Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 22., vasárnap 20:03

Realista24 írta: Végre nyugdíjba ment Jones. :smile:
Vartam a kommented! :kalapos: Nekem o a goat, de tenyleg ideje volt, sot, mar vagy 5 eve vissza kellett volna vonulnia.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 22., vasárnap 15:06

Végre nyugdíjba ment Jones. :smile:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 17., kedd 13:42

Amúgy most volt a World Cup of Darts, a válogatott darts VB, nagyon nagy döntő volt, érdemes visszanézni, Wales vs Észak-Írország döntő volt.

A Littler-Humphries duó meg elég korán és elég simán kipottyant.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 17., kedd 11:18

2008. december után dobhat ismét magyar játékos a PDC-világbajnokságon, a londoni Alexandra Palace-ben. A PDC és a Darts Event Kft. tárgyalásai eredményeként eldőlt ugyanis, hogy az év második felében sorra kerülő Hungarian Darts Super League győztese indulási jogot kap a vb-n. Magyar játékosként legutóbb Bezzeg Nándor vett részt a tornán, ő 2008. december 23-án Vincent van der Voorttól kapott ki 3:0-ra.

:agree:

Ferni, itt az esely. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. június 4., szerda 22:52

Fejben gyenge ez a Zverev. A képességei meglennének. Megnyerte az első szettet, jobb volt mint Djoko, aztán a második szettben folyamatosan fáradt el fejben és jött egyre több hiba. Látszik hogy már ő sem hisz a győzelemben.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. június 4., szerda 22:39

Miközben hehe vergődik, nézem a Djoker meccsét, fejben ott van most, jó meccs, más kérdés h Sinner bármelyiket tönkreveri a kövi körben, de jó nézni ezt.
Nem illik.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. június 1., vasárnap 18:55

A mai nyilatkozatok nem abba az irányba mutatnak, hogy megzuhantak.

Azt értem, hogy Carapaz nem akarta megnyerni del Toronak, aki még amíg nem volt baj nem akart a riválisnak segíteni.

De az, hogy nem megyek "mert az elsőt helyet elvesztettem a 2.helyet nem szeretném" azt nem értem. Pont nem érdekelne, hogy 2 vagy 3 vagy 4.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 31., szombat 21:27

Ez a felfele megy elotted valaki legtobbszor fejben segitseg. Viszont amikor nem brutal meredek mennek 30 al is. Egyszerubb hatulrol betamadni mert nem tudnak egybol reagalni. Ha meg tars megy elotted mindent tud jelezni, nem is kell nezned a tempot csak tartani az elotted levet es fejben kicsit pihenni

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. május 31., szombat 21:09

Zuhany alatt jött még néhány gondolat.

1.) Nyilván Carapaz nem fog húzni, akkor dolgoznak össze, ha mind a kettőnek megéri. Őt sem húzta egy métert sem a rózsaszín trikós (jogosan).

2.) Taktikailag del Toro volt a legrosszabb pozícióban. Neki felé kellett figyelni. Elvileg ugye ilyenkor (ha nem vagy űrlény és tudod erőből agyonverni a mezőnyt) annyi a feladat, hogy teszed a kereket a riválisra. De ha ketten vagy többen vannak a és 300 méteren felváltva betámadnak azzal jól szét lehet szedni, nekik pedig nincs veszítenivalójuk. Az UAE egyértelműen nem érezte Yateset akkora fenyegetésnek, az első támadását sem vette át rögtön del Toro (sőt talán nem is ő hanem Carapaz ment vele).

3.) Azt tudja valaki, hogy hegyen miért számít ha valaki tempót megy neked? Lejtőn meg síkon értem, de felfelé fizikai előny nem nagyon van. (talán 17kmh fölött lesz nagyobb a légéllenállás mint a gördülési?) Ennek ellenére hegyen ha valaki jó ütemben megy előttem még nekem is segít.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. május 31., szombat 20:51

Kérdés mennyi lett volna még a lábakban, lehet, hogy érezték, hogy esélytelen, bár rózsaszínben illett volna meghalni.

Én Carapazt értem meg - valószínűleg érezte, hogy del Toro neki nem lesz meg, akkor meg minek segítsen neki, oldja meg egyedül.

Az pedig, hogy az UAE nem küldött senkit a szökésbe, Yateset meg várja egy gőzmozdony az brutal taktikai baki.

Aki előtteg le a kalappal az Pedersen. Hogy húzta fel a hegyen a sort. Sokmal tovább akkor sem bírta volna ha a csapattársát nem üti meg a meleg, de ez így is respect.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 31., szombat 20:12

ferni írta: Itt meg mi történt az utolsó 15 km-en? :lol:

Olyan 20-30 sec Yates előnynél kellett mennem dolgomra, picit több lett :lol:
Teljesen eltaktikázták a dolgot. Bár ez az utolsó 15-re látszott már bőven. Wout még ott volt elöl a vismanak, mikor Yates utolérte ment neki a síkon olyan tempót amit csak bírt, hátul meg Del Toro és Carapaz teljesen megálltak. Egyszerűen úgy adták fel, hogy meg sem próbálták. Valószínűleg fáradtak is voltak, de ilyent én még nem láttam, pedig nagyon rég követem a sportot. Mutatták közelről őket, úgy tekertek bánatos képpel mintha kenyérért mennének a boltba, mindenki utolérte őket. Konkrétan telibeszarták és nem is álltak össze hogy legalább ketten megpróbálnak menni egy jó tempót. Del Toro annyira csak Carapazra figyelt, hogy közben elfelejtett versenyezni, de a hegyen rádió nélkül egy fiatal segítő volt, nulla 3 hetes esélyesként menő tapasztalattal. Neki elnézem, hogy ilyen bután bukja el. Carapaz taktikája volt totál érthetetlen a számomra.
Nem foglalkozott azzal aki mögötte megy, nem ment jó tempót, inkább 4-5-6 megindulással próbálkozott a piros zónában és nyírta ki magát. Végig nézte ahogy a mögötte 20-30 mp-vel álló ellenfél elmegy és inkább várta D.Gee-t hogy felérjen aztán induljon meg megint, ahelyett, hogy tempózott volna stabilan 400 watt körül. Ha Del Toro butaságot csinált akkor Carapaz totál hülyén versenyzett.

Ennyit tesz, ha van egy gondolkodó csapat, taktikával. Az uae meg továbbra is egy egy személyes hadsereg. Intó jel a tourra nekik, ha Jonasnak lesznek lábai akkor taktikával ismét megeszik Pogit.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 31., szombat 19:46

Itt meg mi történt az utolsó 15 km-en? :lol:

Olyan 20-30 sec Yates előnynél kellett mennem dolgomra, picit több lett :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. május 31., szombat 16:38

wZoLee7 írta:
filatáska írta: Amúgy aki vágja ezt a biciklis témát, hogy a picsába tud valaki (legálisan :mrgreen:) ennyire kiemelkedni?

Laikus szemmel ez csak tiszta fizikai felkészültség (nem mint más sportokban a tehetség pl). Oké, van egy genetikai adottság, de az összes profi kerékpárosnál ennyivel jobban megáldotta az ég?
Ezeknek az egész életük mérlegen van kiszámolva. Nagyon fiatalon kezdték, főleg a dél amerikaiaknak ez volt az út ki a szegénységből. Gramra számolva mikor miből mennyit lehet.

Én meg holnap készülök tekerni egy 120-130 km-t és aggódok h a végén lesznek emelkedők, hogy fogom bírni :D :D
víz kaja pukzuskontrol, sima ügy

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 31., szombat 15:34

filatáska írta: Amúgy aki vágja ezt a biciklis témát, hogy a picsába tud valaki (legálisan :mrgreen:) ennyire kiemelkedni?

Laikus szemmel ez csak tiszta fizikai felkészültség (nem mint más sportokban a tehetség pl). Oké, van egy genetikai adottság, de az összes profi kerékpárosnál ennyivel jobban megáldotta az ég?
Ezeknek az egész életük mérlegen van kiszámolva. Nagyon fiatalon kezdték, főleg a dél amerikaiaknak ez volt az út ki a szegénységből. Gramra számolva mikor miből mennyit lehet.

Én meg holnap készülök tekerni egy 120-130 km-t és aggódok h a végén lesznek emelkedők, hogy fogom bírni :D :D

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. május 31., szombat 15:09

Amúgy aki vágja ezt a biciklis témát, hogy a picsába tud valaki (legálisan :mrgreen:) ennyire kiemelkedni?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. május 31., szombat 14:58

Zseniális ez a Giro idén is, nem hiányzik a Pogi - Jonas, elég lesz az a Touron.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 20., kedd 14:25

ferni írta:
wZoLee7 írta: Simának kell lennie, scajcnak kell az első hely a csoportban, csak úgy kaphatnak gyenge ellenfelet.
Hát ennyit a simáról, első negyed lement, 1-0 a kazahoknak :lol:

Mi kaptunk egy tizest :lol:
pihentetnek kicsit de ha ég a ház oda teszik magukat, kérdés sem lesz a végére

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 20., kedd 12:52

wZoLee7 írta: Simának kell lennie, scajcnak kell az első hely a csoportban, csak úgy kaphatnak gyenge ellenfelet.
Hát ennyit a simáról, első negyed lement, 1-0 a kazahoknak :lol:

Mi kaptunk egy tizest :lol:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 20., kedd 12:22

Simának kell lennie, scajcnak kell az első hely a csoportban, csak úgy kaphatnak gyenge ellenfelet.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 19., hétfő 22:30

Sajna kikaptunk 1-0ra, norvég kapus nem védett szarul, itt a végén az emeberelőnyös helyzetünknél is mit fogott

Na mindegy, holnap lehet bízni Svájcban.

Vissza: