Caraway írta:Jajaja, ebbe fullra egyetertek, nevetseges hogy mindig a formaciohoz kell igazitani az embereket. Peldaul Mainoo is ott van, nagy tehetseg de ebben a felallasban szenved. Kurva szar szitu. Na mind1. Egyebkent Mbeumo nyilvan kezdo lesz, ahogy Diallo is, csak o igy kihuzodik tamado wingbacknek.realmadrid95 írta:
Azert Cunhaval, Mbeumoval, Gyokeressel mukodhet ez a felallas. Ebben az a szomoru es szamomra nevetseges, hogy ezen a szinten az edzo ennyire ragaszkodik a felallasahoz es nem a felallast alakitja a kerethez, hanem a keretet a felallasahoz. Egyebkent ezt mar a 2.meccse utan is irtam itt a forumon, annyira szembeotlo volt, hogy ez, ebben a formacioban nem fog mukodni.
Ez tobb szempontbol is karos, eleve kilapatol rengeteg penzt(Munal mar 100.edzo probalja a sajat kepere alakitani a keretet es sorra buknak meg ezek a jatekosok es edzok is.)
A csapat nyakan maradnak az ilyen Sancho, Mount, Maguire, Antony(ot is hatalmas bukassal adjak tovabb) koloncok, amivel az uj edzo megint csak nem tud kezdeni semmit.
Egyebkent Mbeumo helyett lehet ramentem volna egy valoban klasszis belso kozeppalyasra, mivel Diallo nagyon jo. Cserenek meg draga, 65 millio font korul irnak rola.
Valami ilyesmit vizionalok kovi szezonra amibe mar lehetne potencial:
Uj kapus
De Ligt, Yoro, Heaven
Diallo, uj kozeppalyas, Bruno, Dorgu
Mbeumo, Cunha
Uj csatar
Ja igen az elozo hosszu posztban azt elfelejtettem, hogy a CEO Berrada azt tuzte ki hosszutavu celnak, hogy 2028-ra legyen bajnok a csapat. Mindenki dontse el maga, hogy ez 3 ev mulva sikerulhet-e. Legrosszabb esetben a Championshipbe.![]()
Diallo nagyon jo volt szelsokent is, de szerintem o sokkal jobb a kapuhoz kozelebb. Nekem, ha tippelnem kene top 6 ra felkuzdi magat az Mu, de elorebb nem fog vegezni a portugal edzovel kesobb sem. Nala az a problema, ha kiesik egy, vagy neadjisten ket jatekos a kezdobol, teljesen felborul a jatek, amit elkepzel. Viszont orom az uromben, hogy jovore nem lesz nemzetkozi terheles, azert ez a Plben rengeteget szamit.