MarioCirolo írta:
Pad'em írta:
Mások is azt írják hogy a Rivernél nyomja a klub vbt és utana csatlakozik majd nyáron.
Közben az Ajaxos srác is megvan úgy tűnik.
BREAKING: Real Madrid have practically completed the signing of Abdellah Ouazane — @Rodra10_97
Nagyon kivancsi vagyok a tavozokra, foleg, ha veszunk meg egy iranyito kpt es ha esetleg beesik egy csatar is ( ezt mondjuk semmilyen hiteles forrasnal nem olvastam). Eddig a mezonyben: TAA/Carvajal-Rudiger/Militao-Huijsen/Asencio/Alaba-Carreras/Fran/Mendy-Tchouameni/X-Valverde/Cama-Jude/Brahim/Ceballos-Mastantuono/Guler-Vini/Rodrygo-Mbappe/Endrick/X. Kerdes mi lesz Alabaval, Ceballosszal, Mendyvel/Frannal, Brahimmal es Endrickkel. Illetve meg Rodrygo tavozas sem 100%ban kizarhato szerintem.
Ha jön Budimir, Endricket kölcsön KELL adni, ahogy esetleg egyből így kellett volna tenni. De pl anno Vini a Castillába jött először, min fél évet ott volt, többieket (endrick, új argentin) miért nem lehet? Argentin gyerek maradjon csak otthon decemberig, aztán fél év Castilla, jövő nyári alapoz@s mehet a nagyokkal.
Ha jön Carreras, akkor gondolom Fran megy. Mendyvel más fajták (játékban), Fran lesz a létszámfeletti. De egyszerű lenne, oda kell adni Frant a benficának, olcsóbb lenne Carreras.
Ha Cesc marad comóban, akkor Paz is maradhatna még egy évet. Túl sokan lennének a posztra, ha Rodrygo maradna.... A braziltol függ minden.