Premier League
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Diallo volt az egyetlen, aki ebben a fociban értelmezhető szinten játszott, jó lesz ő a szélen is.
Meg Zirkzeet még nem temetném..
De sztem Dorgu nagyon kevés. Ha jönne arra a poszta az X-edik igazolás se lenne meglepó.
Meg Zirkzeet még nem temetném..
De sztem Dorgu nagyon kevés. Ha jönne arra a poszta az X-edik igazolás se lenne meglepó.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Jajaja, ebbe fullra egyetertek, nevetseges hogy mindig a formaciohoz kell igazitani az embereket. Peldaul Mainoo is ott van, nagy tehetseg de ebben a felallasban szenved. Kurva szar szitu. Na mind1. Egyebkent Mbeumo nyilvan kezdo lesz, ahogy Diallo is, csak o igy kihuzodik tamado wingbacknek.realmadrid95 írta:Caraway írta:
Botrany eddig. Eleve ez a formacio szerintem nezhetetlen, mar csak az megerne egy kirugast.![]()
Amugy jofej ficko, tok ertelmeseket nyilatkozik, csak a palyan nincs semmi sikere eddig. Mindegy, megkapta a kovi szezont, allitolag most az atletikussagra mennek ra, hogy gyors es eros jatekosok erkezzenek, mert a PL-ben ez volt a vezetoseg szerint a legnagyobb problema. Ja meg ahogy nezem a kiszemelteket, PL proven jatekosok vannak celkeresztben.
Azt irjak 125 millio font az alap budzse, es arra jonnek pluszba az eladasok. Rashford, Sancho, Antony ugye atadolistas, de szerintem kb barkitol megvalnanak ha jon ertelmes ajanlat. Ez a penz amugy el is megy a Cunha+Mbeumo kettosre, szoval a ket 10-es pozicio kipipalva. A legnagyobb gond ugye a gollovessel volt tavaly, ok ketten lottek 35 golt + 13 golpasszt adtak, szoval remehetoleg a jatek hatekonyabb lesz a kapu elott.
Na es itt el is fogyott a zse, de meg kene egy ertelmes kapus, csatar es kozepso kozeppalyas. Meglatjuk mire futja az eladasokbol.
A sportigazgato temaba belenyultal, ugye Ashwordot kirugtak szezon kozbe, es most neveztek ki Wilcoxot, igazabol o feljebb lepett, mert mar az Ineos ota a klubnal van. O anno a Southampton sportigazatoja volt, meg a Citynel youth scout. Peldaul most az Arsenal utanpotlasbol miatta lett elhozva 1-1 millio fontert Heaven meg Obi, akik egyelore nagyon biztatonak tunnek.
Valaki irta meg a Ronaldos nyilatkozatot, o az edzokozpontra panaszkodott, hogy ugyanolyan mint anno mikor elment. Na ennek a felujitasaba azota Ratcliffek beletoltak 50 millio fontot, ami most juliusra keszul el.
De amugy ilyen botrany szezon utan en kicsit elengedtem a klub kezeit, most teljesen erzelemmentesen figyelem a dolgokat, annyira felbasztak ebben az evben.![]()
Azert Cunhaval, Mbeumoval, Gyokeressel mukodhet ez a felallas. Ebben az a szomoru es szamomra nevetseges, hogy ezen a szinten az edzo ennyire ragaszkodik a felallasahoz es nem a felallast alakitja a kerethez, hanem a keretet a felallasahoz. Egyebkent ezt mar a 2.meccse utan is irtam itt a forumon, annyira szembeotlo volt, hogy ez, ebben a formacioban nem fog mukodni.
Ez tobb szempontbol is karos, eleve kilapatol rengeteg penzt(Munal mar 100.edzo probalja a sajat kepere alakitani a keretet es sorra buknak meg ezek a jatekosok es edzok is.)
A csapat nyakan maradnak az ilyen Sancho, Mount, Maguire, Antony(ot is hatalmas bukassal adjak tovabb) koloncok, amivel az uj edzo megint csak nem tud kezdeni semmit.
Egyebkent Mbeumo helyett lehet ramentem volna egy valoban klasszis belso kozeppalyasra, mivel Diallo nagyon jo. Cserenek meg draga, 65 millio font korul irnak rola.
Valami ilyesmit vizionalok kovi szezonra amibe mar lehetne potencial:
Uj kapus
De Ligt, Yoro, Heaven
Diallo, uj kozeppalyas, Bruno, Dorgu
Mbeumo, Cunha
Uj csatar
Ja igen az elozo hosszu posztban azt elfelejtettem, hogy a CEO Berrada azt tuzte ki hosszutavu celnak, hogy 2028-ra legyen bajnok a csapat. Mindenki dontse el maga, hogy ez 3 ev mulva sikerulhet-e. Legrosszabb esetben a Championshipbe.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Caraway írta:Botrany eddig. Eleve ez a formacio szerintem nezhetetlen, mar csak az megerne egy kirugast.Pad'em írta:
Hogy értékeled Amorim munkásságát? Jelenleg ugyanolyam kilátástalan ez a project is mint az eddigiek Fergie óta, és nem hinném hogy ilyen 65 millás középszer Cunhákkal indulna be. Nincs ott egy valamire való sportigazgató aki lefektetne valami irányt?![]()
Amugy jofej ficko, tok ertelmeseket nyilatkozik, csak a palyan nincs semmi sikere eddig. Mindegy, megkapta a kovi szezont, allitolag most az atletikussagra mennek ra, hogy gyors es eros jatekosok erkezzenek, mert a PL-ben ez volt a vezetoseg szerint a legnagyobb problema. Ja meg ahogy nezem a kiszemelteket, PL proven jatekosok vannak celkeresztben.
Azt irjak 125 millio font az alap budzse, es arra jonnek pluszba az eladasok. Rashford, Sancho, Antony ugye atadolistas, de szerintem kb barkitol megvalnanak ha jon ertelmes ajanlat. Ez a penz amugy el is megy a Cunha+Mbeumo kettosre, szoval a ket 10-es pozicio kipipalva. A legnagyobb gond ugye a gollovessel volt tavaly, ok ketten lottek 35 golt + 13 golpasszt adtak, szoval remehetoleg a jatek hatekonyabb lesz a kapu elott.
Na es itt el is fogyott a zse, de meg kene egy ertelmes kapus, csatar es kozepso kozeppalyas. Meglatjuk mire futja az eladasokbol.
A sportigazgato temaba belenyultal, ugye Ashwordot kirugtak szezon kozbe, es most neveztek ki Wilcoxot, igazabol o feljebb lepett, mert mar az Ineos ota a klubnal van. O anno a Southampton sportigazatoja volt, meg a Citynel youth scout. Peldaul most az Arsenal utanpotlasbol miatta lett elhozva 1-1 millio fontert Heaven meg Obi, akik egyelore nagyon biztatonak tunnek.
Valaki irta meg a Ronaldos nyilatkozatot, o az edzokozpontra panaszkodott, hogy ugyanolyan mint anno mikor elment. Na ennek a felujitasaba azota Ratcliffek beletoltak 50 millio fontot, ami most juliusra keszul el.
De amugy ilyen botrany szezon utan en kicsit elengedtem a klub kezeit, most teljesen erzelemmentesen figyelem a dolgokat, annyira felbasztak ebben az evben.![]()
Azert Cunhaval, Mbeumoval, Gyokeressel mukodhet ez a felallas. Ebben az a szomoru es szamomra nevetseges, hogy ezen a szinten az edzo ennyire ragaszkodik a felallasahoz es nem a felallast alakitja a kerethez, hanem a keretet a felallasahoz. Egyebkent ezt mar a 2.meccse utan is irtam itt a forumon, annyira szembeotlo volt, hogy ez, ebben a formacioban nem fog mukodni.
Ez tobb szempontbol is karos, eleve kilapatol rengeteg penzt(Munal mar 100.edzo probalja a sajat kepere alakitani a keretet es sorra buknak meg ezek a jatekosok es edzok is.)
A csapat nyakan maradnak az ilyen Sancho, Mount, Maguire, Antony(ot is hatalmas bukassal adjak tovabb) koloncok, amivel az uj edzo megint csak nem tud kezdeni semmit.
Egyebkent Mbeumo helyett lehet ramentem volna egy valoban klasszis belso kozeppalyasra, mivel Diallo nagyon jo. Cserenek meg draga, 65 millio font korul irnak rola.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pool nem fizeti ki elvileg a 150et Wirtzert.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Botrany eddig. Eleve ez a formacio szerintem nezhetetlen, mar csak az megerne egy kirugast.Pad'em írta:Hogy értékeled Amorim munkásságát? Jelenleg ugyanolyam kilátástalan ez a project is mint az eddigiek Fergie óta, és nem hinném hogy ilyen 65 millás középszer Cunhákkal indulna be. Nincs ott egy valamire való sportigazgató aki lefektetne valami irányt?Caraway írta: Sancho a Chelseanek se kellett, inkabb fizetnek 5 millat mint buntetes.![]()
![]()

De amugy ilyen botrany szezon utan en kicsit elengedtem a klub kezeit, most teljesen erzelemmentesen figyelem a dolgokat, annyira felbasztak ebben az evben.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az el fasza meg minden de helyes döntést hoztak. ugyanez volt Ten Hag is a Unitednél. nyert egy trófeát közben kutyaszar volt majd a szezon kezdete után kicsapták. nem mentek el a szentimentális út fele. 22 bajnokin kaptak ki.
Nem illet a klubfilozofiahoz, mivel nyert valamit.sebydani írta: Spurs köszönte az EL trófeát és kirúgta Postecoglout

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Spurs köszönte az EL trófeát és kirúgta Postecoglout
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pad'em
Liverpool csak úgy gyűjti a magyarokat
EXCLUSIVE: Liverpool set to agree deal to sign 20 year old goalkeeper Armin Pecsi from Puskas Akademia.
Record sale for the Hungarian club as Pecsi said yes to Liverpool project, final details club to club and all done on player side.
Here we go, soon.

EXCLUSIVE: Liverpool set to agree deal to sign 20 year old goalkeeper Armin Pecsi from Puskas Akademia.
Record sale for the Hungarian club as Pecsi said yes to Liverpool project, final details club to club and all done on player side.
Here we go, soon.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
fogadd el, hogy hattal a tevenek csukott szemmel is jobban latja a dolgokatRealista24 írta: Hogyne érteném, a lényeg hogy mindig igazad van.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogyne érteném, a lényeg hogy mindig igazad van.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mai napig nem ertetted meg (te se), mi a kulonbseg az eyetest meg a joslas kozott.Realista24 írta: Az a jó az eyetestben, hogy ha azt mondod jó és bejön, akkor igazad volt. Ha megbukik ennek ellenére, akkor benne volt de nem jött ki.
Ha azt mondod nem jó és megbukik, igazad van, ha nem bukik meg akkor szar a mai foci, régen minden jobb volt.
Úgyhogy ez hiába meg ki 50-50nek, mindig ki tudsz jönni jól belőle a saját vilagodban.
De hajtsad csak tovabb.
thereisonly1ronaldo
Aki meg hehevel vitaz, az meg is erdemli

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a jó az eyetestben, hogy ha azt mondod jó és bejön, akkor igazad volt. Ha megbukik ennek ellenére, akkor benne volt de nem jött ki.
Ha azt mondod nem jó és megbukik, igazad van, ha nem bukik meg akkor szar a mai foci, régen minden jobb volt.
Úgyhogy ez hiába meg ki 50-50nek, mindig ki tudsz jönni jól belőle a saját vilagodban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Az eyetest mit takar? Par osszevagott youtube videot, vagy neztel iden Benfica es Wolves meccseket?hehetheoriginal írta:Perfekt tamado bhv-be akkor.Nika91127 írta:
Idén inkább bal szélső volt, mint bhv.
Eyetest alapjan ez az ember robbanekonyabb, dinamikusabb, kreativabb. Olcsobb.
Nem tudom ezt a carrerast hova tenni, nagyon kis lassucska szogletesmozgasu figuranak tunik, semmi extra
hat de pont ez az, egyikrol se tudtam, akkor ha ilyenek vannak elerheto aron, akkor miert elegszunk meg a carreras szinttel?Poszt előtt azt sem tudtad, hogy létezik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mert lehet jobbnak tartjuk? Most 40 vagy 50 millió, nem tök mindegy?hehetheoriginal írta:hat de pont ez az, egyikrol se tudtam, akkor ha ilyenek vannak elerheto aron, akkor miert elegszunk meg a carreras szinttel?Poszt előtt azt sem tudtad, hogy létezik.
Ha Aít-Núrí-t akarnánk hozni, már rég menne a minek ez a Nóri ide... tucat. kiez. XabiOut.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
Perfekt tamado bhv-be akkor.Nika91127 írta:Idén inkább bal szélső volt, mint bhv.hehetheoriginal írta: ipse 40, mi meg erőlködünk a mindig kurvadrága benficánál.......
ez az ember nem lett volna jó balosba?
Eyetest alapjan ez az ember robbanekonyabb, dinamikusabb, kreativabb. Olcsobb.
Nem tudom ezt a carrerast hova tenni, nagyon kis lassucska szogletesmozgasu figuranak tunik, semmi extra
hat de pont ez az, egyikrol se tudtam, akkor ha ilyenek vannak elerheto aron, akkor miert elegszunk meg a carreras szinttel?Poszt előtt azt sem tudtad, hogy létezik.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Poszt előtt azt sem tudtad, hogy létezik.hehetheoriginal írta:ipse 40, mi meg erőlködünk a mindig kurvadrága benficánál.......Realista24 írta: Rayan Aït-Nouri to Manchester City, here we go! Agreement club to club done today for total fee close to €40m.
Folytatódik a keretszukites Pep módra.![]()
ez az ember nem lett volna jó balosba?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots