Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. június 5., csütörtök 7:33

MarioCirolo írta: Mastantuano megvan, mar csak a papirozas hianyzik. Carrerast a heten meg bejelentik, hogy hetfon csatlakozni tudjon a csapathoz. @Pepe Alvarez
Azt írják róla kommentben, hogy a támadások mellett a védekezésben is rendesen kiveszi a részét..
Ez azért elég nagy +pont.
Például Gülerrel ez az egyik problémám, hogy védekezésben odateszi ugyan magát, de ez elég nagy gyengesége..
Bár szezonról szezonra javul az a fizikum, meglátjuk mennyit lép majd előre.
Főleg, ha majd normális rendszerben támadunk le, nem ad-hoc módon, mint az olasznál.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 5., csütörtök 7:31

R. Carlos írta: Sajnos nem nagyon tudtam a napokban híreket olvasni. Mit kell tudni a srácról? Ő jobbszélső vagy esetleg mélységi irányító? Remélem hiányposztra igazolunk.
Termeszetesen fo posztra egy ujabb tamadokozeppalyas, bal labas.
Arra csak jude van itt, guler, meg pazt hoznank vissza.
MarioCirolo írta:
Galacticos írta: Minek ez az argentin gyerek tamado kps posztra ahol evek ota jegeljuk gulert es van egy 21 eves bellinghamunk? Ez 3db 22ev alatti jatekos..
Ra van 40x millio, modricra kar h mar nem maradt.
Annak a budimirnak legalabb lenne ertelme.
Ha leigazoljuk az argentint, jobb szelsot fog jatszani, inverted winger szerepben. Bellinghamet nem fogja erinteni az erkezese, foleg, hogy az angol vissza fog terni a dortmundi poziciojaba. Guler es Rodrygo helyzete lehet kerdeses, de hosszu a szezon es lehet majd a ket brazilt rotalni a bal szelen, Gulert es az argentint pedig a jobboson.
Guler nem jo a szelre egyaltalan..

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 5., csütörtök 7:14

Mastantuano megvan, mar csak a papirozas hianyzik. Carrerast a heten meg bejelentik, hogy hetfon csatlakozni tudjon a csapathoz. @Pepe Alvarez

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. június 5., csütörtök 6:51

Pad'em írta: JUST IN: Xabi Alonso and Mastantuono had a very long conversation on phone today. Xabi wants him now. It is now unlikely that the player stays at River until December.

— @HernanSCastillo
Sajnos nem nagyon tudtam a napokban híreket olvasni. Mit kell tudni a srácról? Ő jobbszélső vagy esetleg mélységi irányító? Remélem hiányposztra igazolunk. Ha jobbszélső, akkor kit fogunk eladni? Eléggé orrnehéz a csapat és nagy a tumultus már ott is. A védelembe, ha hozzuk a Carrerast, akkor ott is karcsúsítani kellene lassan a dolgokat.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

jxbell
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: jxbell » 2025. június 5., csütörtök 3:17

ELSiete írta:
Inkább posztolhatna erről.

https://x.com/RkFutbol/status/193033006 ... OnmUg&s=19
Gyanús volt a videó, és a jobb alsó sarokban levő névre guglizva be is bizonyosodott. Csak egy ai generált videó.. :mrgreen:

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. június 5., csütörtök 2:15

Ket videos YouTube eyetest alapjan ( :mrgreen: ) jobbnak tunik a 17 eves Rodrygonal. Gyorsabb, erosebb, magasabb, es nem tunik kevesbe technikasnak sem. Szerintem jo lesz a gyerek hiaba eleg egylabas. Direktebb jatekstilusa is tetszik. Boven elfer a csapatban

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 5., csütörtök 0:28

BREAKING: Franco Mastantuono to Real Madrid: DONE DEAL!

The only question now is whether Franco Mastantuono will join Real Madrid BEFORE or AFTER the Club World Cup.

The deal is DONE.

@TyCSports
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 23:54

NEW: Nico Paz will NOT play in the Club World Cup. Real Madrid will make a decision on him AFTER the Club World Cup. It’s either he returns, or stays at Como for another season. @miguelitocope
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 4., szerda 23:08

Jim írta:
Pad'em írta: JUST IN: Xabi Alonso and Mastantuono had a very long conversation on phone today. Xabi wants him now. It is now unlikely that the player stays at River until December.
— @HernanSCastillo
van olyan játékos, akit szeretnék, de nem kell Xabinak? :hmmm:
a hírek szerint mindenkit le akar igazolni :kalapos:

ha ezek igazak, lesznek itt eladások is a CWC után...
Csak senki nem akar elmenni. Rodrygot is mindenki eladná.. pár napja mondta hogy maradni fog. Szerintem senki nem akar távozni, fölleg edző váltás után, itt lehet a nagy lehetőségük.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 4., szerda 22:53

— @HernanSCastillo
van olyan játékos, akit szeretnék, de nem kell Xabinak? :hmmm:
a hírek szerint mindenkit le akar igazolni :kalapos:

ha ezek igazak, lesznek itt eladások is a CWC után...

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 22:04

JUST IN: Xabi Alonso and Mastantuono had a very long conversation on phone today. Xabi wants him now. It is now unlikely that the player stays at River until December.

— @HernanSCastillo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 4., szerda 21:25

Pad'em írta: Fabrizio látom folytatja a hagyományát és ha rólunk van szó rögtön az adó is ki van emelve :lol: Egy db másik transfernél nem láttam még, de anno már Endricknél is ezt csinálta a csíra.

Romano: Understand release clause for Mastantuono is worth $45m plus $10m taxes, price indicated by River Plate to all clubs interested.

Real Madrid keep working hard in the recent hours to advance on Franco Mastantuono deal in battle with PSG… who are on it since April.
Inkább posztolhatna erről.

https://x.com/RkFutbol/status/193033006 ... OnmUg&s=19
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 4., szerda 21:03

isten óvjon, hogy youngestet védjem de pont annyira használja a jobb lábát amennyire szükséges. egylábas, erősen bal lábas de ha kell megtolja jobbal, nem totyorog minden második lépéshez, hogy ballal tologassa. nem kell úgy tolni mint anno Cazorla de ne essen hasra mert nem hajlandó hozzáérni 10%ban sem a gyengébbik lábával. senki nem 50%-50%-ról beszél de ez kb olyan, hogy csak jobb lábbal lépsz át a küszöbön akárhogy érsz oda.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 21:03

Fabrizio látom folytatja a hagyományát és ha rólunk van szó rögtön az adó is ki van emelve :lol: Egy db másik transfernél nem láttam még, de anno már Endricknél is ezt csinálta a csíra.

Romano: Understand release clause for Mastantuono is worth $45m plus $10m taxes, price indicated by River Plate to all clubs interested.

Real Madrid keep working hard in the recent hours to advance on Franco Mastantuono deal in battle with PSG… who are on it since April.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 4., szerda 20:59

ToniKroos írta:
Marky írta: Ebben az argentin gyerekben semmi olyan nincs, amire csettinteni lehetne. Egy Di Maria szintu karriert befuthat, de ahhoz rengeteget kellene fejlodnie. Leszegett fejjel cselezget, a mozgasa sokszor darabos, es sulyosan egylabas.
Ertem en, hogy jo marketing egy ilyen felfuttatott sracot a keretben tudni, meg szerencsejatek cimszoval be is johet, de Rodrygo jelenleg ezerszer jobb jatekos.

Egy jobbszelso egyebkent nem lenne rossz, mert Guler nem oda valo.
Ez az egylábasság nagyon berögzült itt sokaknál. Basszus Rafinhat vagy Yamalt mennyiszer látod a gyengébbik lábbal labdához érni? Messze nincs akkora jelentősége ennek, mint ti itt beállítjátok.
Itt nem az a lenyeg, hogy 50-50%ban hasznalja a ket labat az ember, hanem, hogy ha a gyengebbik labara jon a labda, akkor ne tologassa, meg igazgassa at a masikra, hogy passzolni tudjon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. június 4., szerda 20:35

Marky írta: Ebben az argentin gyerekben semmi olyan nincs, amire csettinteni lehetne. Egy Di Maria szintu karriert befuthat, de ahhoz rengeteget kellene fejlodnie. Leszegett fejjel cselezget, a mozgasa sokszor darabos, es sulyosan egylabas.
Ertem en, hogy jo marketing egy ilyen felfuttatott sracot a keretben tudni, meg szerencsejatek cimszoval be is johet, de Rodrygo jelenleg ezerszer jobb jatekos.

Ez az egylábasság nagyon berögzült itt sokaknál. Basszus Rafinhat vagy Yamalt mennyiszer látod a gyengébbik lábbal labdához érni? Messze nincs akkora jelentősége ennek, mint ti itt beállítjátok.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 4., szerda 20:15

wZoLee7 írta: Igy viszont en biztosra veszem, hogy Rodrygo tavozni fog. Tul sok jatekos ez keves posztra. Budimirt ha behuzzuk Endrick is mehet kolcsonbe.

Pazt nem ertem. Jo jatekos, jol is ment neki iden, lehetoseg nwlkul elpasszoljuk?
Azert kolcsonbe is kerulhet Zolee baratom. Nem lenne rossz egy ev egy bundesligas csapatban, vagy a Comoban, ha marad ott Cesc.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. június 4., szerda 19:22

Ebben az argentin gyerekben semmi olyan nincs, amire csettinteni lehetne. Egy Di Maria szintu karriert befuthat, de ahhoz rengeteget kellene fejlodnie. Leszegett fejjel cselezget, a mozgasa sokszor darabos, es sulyosan egylabas.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 4., szerda 19:13

MarioCirolo írta: Nem tudom sem megcafolni, sem megerositeni, mert nem lattam jatszani, ahogy te sem. De ha nem haragszol, inkabb hagyatkozom Calafat, Campos es a Real Madrid/psg scout halozatanak az ertekiteletere, mint a tiedre, illetve megvarom, hogy 1. tenyleg ideigazoljon, 2. hogy lassam legalabb par meccsen jatszani a sajat szememmel.
saját vélemény nélkül beleállsz a másikba személyeskedni. nem tudom mi a felháborító abban amit írtam. 2 éve jönnek róla a videók és kialakult egy kép róla. leírtam amit én láttam erre jöttél a magas lóról. ezzel nem tudok mit kezdeni. ha legalább valami érdemlegeset reagáltál volna akkor lehetne beszélgetni az eltérő nézőpontokról mint egy fórumon. így komolytalan. nem kell beszélgetni majd minuszolgatunk mint egy fos facebookon.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. június 4., szerda 19:10

wZoLee7 írta: Igy viszont en biztosra veszem, hogy Rodrygo tavozni fog.
:agree: viszlát!
de úgyis marad... novemberben meg decemberben meglövi a 4 gólját, nem hisztizik, nem mosolyog, fotoszintetizál tovább. De a BL elődöntőben is lő 2t, szóval am elmegy. Közben ugye beton védekezést tol :sziv:
wZoLee7 írta: Pazt nem ertem. Jo jatekos, jol is ment neki iden, lehetoseg nwlkul elpasszoljuk?
Keresünk rajta most egy 20ast (8ért back, 30ért ki), és potenciálisan ugyanennyiért vissza is vehetjük 2-3 éven belül - eközben sem itt szédül el a padon, fejlődik, érik. Közben itt lenne ez az új gyerek is, minimális eséllyel a buktára, EUs útlevéllel, a fenti 20asra rádobva egy 20ast.

Nem igazán látom a rizikót az egészben. Nekem bejön am youtube alapján, nem unalmas hígfos droid.

Vissza: