Pad'em írta:
BREAKING: Real Madrid called Martin Zubimendi's camp in the last hours, and asked if the deal with Arsenal is done.
The answer was NO.
Real Madrid SERIOUSLY want him.
After he told them the deal with Arsenal isn't done, they now plan to contact Real Sociedad.
@marca
Lehet tényleg Zubi lesz a titkos meglepi.
Amúgy én adnám őt is. Oda érkezne, ahol pont hiány van nálunk. Ceballossal jól kiegészítenék szerintem egymást. Nyilván nem Vitinha, de talán a megszerezhető kategóriából a legjobb.
Én ezekért az igazolásokért nem tudom hibáztatni a vezetőséget. Nyilván lennének jobbak, de nem 2004-ben vagyunk, hogy mi vagyunk a legnagyobb farkúak a piacon. Vannak bizony olajcsapatok, arabok és angol csapatok, amik képesek megnyomni az árakat, és nem férnek bele nekünk. Az nekem pozitívum, hogy hiányposzt volt a jobbhátvéd, középhátvéd, balhátvéd, mélységi irányító és a jobbszélső pozíció nálunk, és most június 10-én úgy tűnik, hogy egy részük be van töltve, a többire meg van jelöltünk.
Remélem az edzőnk is akarja ezeket a játékosokat, és azt is, hogy valamilyen szinten lesz tisztogatás a csapatban. Szerintem Mendy és Alaba továbbra is feleslegesek, el kell őket valahogy adni. Ha jön ez az argentin srác, akkor Rodrygo is. Ami még tetszik, hogy keressük a Joselu utódot és szóba jött a Castilla gólgyárosa a Garcia gyerek meg Budimir is.