Minden, ami válogatott
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Minden, ami válogatott
Most nézem Jude nak a veretes Andorra ellen is 90 percet kellett jatszania, biztos,ami biztos.
Nyertek is kemény 1 góllal, gondolom mennyi lelkesedéssel tolták. Eljen a megmentett futball.
Nyertek is kemény 1 góllal, gondolom mennyi lelkesedéssel tolták. Eljen a megmentett futball.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Raneztem, a francia meccskeretben 26-bol 22 jatekos sotetboru, nagyon durva.lestat írta: Franciaorszag u20 meg Mali u20-as meccsre neztem ra.
Hat a kezdokbol itelve azt gondolna az ember ket afrikai csapat jatszott egymassal.![]()
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Franciaorszag u20 meg Mali u20-as meccsre neztem ra.
Hat a kezdokbol itelve azt gondolna az ember ket afrikai csapat jatszott egymassal.
Hat a kezdokbol itelve azt gondolna az ember ket afrikai csapat jatszott egymassal.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Ez nem valami bíztató ez a magyar-svéd.
Ez a svéd válogatott az utóbbi évek-évtizedek leggyengébb válogatottja. Próbálnak fiatalítani, újra kezdeni mindent.
Azt gondoltam a magyar válogatott simán nyerni fog..erre..
A védelem és Dibusz nem egy világelit na..
De Sallai, akiben szerintem sokkal több van is ma mindent elbarmolt. Ha az X jó helyzetből Sallai egyet eltesz, akkor talán nincs ez..Kár.
Szoboszlai szerintem ma jó volt, Schäferben is ott volt a plusz. De csak Szoboszlai kevés lesz.
10millió emberből találni kellene már végre 3-4-et aki védekezni tud.
Kár, pedig szerintem az első félidőben jó volt a magyar válogatott. A középpálya szerintem jó, Sallaival sem lenne gond, de ma mindent kihagyott.
Az jó, hogy Gyökeres nem volt ma, mert ugyan sok helyen le van nézve, de ő olyan aki mindenki ellen begyötör egy gólt, az erőszakosságával, akarásával.
Ez a svéd válogatott az utóbbi évek-évtizedek leggyengébb válogatottja. Próbálnak fiatalítani, újra kezdeni mindent.
Azt gondoltam a magyar válogatott simán nyerni fog..erre..
A védelem és Dibusz nem egy világelit na..
De Sallai, akiben szerintem sokkal több van is ma mindent elbarmolt. Ha az X jó helyzetből Sallai egyet eltesz, akkor talán nincs ez..Kár.
Szoboszlai szerintem ma jó volt, Schäferben is ott volt a plusz. De csak Szoboszlai kevés lesz.
10millió emberből találni kellene már végre 3-4-et aki védekezni tud.
Kár, pedig szerintem az első félidőben jó volt a magyar válogatott. A középpálya szerintem jó, Sallaival sem lenne gond, de ma mindent kihagyott.
Az jó, hogy Gyökeres nem volt ma, mert ugyan sok helyen le van nézve, de ő olyan aki mindenki ellen begyötör egy gólt, az erőszakosságával, akarásával.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Statisztikailag az ilyen arcokból lesznek a James, Özil féle event-playerek, akik nem tudnak 5 meccset egyenletesen lehozni, de hehének most hirtelen mindenki top aki nem ide jön és mindenki fos aki ide.
Nem illik.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Cassano…hehetheoriginal írta:sztem egy madridnal, ahol azert nagyjabol rendben vannak az emberek maganeletileg, ott egy cserki is valszeg venne a lapot. ha edzesen balhes, teszem azt tul nagy a melleny es beszologat az edzonek, mert tobb jatekperc illeti meg, azt is lehet kezelni, plane itt, ahol mai szinten elitjatekosok veszik korbe.mexes írta:
nagyjából ennyi. vót má' sok ilyen: Fekir, Ben Arfa, Nasri, Taarabt, Amrabat, Feghouli hirtelen.
Ritka a Benzema, Mahrez, Salah vonal ezeknél az arab bandával rendelkező játékosoknál, és akkor náluk is legfeljebb a pályafutás ami példamutató.
ez sztem ugyanaz a mediaszarsag, mint mikor belingem volt csapatrombolo dortmundban allitolag.
Szerintem elég sokszor felmerult a neve, már 16-17 éves korától (és vicces módon kB pont ilyen szakálla volt már akkor ishehetheoriginal írta: de mindegy, ez kuka, fel se merult a neve, most meg a city valszeg kurvajol jart vele, nagyon baszok lesznek jovore odahaza es europaban is megint. (nem csak miatta nyilvan)
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mondjuk vininek nem a munkamoraljaval van baj vagy a palyan kivul pl bulizik hanem a palyan nembir magaval.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pont mint Vininelhehetheoriginal írta:sztem egy madridnal, ahol azert nagyjabol rendben vannak az emberek maganeletileg, ott egy cserki is valszeg venne a lapot. ha edzesen balhes, teszem azt tul nagy a melleny es beszologat az edzonek, mert tobb jatekperc illeti meg, azt is lehet kezelni, plane itt, ahol mai szinten elitjatekosok veszik korbe.mexes írta:
nagyjából ennyi. vót má' sok ilyen: Fekir, Ben Arfa, Nasri, Taarabt, Amrabat, Feghouli hirtelen.
Ritka a Benzema, Mahrez, Salah vonal ezeknél az arab bandával rendelkező játékosoknál, és akkor náluk is legfeljebb a pályafutás ami példamutató.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem egy madridnal, ahol azert nagyjabol rendben vannak az emberek maganeletileg, ott egy cserki is valszeg venne a lapot. ha edzesen balhes, teszem azt tul nagy a melleny es beszologat az edzonek, mert tobb jatekperc illeti meg, azt is lehet kezelni, plane itt, ahol mai szinten elitjatekosok veszik korbe.mexes írta:nagyjából ennyi. vót má' sok ilyen: Fekir, Ben Arfa, Nasri, Taarabt, Amrabat, Feghouli hirtelen.Nika91127 írta: Cherkivel magatartásbeli problémák voltak eddig, ha jól rémlik. Ez az első idénye, amikor "össze van szedve".
Klasszik "francia-algír", tehetséges, de ha fejben elmegy rossz irányba, akkor vége.
ez sztem ugyanaz a mediaszarsag, mint mikor belingem volt csapatrombolo dortmundban allitolag.
de mindegy, ez kuka, fel se merult a neve, most meg a city valszeg kurvajol jart vele, nagyon baszok lesznek jovore odahaza es europaban is megint. (nem csak miatta nyilvan)
thereisonly1ronaldo
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
nagyjából ennyi. vót má' sok ilyen: Fekir, Ben Arfa, Nasri, Taarabt, Amrabat, Feghouli hirtelen.Nika91127 írta: Cherkivel magatartásbeli problémák voltak eddig, ha jól rémlik. Ez az első idénye, amikor "össze van szedve".
Klasszik "francia-algír", tehetséges, de ha fejben elmegy rossz irányba, akkor vége.
Igazából a védelmet kéne összerántani valahogy, van egy Marquinhos azt a többi kb kuka.
Eleje az top nevekre, KPt is sztem meg lehet vhogy oldani, de a hátulja egy vicc.
Kapus van legalább.
Eleje az top nevekre, KPt is sztem meg lehet vhogy oldani, de a hátulja egy vicc.
Kapus van legalább.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azt hallottam binicius legjobb szelso a vilagon, balondor kaliber, illetve a raphinha is balondor eselyes iden, ha valoban ilyen jok, akkor eleg lenne kb vizhordo eroszaktevokkel korbevenni oket, nem?Anthony írta: Hát ránézel erre a brazil keretre, oké egy Ecuadort megverhetnének, de ilyen VB kapcsán tényleg nincs miről beszélni, top 8-ban ha lesznek már örülhetnek.
vagy lehet nem is olyan jok? nem tudom....
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ránézel erre a brazil keretre, oké egy Ecuadort megverhetnének, de ilyen VB kapcsán tényleg nincs miről beszélni, top 8-ban ha lesznek már örülhetnek.
főleg hogy többnyire jobboldalon mozog a lyonban és madridista is szerintem totál logikus hogy fel sem merült a neve nálunk , pedig elég patikának tűnik ez a cherkiPad'em írta: Cherki v Spain
Vén kopasz kókler majd gyors kiöli belőle a virtuózitást30m-ért baba üzlet lesz a Citynek. A srác hatalmas madridista mellesleg.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
jó hamar elkezdte a magyarázkodásokat:nzooli93 írta:Idegenben jo az ikszPad'em írta: Carlo meg egy combos 0-0-val nyitott Ecuador ellen.,pontszerzes,0 kapott gól, tökéletes.
4et cserelt,es a 64.percben elkezdte, wao![]()
I don’t want to make excuses, but the pitch wasn’t in ideal condition to play," he explained.
valamelyik univerzumban:
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Hát én is örülökRemy írta:Örülök. De megsúgom, hogy Vini nem lesz eladva, az argentint meg leigazoljuk.Whiteheart írta:
Miért ki más kell még neked arra a posztra? Vini ha kotródik végre akkor pont oda kéne cherki... Nekem nem nicowilli, nem wirtz, nem masturbado vagy ki kell oda, hanem ez a boyo... Szerintem
szuperliga.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Cherkivel magatartásbeli problémák voltak eddig, ha jól rémlik. Ez az első idénye, amikor "össze van szedve".
- nzooli93
Idegenben jo az ikszPad'em írta: Carlo meg egy combos 0-0-val nyitott Ecuador ellen.
4et cserelt,es a 64.percben elkezdte, wao
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hat, vegulis Messi egy piroslappal inditotta a valogatott karrierjet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots