még le kell meccselni a SociedaddalPad'em írta: Lehet tényleg Zubi lesz a titkos meglepi.
az Arsenal kifizetné a 60 milliót
mi alkudoznánk
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 9., hétfő 13:42
még le kell meccselni a SociedaddalPad'em írta: Lehet tényleg Zubi lesz a titkos meglepi.
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. június 9., hétfő 13:24
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 9., hétfő 13:21
Brutál amúgy, hogy mennyire apró dolgokon múlik egy pályafutás. Egy későn befutott fax vagy hívás és a Real helyett az arsenalba kerülsz. Bl győzelmek helyett örök kárhozat. Taktikai utasítások helyett villanykörtét nyomnak az arcodba meccs előtt.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid called Martin Zubimendi's camp in the last hours, and asked if the deal with Arsenal is done.
The answer was NO.
Real Madrid SERIOUSLY want him.
After he told them the deal with Arsenal isn't done, they now plan to contact Real Sociedad.
@marca
Lehet tényleg Zubi lesz a titkos meglepi.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 13:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 9., hétfő 12:28
Ja, sry, én azt hittem a marokkói gyerekről beszélsz.ateeemadrid írta:Azért Zubimendi a poolhoz is közel volt már tavaly, most az Arsenal akarta mindenképp, spanyol alapkezdő. Xabi elsőszámú opciója.Remy írta:
Szerintem ez az egész Európa sorban állt érte végtelen fiatalra igaz. Gondolom minden topcsapatnál fent vannak a térképen a tinik. Aztán szemezgetnek, ha van rá értelmes lehetőség.
De neten meg jól hangzik, hogy mindenki sorban állt érte. Persze, hogy sorban, mindenkinek kell a tehetséges fiatal termék.
Más mint egy random tehetség.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. június 9., hétfő 12:25
Azért Zubimendi a poolhoz is közel volt már tavaly, most az Arsenal akarta mindenképp, spanyol alapkezdő. Xabi elsőszámú opciója.Remy írta:Szerintem ez az egész Európa sorban állt érte végtelen fiatalra igaz. Gondolom minden topcsapatnál fent vannak a térképen a tinik. Aztán szemezgetnek, ha van rá értelmes lehetőség.ateeemadrid írta: Én sem látom az extrát benne, de valamiért egész Európa sorban állt érte, nem gondolnám, hogy véletlen.
De neten meg jól hangzik, hogy mindenki sorban állt érte. Persze, hogy sorban, mindenkinek kell a tehetséges fiatal termék.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 11:31
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. június 9., hétfő 11:15
Valami kósza hír rémlik, hogy a Sociedad a július 1 utáni átigazolást preferálja, pénzügyi okokból. Simán elképzelhető, hogy csak emiatt áll az ügy.Galacticos írta: Zubimendit akkor hozzuk el minel elobb, zongorazzuk le a balhatved gyereket azt ennyi volt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 9., hétfő 11:00
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 9., hétfő 10:56
Xabinak ő kell első sorbanELSiete írta: BREAKING: Martin Zubimendi to Arsenal was almost done but a call from Real Madrid has now changed EVERYTHING.
The situation is now OPEN. @jfelixdiaz @marca
Tovabbra sem értem mit látunk benne.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 10:38
Mivel Remy már eltemette 16 évesen biztos world class lesz a gyerek. Videók alapján ritka, hogy ilyen bíztató legyen egy tini, és mivel most olyan edzőnk van aki esélyt is ad majd a fiataloknak, sztem siman benne van hogy két éven belül felnőtt kerettag lesz.realmadrid95 írta:
Szerintem jo lehet a kis marokkoi-holland srac, eleg eretten jatszik a posztjan.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 9., hétfő 10:23
Ezek utan fixen elkezdenek alkudozni, mivel ok sem akarnak egy elvagyodo Carrerast megtartani.Pad'em írta: Carrerast nevezte a Benfica, bukjuk a srácot a klub vb-re. A vezetőségünk mérges a portugálokra, mert nem tartották a szavukat. A torna után fizetjük ki a kivásárlási árát és nyáron csatlakozik.
Arbeloa + Xabi. Simán berobbanhat a srác.Remy írta:
Sztem semmi nem lesz a gyerekből, de ha továbbadjuk idővel pénzért, már megérte. Kubo karrier max... legalábbis, ami a nálunk eltöltött szerepét illeti.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 9., hétfő 10:11
Szerintem ez az egész Európa sorban állt érte végtelen fiatalra igaz. Gondolom minden topcsapatnál fent vannak a térképen a tinik. Aztán szemezgetnek, ha van rá értelmes lehetőség.ateeemadrid írta: Én sem látom az extrát benne, de valamiért egész Európa sorban állt érte, nem gondolnám, hogy véletlen.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. június 9., hétfő 10:07
Szerintem sem. Hányadik új csoda gyerek? Odegard, Kubo, a nem jut eszembe neve brazil gyerek, és még lehetne sorolni.Remy írta:Sztem semmi nem lesz a gyerekből, de ha továbbadjuk idővel pénzért, már megérte. Kubo karrier max... legalábbis, ami a nálunk eltöltött szerepét illeti.Real Madrid agree deal to sign Moroccan talent Abdellah Ouazzine as free agent from Ajax, here we go!
16 year old talent, expected to sign in July and become part of the Castilla squad for Real academy.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. június 9., hétfő 10:07
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. június 9., hétfő 9:57
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 9., hétfő 9:37
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 9:35
Arbeloa + Xabi. Simán berobbanhat a srác.Remy írta:Sztem semmi nem lesz a gyerekből, de ha továbbadjuk idővel pénzért, már megérte. Kubo karrier max... legalábbis, ami a nálunk eltöltött szerepét illeti.Real Madrid agree deal to sign Moroccan talent Abdellah Ouazzine as free agent from Ajax, here we go!
16 year old talent, expected to sign in July and become part of the Castilla squad for Real academy.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 9., hétfő 9:22
Sztem semmi nem lesz a gyerekből, de ha továbbadjuk idővel pénzért, már megérte. Kubo karrier max... legalábbis, ami a nálunk eltöltött szerepét illeti.Real Madrid agree deal to sign Moroccan talent Abdellah Ouazzine as free agent from Ajax, here we go!
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 8., vasárnap 22:54
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem