... Pz87A&s=19

Pad'em írta: 🚨💣 BOOM!
🇳🇬 EXCL. Victor Osimhen reached an agreement with Al Hilal for $35M + add-ons! Personal terms finished, a deal’s now expected to be concluded in the upcoming 2 days !

@sachatavolieri
Ez meg kamu, elutasította az arabokat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 8., vasárnap 16:11

realmadrid95 írta:
Galacticos írta:
Az szinte done deal a cityhez reijnderssel egyutt. O lesz az uj kdb.
90-100korul lesz nekik ez a páros.

Bappetol azert az a gol extra volt megint.
Visszadobta a Lyon az ajanlatot, kozel a duplajat varjak erte.~50 millio euro korul, mondta a 25.perc kornyeken a kommentator.
Elso félidő fütyi, alig csinalt vmit, de volt egy par bappe összjáték, erzik egymast, mint anno benzemaval, az biztos.
De ideje elengedni, ha city akarja, akkor elviszik.
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 8., vasárnap 16:00

Galacticos írta:
hehetheoriginal írta: de cserki vegre kapott lehetőséget, ha jol játszik, varom, hogy indulnak a hirek, hogy nezzuk es hozzuk.
Az szinte done deal a cityhez reijnderssel egyutt. O lesz az uj kdb.
90-100korul lesz nekik ez a páros.

Bappetol azert az a gol extra volt megint.
Visszadobta a Lyon az ajanlatot, kozel a duplajat varjak erte.~50 millio euro korul, mondta a 25.perc kornyeken a kommentator.

Vissza: