Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Franco ügynökei befagyasztották a PSG-t, minket favorizál. Ismét csak a klub vb lesz a sarkalatos pont, mi azt akarjuk hogy már nálunk legyen, River Plate meg nyilván, hogy náluk. Itt is majd perkálhatunk valószínű még pár extra milliót, bár augusztusban lesz csak 18, nem tudom ez bekavar e.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Nem teljesen ertem, ami a forumon megy. Eddig ment a siras, hogy lyukas a keret, nincsenek vedoink, keves a feher jatekos, nincs melysegi iranyitonk, Rodrygo/Brahim/Guler nem bal szelsok, Mendy/Fran kevesek. Erre lecsereltuk LV-t TAAra “ingyen”, o szar. Elhoztuk az egyik legnagyobb khv tehetseget es hozunk egy bal hatvedet az edzo kulon keresere, az nem jo. Szo van Stiller, vagy Zubimendi igazolasarol, ok nem jok, mert nem Vitinha, bar akkor senki nem sirt Vitinhaert, amikor a Wolvsban jatszott. Hozunk egy 17 eves jobb szelsot, o sem jo, mert nem latjuk a posztjat a csapatban es tucat. Eddig az volt a baj, hogy nem koltunk, most meg hogy tul sokat koltunk. Megkockaztatom, hogy a fanyalgok max. ha 1 meccsen lathattak ezeket a jatekosokat, de mar eldontottek, hogy mindenki szar. Vegre igazolunk, van egy nagyon komoly koncepcioval rendelkezo edzonk is, lehet ideje kicsit pozitivabban latni a dolgokat. Bar ezt hiaba magyarazom olyanoknak, akik 2-3 honap utan mar megmondtak, hogy Cuortois es Mbappe szarok es el kell adni oket.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Franco Mastantuono has said ‘YES’ to joining Real Madrid.
Juni Calafat has turned the situation around.
Real Madrid now have to close a deal with River Plate.
@marca
Juni Calafat has turned the situation around.
Real Madrid now have to close a deal with River Plate.
@marca
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Vagy annyira megromlott a két vezetőség, klubelnök kapcsolata.BlancoMark írta:2 eve figyelik, ennek ellenere csak akkor leptek akcioba amikor mar majdnem ott volt a szignoja a PSG szerzodesen. Kicsit azt erzem, hogy annyira osszejottek a PSG igazolasai az utobbi evekben, hogy a vezetoseg azt gondolja, hogy ha a PSG-nek kell akkor biztos generacios tehetseg.realmadrid95 írta:
Nem csak ezert akarjak, mar 2 eve is irt rola Padem, hogy figyeljuk.
- BlancoMark
2 eve figyelik, ennek ellenere csak akkor leptek akcioba amikor mar majdnem ott volt a szignoja a PSG szerzodesen. Kicsit azt erzem, hogy annyira osszejottek a PSG igazolasai az utobbi evekben, hogy a vezetoseg azt gondolja, hogy ha a PSG-nek kell akkor biztos generacios tehetseg.realmadrid95 írta:Nem csak ezert akarjak, mar 2 eve is irt rola Padem, hogy figyeljuk.BlancoMark írta: Az beteg, hogy csak azert kell mert a PSG majdnem leigazolta.![]()
Josolok neki 300 percet egesz szezonban ha idekerul.
- Pad'em
Ha megvesszük Francót akkor szinte biztos, hogy Pazt ha vissza is vesszük adjuk is el megint 30m körüli összegért. Érdeklődő van bőven. Leverkusen, Man U csak az elmúlt 24 órából.BLevi96 írta: Én a helyet nem látom neki a csapatba. Amiket olvastam Bellingham, Güler és Paz is ugyanaz a poszt. 17 éves és nem látom hogy a következő 2 évbe beharcolnalá magát a kezdőbe, túl nagy a konkurencia.
Unom már ezeket a dél amerikai csoda tiniket 40-50m ért, ennyiért már vehetnénk Európába bevált-bizonyitott játékosokat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mondjuk Vinicius kb itt tanult meg focizni, magával a gyorsaságát hozta ami mostanra totál elkopott, de ez egy másik történet. Nem feltétlenül azzal van baj hogy nem egy világverő teljesítményű gyerekről van szó, hanem, hogy nekünk egy teljesen felesleges igazolásnak tűnik. Rendre belefutunk a dél-amerikai lehúzásokba, nem tudjuk mi lesz belőle, lehet a világlegjobbja is, de szerintem messze nem érne ennyit.bluebike írta: Nem láttam egy percet sem az arge tin kölyökről, csak egy új réteget szeretnék hozzáadni a témahoz; nekem úgy rémlik, hogy anno amikor Vinit vártuk akkor is az volt a fórumon a közvélemény, hogy egy gyenge, nem kiemelkedő tucatbrazilt vettünk túlárazva. És azt most hagyjuk, hogy milyen fejben, azt senki nem jósolja meg eye test alapján sem, de tehetségben ránk cáfolt. 2 BL győzelemben vállalt hatalmas szerepet. 2 .urva bl döntőben szerzett gólt basszus!![]()
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én a helyet nem látom neki a csapatba. Amiket olvastam Bellingham, Güler és Paz is ugyanaz a poszt. 17 éves és nem látom hogy a következő 2 évbe beharcolnalá magát a kezdőbe, túl nagy a konkurencia.
Unom már ezeket a dél amerikai csoda tiniket 40-50m ért, ennyiért már vehetnénk Európába bevált-bizonyitott játékosokat.
Nem láttam egy percet sem az arge tin kölyökről, csak egy új réteget szeretnék hozzáadni a témahoz; nekem úgy rémlik, hogy anno amikor Vinit vártuk akkor is az volt a fórumon a közvélemény, hogy egy gyenge, nem kiemelkedő tucatbrazilt vettünk túlárazva. És azt most hagyjuk, hogy milyen fejben, azt senki nem jósolja meg eye test alapján sem, de tehetségben ránk cáfolt. 2 BL győzelemben vállalt hatalmas szerepet. 2 .urva bl döntőben szerzett gólt basszus!

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Nem csak ezert akarjak, mar 2 eve is irt rola Padem, hogy figyeljuk.BlancoMark írta: Az beteg, hogy csak azert kell mert a PSG majdnem leigazolta.![]()
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Azt ezeket a plusz pénzeket miért nem a Fifa fizeti amúgy? Vagy legalább egy részét. Ha már ilyen fasza időpontra rakták és engedik az igazolásokat előbb.Pad'em írta: Ramon Alvarez szerint is kész a Carreras buli, hamarosan hivatalos lesz. A Benficának is kell plusz lóvét fizetnünk, hogy elengedjék a klub vb-re
Szórjuk a pénzt rendesen, nem lepne meg ha lenne majd egy távozó vmi combos összegért.
Toni
Luka
Lucas. 

Rajottem mi a legnagyobb baj a focival manapsag. Olyan szinten lehet szarra keresni magad ugy, hogy lofasz teljesitmenyt raksz le, hogy tokeletesen kihasznaljak nagyon sokan. Csilliardokar keresnek eves szinten, megvan mindenuk, csillogas, luxizas, jobbnal jobb nok, es cserebe kb azt csinalnak amit akarnak. Szarul teljesitek? Kit erdekel, annyi penzem van hogy sosem fogy el. Az edzo meg ugyis jatszat. Ha nem jatszat, padon is elucsorgok. Ha nem kellek a csapatomnak, keresnek nekem masikat, ott is kapok lehetetlen penzeket, folytatom tovabb. Es sajnos ebbol a tipusu fodballistabol van sok.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ott van Nico Paz, Güler. Előbb velük kéne kezdeni vmit.
Hova jön, Endrick mellé a padra?!
Kéne indítani egy 1. osztályban játszó fiók csapatot basszus azt oda begyűjteni ezeket a talenteket. 17-18 éves...
Brahim, Ceba csomagolhat akkor?
Hova jön, Endrick mellé a padra?!
Kéne indítani egy 1. osztályban játszó fiók csapatot basszus azt oda begyűjteni ezeket a talenteket. 17-18 éves...
Brahim, Ceba csomagolhat akkor?
Toni
Luka
Lucas. 

- Pad'em
Ramon Alvarez szerint is kész a Carreras buli, hamarosan hivatalos lesz. A Benficának is kell plusz lóvét fizetnünk, hogy elengedjék a klub vb-re 
Szórjuk a pénzt rendesen, nem lepne meg ha lenne majd egy távozó vmi combos összegért.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát ha a transfermarktos kép alapján kellene tippelnem 27-et mondanékflori írta: Elsőre elég indokolatlan igazolásnak tűnik, hasonló profilból van három játékos. Kapkodós, meggondolatlan szagú történet, 45 millióért főleg. Az menti a szituációt, hogy 17 éves, azt hittem legalább 23. Videók alapján Reinier szint. Cáfoljon ránk...

Pazban is többet látok, Gülerben még inkább, Juderól nem is beszélve, aztán mind a 4-en ugyan azon a poszton a legjobbak. Tényleg érthetetlen mi a cél ezzel az igazolással, de majd értékeljük akkor ha megtörtént.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem tudom mi lesz a gyerekből, gumibogyószörp aztán messi 2.0, nemtudom.
de hogy a psg helyében ott szopatnám ezt az inkompetens bandát, ahol érném, az is biztos.
konkrétan egész szezonban 7-8 emberrel álltunk fel általában 12 ellen, a klub fafejűsége és balfaszsága óta.
de oké, ígérem, nem leszek ennyire negatív, megvárom november/decembert, hogy hogy nézünk ki. de az igényekből nem vagyok hajlandó/tudok lejjebb adni, 1997. óta.
de hogy a psg helyében ott szopatnám ezt az inkompetens bandát, ahol érném, az is biztos.
konkrétan egész szezonban 7-8 emberrel álltunk fel általában 12 ellen, a klub fafejűsége és balfaszsága óta.
de oké, ígérem, nem leszek ennyire negatív, megvárom november/decembert, hogy hogy nézünk ki. de az igényekből nem vagyok hajlandó/tudok lejjebb adni, 1997. óta.
thereisonly1ronaldo
- flori
Elsőre elég indokolatlan igazolásnak tűnik, hasonló profilból van három játékos. Kapkodós, meggondolatlan szagú történet, 45 millióért főleg. Az menti a szituációt, hogy 17 éves, azt hittem legalább 23. Videók alapján Reinier szint. Cáfoljon ránk...
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- BlancoMark
Az beteg, hogy csak azert kell mert a PSG majdnem leigazolta.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
milyen meglepő.Solari amúgy a főkolompos. Ő akarja minden áron.
megy ott is a nokiásdoboz a háttérben
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Kivételesen egyetértek, Paz is, Güler is, a 16 éves marokkói gyerek is sokkal jobbnak tűnik videók alapján. Francóért meg 45 milliót kell perkálni.
Solari amúgy a főkolompos. Ő akarja minden áron.
Solari amúgy a főkolompos. Ő akarja minden áron.