Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 12., csütörtök 11:07

Elolvasva a hsz-eiteket inkább azt látom, hogy egyikőtők sem isteníti yamalt és bajotok is egymással van, az hogy a témában ki mit írt abszolút nem számít nálatok. Torgelle leírta, hogy szereti nézni a játékát, emberileg meg elismerte hogy bőven idegesítő a karaktere meg a felszopása is az, még ha nem is így írta le.
Nem tudom honnan jött az egész gyűlölködés dolog, remélem nem a politika topicot keveritek ide is (nem is nézem gőzöm sincs ott mi megy) :D

De Jong ügyben mi a helyzet amúgy? Ő még jobban fizetett (hivatalosan) mint Yamal, 26-ban lejár a szerződése. Nála még nem az 1 milliárdos kivásárlási ár van amire a barca annyira ráizgult, hogy még Gavi is megkapta. Tudom, nem jelent semmit.
Jövőre meg Kounden is elkezdhetnek dolgozni

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. június 12., csütörtök 10:48

raul 4 ever írta: 1hülyegyereket most kéne jelenteni a majomparádéért, meg a személyeskedésért.

Ha az eddigi baromságaid megúsztad, most elcsúsznál, mint Al Capone az adóbevalláson :mrgreen: :mrgreen:
hat szemelyeskedesben elegge le vagyok maradva az elvonaltol...

2x fikaztam yamalt ezen a forumon azt mindketszer megjelent, es magyarazta hogy gyulolkodok (raadasul abbol az egyik a clasico heveben volt a masikban pedig semmi gyuloletkeltes nem volt csak leirtam hogy szerintem nem olyan jo jatekos, de tenyleg gyulolkodok...), aztan csodalkoztok hogy nem a szivem kozepe...

szerk.: most is jon azt eloadja hogy nala van a bolcsek kove, es az elet mas teruletein hova vezet ez a hozzaallas... menjen a jurobarszara ott nem fog gyamal gyulolo kommenteket talalni, ne a realos forumot moderalja amikor senki nem kerte meg ra.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. június 12., csütörtök 10:35

1hülyegyereket most kéne jelenteni a majomparádéért, meg a személyeskedésért.

Ha az eddigi baromságaid megúsztad, most elcsúsznál, mint Al Capone az adóbevalláson :mrgreen: :mrgreen:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. június 12., csütörtök 9:21

Torgelle94 írta:
1madridista írta: vigyazzatok mert mindjart jon a torgyelle nevu majomparade lobalni a morallofaszt h itten gyulolkodes folyik szegeny youngest ellen...
Öhöhöh megszólalt a harcosok klubja lelkes kis birkája. :)
Mint már írtam egyszer, elengedtem ezt a témát, toljátok csak a gyűlölködést orrba-szájba. Én megtapasztaltam már, hogy ez az élet sokkal fontosabb területein mit okoz, ezek után nyugodtan tudok majd szórakozni azokon akik sosem fognak megbékélni Yamallal. Konyec. (Csak, h jobban értsd.)
Latjuk h elengedted

:mrgreen:

Torgelle94

HozzászólásSzerző: Torgelle94 » 2025. június 12., csütörtök 0:16

1madridista írta: vigyazzatok mert mindjart jon a torgyelle nevu majomparade lobalni a morallofaszt h itten gyulolkodes folyik szegeny youngest ellen...
Öhöhöh megszólalt a harcosok klubja lelkes kis birkája. :)
Mint már írtam egyszer, elengedtem ezt a témát, toljátok csak a gyűlölködést orrba-szájba. Én megtapasztaltam már, hogy ez az élet sokkal fontosabb területein mit okoz, ezek után nyugodtan tudok majd szórakozni azokon akik sosem fognak megbékélni Yamallal. Konyec. (Csak, h jobban értsd.)

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. június 11., szerda 22:36

magnus666 írta:
bluebike írta:
Pedri is eladnád a nyáron? Esetleg csak irreálisan magas összegért, vagy piaci áron is? (Vagy őt semmi pénzért?)
Cinizmust érzek, azért válaszolok: Pedrit semmi pénzért nem adnám, nálam Ő az egyik érinthetetlen. Teljesítmény alapján Yamalt sem, csakhogy a viselkedése és a flegmáskodás a pályán nálam nem fér bele.

Még változhat a személyisége, de erős kétségeim vannak. Sok minden fog eldőlni az első nagyobb pofon(ok) után.
Nem volt benne semmi cinizmus, arra voltam kíváncsi, hogy mi alapján adnád el ezeket a játékosokat. De tavaly Pedri sem nézett ki ilyen jól, elvileg az éjszakai életbe is belekóstolt. Ezért voltam kíváncsi? Szóval szerinted ő túl van azon a veszélyen, hogy lecsússzon, Yamal viszont nem fog tudni megbírkózni ezzel a kibívással?

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. június 11., szerda 22:13

bluebike írta:
Pedri is eladnád a nyáron? Esetleg csak irreálisan magas összegért, vagy piaci áron is? (Vagy őt semmi pénzért?)
Cinizmust érzek, azért válaszolok: Pedrit semmi pénzért nem adnám, nálam Ő az egyik érinthetetlen. Teljesítmény alapján Yamalt sem, csakhogy a viselkedése és a flegmáskodás a pályán nálam nem fér bele.

Még változhat a személyisége, de erős kétségeim vannak. Sok minden fog eldőlni az első nagyobb pofon(ok) után.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 11., szerda 21:59

magnus666 írta: az a gond, hogy az öltözőben sincs senki akinek lenne tekintélye. Messi hallgatott Xavira, Puyolra, Pepre, de most ilyen nincs, Flick nem öltözhet hugobossba, hogy megnevelje és sajnos Laporta meg a vezetőség is adják alá a lovat.
Tartom a véleményemet amit tartottam már Fatinál, Gavinál és a többi nuevoMessinél/Iniestánál: eladnám, ameddig tart a hype és valamelyik arab/besztlígtulaj felköhögi érte a nagy pénzt.
Jelen pillanatbqn korosztalya egyik ha nem legnagyobb tehetsege. Mi a feszkes feneert kellene eladni? Vagy innentol minden tehetsegen adjon tul a barca? Le kellene jonni a fellegekbol, kevesebb penzugyi csalast vegrehajtani, kevesebb faszsagot nyilatkozni az ellenfelektol, kevesbe a kicsi elnyomott szerepeben tetszelegni. Akkor nem kellene minden jobb jatekost az egekbe szopkodni es eladni a medianak hogy mekkora sztart talaltak. Felszoptak gavit is golden boynak, a focihoz meg nem sok koze van, mostanra meg szabadulnanak tole. Nem az a baj, hogy a tehetsegeik nagykepuek, hanem h nem nevelik a gyerekeket akik ott elokerulnek. Elvarjak egy 17 evestol, hogy birja a nyomast es profikent kezeljen olyan szituaciokat amik meg a sokat latott es nyert embereket is probara tesznek neha. Yamal levonult a donto utan... Senki nem fog odamenni hozza es azt mondani h fiam ezt mi itt nem csinaljuk. Azt mondja majd neki mindenki h fiam te voltal a legjobb, gyozelmet erdemeltel stb.. 17 evesen a legjobban fizetett jatekossa teszik a barcaban, ugy h kb szart se nyert meg, de egyenileg tenyleg semmit nem villant. Nem kell zseninek lenni, hogy lassuk hova fog ez kifutni ha nem jon egy nagyon nagy teljesitmeny, sok gollal es bl gyozelemmel. Rajon h a semmire is mindneki ot elteti, rohadt sok a della es nem kell h a foci legyen az elso az eletben. Lehet instan pozolni, bulikazni es hasonlok. Eddig bele sem gondoltam, de mi lesz ezzel a sraccal amikor majd betolti a 19 et, 20 at, lehet h mar aranylabdasan. Sajat haz, szuloktol kulon, megismerkedik a barcelonai ejszakai elettel. Megegyszer, semmi mast nem kellene vele csinalni, foleg nem eladni, csakis nevelni. De meg csapaton belul sincs igazi peldakep, mert meg Lewa is tiktokon tancikal

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. június 11., szerda 21:10

magnus666 írta: az a gond, hogy az öltözőben sincs senki akinek lenne tekintélye. Messi hallgatott Xavira, Puyolra, Pepre, de most ilyen nincs, Flick nem öltözhet hugobossba, hogy megnevelje és sajnos Laporta meg a vezetőség is adják alá a lovat.
Tartom a véleményemet amit tartottam már Fatinál, Gavinál és a többi nuevoMessinél/Iniestánál: eladnám, ameddig tart a hype és valamelyik arab/besztlígtulaj felköhögi érte a nagy pénzt.

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. június 11., szerda 20:54

az a gond, hogy az öltözőben sincs senki akinek lenne tekintélye. Messi hallgatott Xavira, Puyolra, Pepre, de most ilyen nincs, Flick nem öltözhet hugobossba, hogy megnevelje és sajnos Laporta meg a vezetőség is adják alá a lovat.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. június 11., szerda 20:48

Az a baj a gyerekkel, hogy a palyan nyujtott teljesitmenye es a szemelye kozott forditott aranyossagot latok. Minel jobban es erettebben jatszik, annal infantilisebb megnyilatkozasai vannak a palyan kivul. A peldakepe Neymar, de o nem engedte ezt meg maganak sem 18, sem 28 evesen, pedig eleg nagy sopredek maganemberkent.

Remelem vissza fog utni ez a viselkedes es ez a mediahasznalat, mert ha ez a Fortnite streamer viselkedes ragados lesz, akkor 15 ev mulva mar nem lesz jatekos, aki miatt erdemes lesz kovetni ezt a sportot.

Az a szerencse, hogy a palyan kivuli profizmus hianya miatt eddig tobb, Yamalnal sokkal nagyobb tehetseg is megbukott.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. június 11., szerda 19:47

vigyazzatok mert mindjart jon a torgyelle nevu majomparade lobalni a morallofaszt h itten gyulolkodes folyik szegeny youngest ellen...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. június 11., szerda 18:38

ha mar yamal

Ez ő ? :D
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 11., szerda 18:06

ferni írta: Az a baj az apja a hírek szerint totál zakkant, szóval gondolom otthon se lettek rendesen az értékek átadva plusz a Barca nem hogy segítene, csak háromszor rosszabb a helyzet miattuk.
Nana hé. Ne szidjuk a real madrid szurkolokat. :kalapos:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 11., szerda 18:05

Az a baj az apja a hírek szerint totál zakkant, szóval gondolom otthon se lettek rendesen az értékek átadva plusz a Barca nem hogy segítene, csak háromszor rosszabb a helyzet miattuk.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. június 11., szerda 18:04

dzsi91 írta: Tipikus marokkói hulladék. De tetszik amit kap. Jó nagy mém lett belőle és ez már nemfog alábbhagyni mint ahogy vininél sem.
mert gondolom rengeteg marokkóit ismersz :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 11., szerda 17:33

Tipikus marokkói hulladék. De tetszik amit kap. Jó nagy mém lett belőle és ez már nemfog alábbhagyni mint ahogy vininél sem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. június 11., szerda 17:29

Ennek a yamalnak az elmult napokban mennyi gyökér megmozdulasa volt :ozil: nezegettem pár ilyen videót. Van itt minden:

Buziferminnel a marceloXronaldo golorom kigunyolasa
Kisgyerekkel foto, de madrid cimert letakarjuk stb..nincs kedvem irkalni többet, rengeteg ilyen kis gennygomboc viselkedése van. Erem atadaskor is most 20 meterrel arrébb pukkadt, meg remegett leghatul, mint egy darab szar.
Azok az insta kiirasok a fotokon. Fu mekkora trigger ez a gyerek. Nem csak madrid szurkoloknak. Rengeteg guny eri mar ot a különféle komment szekciokban. Romano alatt is. Erzik mar ezt tobben. Kezdenek besokalni mar ugy latom az emberek. Ez a youngest propaganda faszsag aljasabb, mint a woke. Mint egy gennyes pattanás a foci fenekén.

Nem lepődtem meg ezen. Azért nem kell hozza nagy tehetség, hogy tudd, milyen jellem fog alakulni, ha egy ilyen hamis/mesevilág kiskirályává tesznek. Azon viszont meglepődtem, hogy ilyen hamar sikerült egy irritalo, cringe, holyagga valni. Hatalmas pofa, nulla alazatossag es szerénység. Valamilyen szinten sajnalom egyébként, ha hiszitek, ha nem. Faszom.. nezd meg ezt a famíliát https://vm.tiktok.com/ZNdAy3soP/
real mezét kellett volna felvennie ennek is.
Undorító szar gecik.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 10., kedd 11:09

realmadrid95 írta: Ter Stegen 2028-ig követeli a teljes fizetését, ami 42 millió eurót tesz ki és csak ebben az esetben távozik. [ Diario Sport]

Eddig o a legszimpatikusabb tavozo! :mrgreen:
A többiek is követelték, mindenkit fizettek a távozás után is, csak a hivatalos kommunikációban hazudnak mint a vízfolyás. Itt sem lesz másképp, a végén majd jön, hogy belátta, szereti a klubot, legende, de kibasztuk a sérülés után és 42 helyett 45 millát adnak majd neki a hallgatásért cserébe. Így megy ez odaát.

Yamalos dolog meg, már mind1. A gyerek elhitte, a nagy pénzt megkapta, innen már nincs visszaút. Ez akkor is egy zsákutca ha innentől 10 gólpasszra is megkapja minden évben az aranylabdát és nyernek itt ott kupákat is. Messi éra is sikeres volt, de egy pénzügyi csőd. Ha meg nem akarnak sok olcsó katonát + egy Yamalt a keretbe akkor itt is elszabadulnak majd a fizetések olyan irányba ahonnan nincs visszaút. Csak közben elfelejtenek egy apróságot. A barca nélkül Messi sehol sem lenne, sokáig meg sem fordult a fejében hogy távozzon. Szerintem Yamal messze nem lesz ennyire hűséges a klubhoz és már fiatalon nagyon megfeji őket aztán lelép egy psg szerű csapatba ahol még többet kínálnak.
Nem számolok azzal, hogy megtörik a fejlődésben a nyomás és a beleénekelt sztárság miatt, vagy hogy a nagy arca miatt érkezik egy spanyol megyei védő aki úgy beleszáll hogy nem tér már vissza arra a szintre sem ahol volt. Nem számolok ezzel mert nem kívánom neki, de ahogy jelenleg kinéz a dolog, az nem mutat jó jövőképet. CR sem véletlenül szólalt fel vele kapcsolatban és mondta amit mondott, látta Ő már ezt a filmet párszor a nagy portugál tehetségeknél akik a válogatottban előkerültek aztán hamarabb koptak ki mellőle minthogy eljött a következő torna ideje. Az egész ami Yamallal történik káros bárkire, de egy 17 éves gyerekre főleg. Még csak nem is a barcara mutogatnék mert nyilván vastagon benne vannak, de itt a szülők azok akik fejőstehénként bánnak a gyerekkel ls benne látják a kiutat abból amit önerőből elértek.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 10., kedd 9:32

Remy írta: - Was key in Spain's first goal

:lol: :lol: :lol: :lol: 1,2 milliós követővel rendelkező oldal.

De gyerekek, ez nagyon alja már. Messinél előhúzták a gólpasszokat, ha nem lehetett a gólokkal kardoskodni, most youngestnél reformálnak egy ilyet? :lol:
Iszonyat karos lesz ez a jovore nezve, tenyleg mindenhol ez a gyerek szerepel, nagyitoval nezik a teljesitmenyt, egy kutyaszar meccs utan is kiemelik hogy wow rugott 2 egyeneset a labdaba. Nagyon hamar elhitettek vele hogy mekkora csaszar, valami felre fog menni rovid idon belul.

Vissza: