Amikor azt hinned mar nincs lejjebb:sebydani írta: Romano hozza a legfrissebb és legfontosabb híreketYoungest aki tojást evettLamine Yamal, eating toasts and eggs before the game. Relax.
https://www.facebook.com/share/p/1PnR2R ... tid=wwXIfr

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. június 7., szombat 11:01
Amikor azt hinned mar nincs lejjebb:sebydani írta: Romano hozza a legfrissebb és legfontosabb híreketYoungest aki tojást evettLamine Yamal, eating toasts and eggs before the game. Relax.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 7., szombat 10:40
Legjobb ebben a kepben, hogy az ostobaja meg a sajat csapatanak statisztikait se ismeri.ferni írta: Ezt csak úgy csendben itt hagyom...![]()
Lehet itt sírni azon, hogy 4/4szer kikaptunk idén, de hát belegondolni is rossz lehet nekik hogy mi elhoztunk 5 BLt amíg ők egyet se.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. június 7., szombat 10:33
Youngest aki tojást evettLamine Yamal, eating toasts and eggs before the game. Relax.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 7., szombat 10:31
HozzászólásSzerző: Casillas fan » 2025. június 7., szombat 10:16
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 4., szerda 20:36
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 4., szerda 10:53
FC kiskapu___Samy___ írta: Magyarazza mar meg nekem valaki az hogyan van, hogy igazolgatnak komoly penzekert, zsiros szerzodeseket osztogatnak, valahogy kipreselik a jatekos regisztraciokat, ezeknek is koszonhetoen kupakat nyernek, aztan most meg jon, hogy szankcio meg minden?
Ezzel kitorolheti mindenki, utolagos ejnye-bejnye. Laportaek csak felrohognek, azt mennek tovabb.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. június 4., szerda 10:29
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 4., szerda 9:40
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 9:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 4., szerda 8:59
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 8:44
Kevesebb regisztrálható játékos, pontlevonás a belebegtetett büntik, mert zsinórban második éve nem teljesítenek a szabályok szerint. Ezért szigorúbb lesz nem csak pénz büntetés mint pl a Chelseanek meg az Aston Villának akik szintén sértik az FFP-t, de csak első alkalommal. Pár hét múlva jelenti be az UEFA.Remy írta:Barcelona could face a sporting sanction for breaching UEFA's FFP rules.Ezekkel mindig van valami, aztán sose.Barcelona could be deducted La Liga points next season for breaching FFP rules.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 4., szerda 7:49
Barcelona could face a sporting sanction for breaching UEFA's FFP rules.
Ezekkel mindig van valami, aztán sose.Barcelona could be deducted La Liga points next season for breaching FFP rules.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 3., kedd 15:15
Dean fiam elmondta, hogy Ramoson szocializalodott...nem tudom hanyadik ilyen jatekos mar, aki ezt mondja, de most mar igazan azt varnam, hogy egy adott szituacioban tenyleg igazan Ramososan lep fel, ha ugy vanPad'em írta: Huijsen kirakott egy edzésképet Yamallal, "fiam" szívecske kommenttel. Youngest válaszolt, hogy "új játékszerem" viszont szivecske. Most ezen pörögnek a spanyolok.
Csibész ez a kölökMinden böffenését felkapják.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 3., kedd 14:54
Yamal is fog majd pörögni a holdig amikor majd a nagy arca miatt valaki alárúg.Pad'em írta: Huijsen kirakott egy edzésképet Yamallal, "fiam" szívecske kommenttel. Youngest válaszolt, hogy "új játékszerem" viszont szivecske. Most ezen pörögnek a spanyolok.
Csibész ez a kölökMinden böffenését felkapják.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 3., kedd 14:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 3., kedd 11:57
Amerikanuevo_ericco írta:Én is úgy gondolom, ha a Klub VB megkapja a hype-ot, és ott lesz egy kiemelkedő játékos, akkor akár ő is elviheti. Viszont a Barca es a Pool nélkül nem tudom, mennyire lesz valós/jogos a hype.Realista24 írta: Korabban irtam, ha meglesz az Aranycipo Mbappenak es melle domborit egy komoly Klub VB-t, akkor ott lesz tuzkozelben. Ezt tartom tovabbra is.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 3., kedd 11:40
Én is úgy gondolom, ha a Klub VB megkapja a hype-ot, és ott lesz egy kiemelkedő játékos, akkor akár ő is elviheti. Viszont a Barca es a Pool nélkül nem tudom, mennyire lesz valós/jogos a hype.Realista24 írta: Korabban irtam, ha meglesz az Aranycipo Mbappenak es melle domborit egy komoly Klub VB-t, akkor ott lesz tuzkozelben. Ezt tartom tovabbra is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 3., kedd 11:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 3., kedd 11:21
Ebbe most nem latok semmi rosszat egyebkent.Pad'em írta: Tápláljuk a napi youngest fóbiánkat. Mintha más opció nem is lenne csak ő meg Dembi![]()
Reporter: Ballon d’Or?
Lamine Yamal: "If you could vote for the Ballon d’Or, who would you vote for? The best player of the year of, or the one who wins Thursday’s match?
Reporter: But Thursday’s game is a big one.
Lamine Yamal: "Yeah, but the award is for the best player of the whole year."
Reporter: But the year also includes Thursday.
Lamine Yamal: "Everyone sees it their own way. I’m hoping we win on Thursday. But whether we win or not, I’d vote for the best player of the year. Because if Thursday doesn’t go the way I want or Dembele wants, then what? You’re voting for someone else who plays on Sunday?"
"I’m the kind of person who votes for the best player over the whole year. But if people want to risk it all on one game, well… let’s play that game, then."
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem