June 9th: Xabi Alonso's first training.
June 10th: Dean Huijsen's presentation.
June 12th: Trent Alexander-Arnold's presentation.
June 14th: Trip to USA.
"And some surprises.
@MelchorRuizCope
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 11:31
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. június 9., hétfő 11:15
Valami kósza hír rémlik, hogy a Sociedad a július 1 utáni átigazolást preferálja, pénzügyi okokból. Simán elképzelhető, hogy csak emiatt áll az ügy.Galacticos írta: Zubimendit akkor hozzuk el minel elobb, zongorazzuk le a balhatved gyereket azt ennyi volt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 9., hétfő 11:00
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 9., hétfő 10:56
Xabinak ő kell első sorbanELSiete írta: BREAKING: Martin Zubimendi to Arsenal was almost done but a call from Real Madrid has now changed EVERYTHING.
The situation is now OPEN. @jfelixdiaz @marca
Tovabbra sem értem mit látunk benne.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 10:38
Mivel Remy már eltemette 16 évesen biztos world class lesz a gyerek. Videók alapján ritka, hogy ilyen bíztató legyen egy tini, és mivel most olyan edzőnk van aki esélyt is ad majd a fiataloknak, sztem siman benne van hogy két éven belül felnőtt kerettag lesz.realmadrid95 írta:
Szerintem jo lehet a kis marokkoi-holland srac, eleg eretten jatszik a posztjan.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 9., hétfő 10:23
Ezek utan fixen elkezdenek alkudozni, mivel ok sem akarnak egy elvagyodo Carrerast megtartani.Pad'em írta: Carrerast nevezte a Benfica, bukjuk a srácot a klub vb-re. A vezetőségünk mérges a portugálokra, mert nem tartották a szavukat. A torna után fizetjük ki a kivásárlási árát és nyáron csatlakozik.
Arbeloa + Xabi. Simán berobbanhat a srác.Remy írta:
Sztem semmi nem lesz a gyerekből, de ha továbbadjuk idővel pénzért, már megérte. Kubo karrier max... legalábbis, ami a nálunk eltöltött szerepét illeti.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 9., hétfő 10:11
Szerintem ez az egész Európa sorban állt érte végtelen fiatalra igaz. Gondolom minden topcsapatnál fent vannak a térképen a tinik. Aztán szemezgetnek, ha van rá értelmes lehetőség.ateeemadrid írta: Én sem látom az extrát benne, de valamiért egész Európa sorban állt érte, nem gondolnám, hogy véletlen.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. június 9., hétfő 10:07
Szerintem sem. Hányadik új csoda gyerek? Odegard, Kubo, a nem jut eszembe neve brazil gyerek, és még lehetne sorolni.Remy írta:Sztem semmi nem lesz a gyerekből, de ha továbbadjuk idővel pénzért, már megérte. Kubo karrier max... legalábbis, ami a nálunk eltöltött szerepét illeti.Real Madrid agree deal to sign Moroccan talent Abdellah Ouazzine as free agent from Ajax, here we go!
16 year old talent, expected to sign in July and become part of the Castilla squad for Real academy.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. június 9., hétfő 10:07
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. június 9., hétfő 9:57
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 9., hétfő 9:37
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 9:35
Arbeloa + Xabi. Simán berobbanhat a srác.Remy írta:Sztem semmi nem lesz a gyerekből, de ha továbbadjuk idővel pénzért, már megérte. Kubo karrier max... legalábbis, ami a nálunk eltöltött szerepét illeti.Real Madrid agree deal to sign Moroccan talent Abdellah Ouazzine as free agent from Ajax, here we go!
16 year old talent, expected to sign in July and become part of the Castilla squad for Real academy.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 9., hétfő 9:22
Sztem semmi nem lesz a gyerekből, de ha továbbadjuk idővel pénzért, már megérte. Kubo karrier max... legalábbis, ami a nálunk eltöltött szerepét illeti.Real Madrid agree deal to sign Moroccan talent Abdellah Ouazzine as free agent from Ajax, here we go!
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 8., vasárnap 22:54
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. június 8., vasárnap 21:10
Moratat becserelik játszani, akkor nincs kérdés! A tékozló fiú hazatér!hehetheoriginal írta:Mondjuk azt is adnam, ha mar barmi bot embert igazolunk, de legalabb posztra.Marky írta:
Egy szoval nem emliti a tweet, hogy kozeppalyasrol lenne szo. Lehet mondjuk egy Goncalo Ramos is![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 8., vasárnap 21:02
Lehet csak nem kedvelik Vitinha jatekat!RaúlCF írta: valaki annyira komolyan vesz egy viccet is, hogy megy a minusz. van gond![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 8., vasárnap 20:54
Adnad a fenet adnad.hehetheoriginal írta:Mondjuk azt is adnam, ha mar barmi bot embert igazolunk, de legalabb posztra.Marky írta:
Egy szoval nem emliti a tweet, hogy kozeppalyasrol lenne szo. Lehet mondjuk egy Goncalo Ramos is![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 8., vasárnap 20:44
Mondjuk azt is adnam, ha mar barmi bot embert igazolunk, de legalabb posztra.Marky írta:Egy szoval nem emliti a tweet, hogy kozeppalyasrol lenne szo. Lehet mondjuk egy Goncalo Ramos isJim írta: jó, Vitinha tényleg jöhetne![]()
de melyik középpályás igazolása jöhet szóba reálisan a portugál-spanyol kezdőből Zubimendin kívül ?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 8., vasárnap 20:43
CR7? Tapasztalt, jól fejelő csatárt is keresünk...RaúlCF írta:Pusztán elméleti síkon! tételezzük fel, hogy igaz ez a random tweet és Perez személyesen intézi. Semmi nem garantálja, hogy kp-s. Ha Perez személyesen beleszól akkor nagy durranásról szól a dolog ez pedig limitálja a lehetőségeket. Vitinha, Joao Neves, Nuno Mendes, Donnarumma, Doué, Yamal , Pedri szólna akkorát amihez Perez kéne. Vagy a psg faktor vagy a barca faktor miatt. Mindenki mást lezorongáznak alatta. Persze mindez feltételes pusztán a tweet alapján, komolyan ne vegye senkiJim írta: jó, Vitinha tényleg jöhetne![]()
de melyik középpályás igazolása jöhet szóba reálisan a portugál-spanyol kezdőből Zubimendin kívül ?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. június 8., vasárnap 20:43
Egy szoval nem emliti a tweet, hogy kozeppalyasrol lenne szo. Lehet mondjuk egy Goncalo Ramos isJim írta: jó, Vitinha tényleg jöhetne![]()
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem