Now, the call HAS ARRIVED! @TyCSports
Franco Mastantuono is DYING to play for Real Madrid, he's desperate to join.
He's been telling all interested clubs that his priority is Real Madrid. @TyCSports
Hát akkor hadd jöjjön.

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 4., szerda 17:44
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 4., szerda 17:39
Ha leigazoljuk az argentint, jobb szelsot fog jatszani, inverted winger szerepben. Bellinghamet nem fogja erinteni az erkezese, foleg, hogy az angol vissza fog terni a dortmundi poziciojaba. Guler es Rodrygo helyzete lehet kerdeses, de hosszu a szezon es lehet majd a ket brazilt rotalni a bal szelen, Gulert es az argentint pedig a jobboson.Galacticos írta: Minek ez az argentin gyerek tamado kps posztra ahol evek ota jegeljuk gulert es van egy 21 eves bellinghamunk? Ez 3db 22ev alatti jatekos..
Ra van 40x millio, modricra kar h mar nem maradt.
Annak a budimirnak legalabb lenne ertelme.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 4., szerda 17:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. június 4., szerda 17:09
Egyszerű: Vithina mozdithatatlan. Stiller nem.kiserik írta: Zubimendi nem szint szerintem és nem is az a típus (arra ott van Tchou), amit mi keresünk.
Nálam stílusra:
Vitinha: Modric
Stiller: Kroos
Kérdés, hogy melyik kellene nekünk jobban, melyik egészíti ki jobban a jelenlegi középpályásainkat, mondjuk Fedét?
https://datamb.football/midfielders/ Ezen az oldalon statisztikailag össze lehet a játékosokat hasonlítani, szép színes ábrákkal.
Ezt nem értem. Mi a hasonló bölcsesség?realfan írta:és nem is mind Illaramendi, hogy hasonló bölcsességet írjakNika91127 írta: Vithina a Portoból ment oda. A Wolvesben csak kölcsön volt. A 21/22-es Portos szezonja miatt vette meg a PSG. Na mindegy
Zubimendi egy Illaramendi klón kb. Ugyanabban a csapatban ugyanazt hozza. Nem minden Socis mélysegi irányító OP (lásd Xabi).![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. június 4., szerda 17:01
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 4., szerda 17:00
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. június 4., szerda 16:47
és nem is mind Illaramendi, hogy hasonló bölcsességet írjakNika91127 írta:Vithina a Portoból ment oda. A Wolvesben csak kölcsön volt. A 21/22-es Portos szezonja miatt vette meg a PSG. Na mindegyToniKroos írta:
Lehet túlárazott, aztán jobb csapattársakkal meg jövőre felmegy az ára 100-ra. Ha Vitinhat a wolvesból hozzuk 40 millióért ugyan ezt lett volna a reakció állítom, aztán meg lehet nézni most hol tart. Nagyon nehéz ezt így megmondani, hogy kiből mit hoz ki egy nagyobb csapat, főleg most nálunk az új edzővel.
Zubimendi egy Illaramendi klón kb. Ugyanabban a csapatban ugyanazt hozza. Nem minden Socis mélysegi irányító OP (lásd Xabi).
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. június 4., szerda 16:36
Vithina a Portoból ment oda. A Wolvesben csak kölcsön volt. A 21/22-es Portos szezonja miatt vette meg a PSG. Na mindegyToniKroos írta:Lehet túlárazott, aztán jobb csapattársakkal meg jövőre felmegy az ára 100-ra. Ha Vitinhat a wolvesból hozzuk 40 millióért ugyan ezt lett volna a reakció állítom, aztán meg lehet nézni most hol tart. Nagyon nehéz ezt így megmondani, hogy kiből mit hoz ki egy nagyobb csapat, főleg most nálunk az új edzővel.realmadrid95 írta:
Azert csak lehet velemenye az embereknek, ha normalis hangnemben irja azt. En Zubimendit tobb meccsen is lattam, engem nem gyozott meg, ettol fuggetlenul bevalhat. Viszont tarthatom tularazott jatekosnak, ha nem haragszol meg.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. június 4., szerda 16:28
Lehet túlárazott, aztán jobb csapattársakkal meg jövőre felmegy az ára 100-ra. Ha Vitinhat a wolvesból hozzuk 40 millióért ugyan ezt lett volna a reakció állítom, aztán meg lehet nézni most hol tart. Nagyon nehéz ezt így megmondani, hogy kiből mit hoz ki egy nagyobb csapat, főleg most nálunk az új edzővel.realmadrid95 írta:Azert csak lehet velemenye az embereknek, ha normalis hangnemben irja azt. En Zubimendit tobb meccsen is lattam, engem nem gyozott meg, ettol fuggetlenul bevalhat. Viszont tarthatom tularazott jatekosnak, ha nem haragszol meg.MarioCirolo írta: Nem teljesen ertem, ami a forumon megy. Eddig ment a siras, hogy lyukas a keret, nincsenek vedoink, keves a feher jatekos, nincs melysegi iranyitonk, Rodrygo/Brahim/Guler nem bal szelsok, Mendy/Fran kevesek. Erre lecsereltuk LV-t TAAra “ingyen”, o szar. Elhoztuk az egyik legnagyobb khv tehetseget es hozunk egy bal hatvedet az edzo kulon keresere, az nem jo. Szo van Stiller, vagy Zubimendi igazolasarol, ok nem jok, mert nem Vitinha, bar akkor senki nem sirt Vitinhaert, amikor a Wolvsban jatszott. Hozunk egy 17 eves jobb szelsot, o sem jo, mert nem latjuk a posztjat a csapatban es tucat. Eddig az volt a baj, hogy nem koltunk, most meg hogy tul sokat koltunk. Megkockaztatom, hogy a fanyalgok max. ha 1 meccsen lathattak ezeket a jatekosokat, de mar eldontottek, hogy mindenki szar. Vegre igazolunk, van egy nagyon komoly koncepcioval rendelkezo edzonk is, lehet ideje kicsit pozitivabban latni a dolgokat. Bar ezt hiaba magyarazom olyanoknak, akik 2-3 honap utan mar megmondtak, hogy Cuortois es Mbappe szarok es el kell adni oket.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 4., szerda 16:20
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. június 4., szerda 16:18
Kell. Joselu szintű igazolás lenne. TAA lenne kire ívelgessenPad'em írta: AS megint Budimirről cikkez, hogy hozhatjuk. 8 millió a kivásárlási ára.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 4., szerda 16:13
Detto.flori írta:Nagyon szurkolok ennek a biznisznek, szerintem erősítés lenne.Pad'em írta: AS megint Budimirről cikkez, hogy hozhatjuk. 8 millió a kivásárlási ára.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. június 4., szerda 16:05
Nagyon szurkolok ennek a biznisznek, szerintem erősítés lenne.Pad'em írta: AS megint Budimirről cikkez, hogy hozhatjuk. 8 millió a kivásárlási ára.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 4., szerda 16:05
Azert csak lehet velemenye az embereknek, ha normalis hangnemben irja azt. En Zubimendit tobb meccsen is lattam, engem nem gyozott meg, ettol fuggetlenul bevalhat. Viszont tarthatom tularazott jatekosnak, ha nem haragszol meg.MarioCirolo írta: Nem teljesen ertem, ami a forumon megy. Eddig ment a siras, hogy lyukas a keret, nincsenek vedoink, keves a feher jatekos, nincs melysegi iranyitonk, Rodrygo/Brahim/Guler nem bal szelsok, Mendy/Fran kevesek. Erre lecsereltuk LV-t TAAra “ingyen”, o szar. Elhoztuk az egyik legnagyobb khv tehetseget es hozunk egy bal hatvedet az edzo kulon keresere, az nem jo. Szo van Stiller, vagy Zubimendi igazolasarol, ok nem jok, mert nem Vitinha, bar akkor senki nem sirt Vitinhaert, amikor a Wolvsban jatszott. Hozunk egy 17 eves jobb szelsot, o sem jo, mert nem latjuk a posztjat a csapatban es tucat. Eddig az volt a baj, hogy nem koltunk, most meg hogy tul sokat koltunk. Megkockaztatom, hogy a fanyalgok max. ha 1 meccsen lathattak ezeket a jatekosokat, de mar eldontottek, hogy mindenki szar. Vegre igazolunk, van egy nagyon komoly koncepcioval rendelkezo edzonk is, lehet ideje kicsit pozitivabban latni a dolgokat. Bar ezt hiaba magyarazom olyanoknak, akik 2-3 honap utan mar megmondtak, hogy Cuortois es Mbappe szarok es el kell adni oket.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 15:13
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 4., szerda 14:44
MorataMartin írta:De ha jön a Töki akkor nemcsak augusztus 14-e után játszhatna nálunk, akkor lesz 18 éves? Gondolok itt a 3 brazil esetére, akik csak 18 évesen csatlakoztak a Real Madridhoz.Pad'em írta: Franco ügynökei befagyasztották a PSG-t, minket favorizál. Ismét csak a klub vb lesz a sarkalatos pont, mi azt akarjuk hogy már nálunk legyen, River Plate meg nyilván, hogy náluk. Itt is majd perkálhatunk valószínű még pár extra milliót, bár augusztusban lesz csak 18, nem tudom ez bekavar e.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 14:44
Hát ezt írom én is az utolsó mondatbanMorataMartin írta:De ha jön a Töki akkor nemcsak augusztus 14-e után játszhatna nálunk, akkor lesz 18 éves? Gondolok itt a 3 brazil esetére, akik csak 18 évesen csatlakoztak a Real Madridhoz.Pad'em írta: Franco ügynökei befagyasztották a PSG-t, minket favorizál. Ismét csak a klub vb lesz a sarkalatos pont, mi azt akarjuk hogy már nálunk legyen, River Plate meg nyilván, hogy náluk. Itt is majd perkálhatunk valószínű még pár extra milliót, bár augusztusban lesz csak 18, nem tudom ez bekavar e.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. június 4., szerda 14:42
De ha jön a Töki akkor nemcsak augusztus 14-e után játszhatna nálunk, akkor lesz 18 éves? Gondolok itt a 3 brazil esetére, akik csak 18 évesen csatlakoztak a Real Madridhoz.Pad'em írta: Franco ügynökei befagyasztották a PSG-t, minket favorizál. Ismét csak a klub vb lesz a sarkalatos pont, mi azt akarjuk hogy már nálunk legyen, River Plate meg nyilván, hogy náluk. Itt is majd perkálhatunk valószínű még pár extra milliót, bár augusztusban lesz csak 18, nem tudom ez bekavar e.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 14:39
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 4., szerda 14:16
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem