Dar írta:Az Igazat megvallva nem értem mi ez a nagy Varane imádat jelen esetben Ramos kárára. Értem én, hogy 1 éve volt egy jó szériája, de idén mikor szerepelt véleményem szerint elég harmatos volt. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy meccshiány és társai de attól tartok, hogy a srác még távol van attól a szinttől, amit itt páran belegondolnak. Mint említettem ez csak egy saját vélemény és természetesen mindeni más jobban tudja!
Béke!
varanet jogosan akarják. csak szerintem nem ramos kárára kéne, vagy úgyis mondhatom hogy kár arról beszélni is hogy ramos padozni fog, mert nem fog.
talán silva jobb nála, de én nem cserélném el. az a szív amivel ramos rendelkezik, az tavasszal nagyon nagy hasznunkra lesz.
igen elfogult vagyok, igen ő az egyik kedvencem, de nem tudok rá haragudni. nem tudok mert legalább mindig odateszi magát, elflegmázza, elszórakozza sokszor ez oké, erről le kéne szoknia. de ő ilyen. és a csapatért van, ő tényleg igazi madridista, nem úgy mint mondjuk higuain volt akire mindig írtátok hogy úúú mekkora madridista. a faszt.
ramos az.