Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 11:39

BREAKING: Real Madrid are close to completing the deal to sign Franco Mastantuono. The club's idea is for him to be able to participate in the Club World Cup, but that is not certain. @Ramon_AlvarezMM

JUST IN: Manchester United have added Nico Paz to their list of targets. @caughtoffside

@JorgeCPicon: "If Real Madrid sign Franco Mastantuono with Güler already in the squad, it is normal that Nico Paz is thinking about whether to come or not. I would only agree with the three if there is an exit. If not, one (or two) of the three will end up losing their value."

Real Madrid are looking for a number 9. They want a striker. @elchiringuitotv
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. június 4., szerda 11:00

Itt szerintem is csak arról van szó, hogy Mendyben bíztunk a BL győztes szerzon után, erre rá rögtön tolt egy szint alatti szezont ami után meg már égető szükségű, hogy hozzunk valakit arra a posztra. Mi nem léptünk komolyan Davies ügyében ez idő alatt a Bayernnek is volt elég ideje tárgyalni vele és meggyőzték a hosszabbításról. Utólag persze mondhatjuk, hogy mázlink volt hiszen lesérült de most ha csak a színtiszta tényeket nézzük azért Carrerasnal ő egy magasan nagyobb minőséget képvisel.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 10:53

wZoLee7 írta:
Én örülök, hogy a kanadai nem jött és nem vettük meg tavaly. Teljesen egyértelműen arra használt minket, hogy jobb szerződést csikerjon a bayernből. Nem akart Ő ide jönni. Mellé csapjuk még a nem túl acélos védekezését és a sérülékenységét, egy percig sem bánom.
Ez sztem nem igaz, hírek alapján ő jött volna csak aztán mi valamiért inkább hosszabbítottunk Mendyvel a 15.utáni rózsaszín ködben... De utólag hálistennek, ő is eleve sérülékeny, most majd még az ACL-je után ki tudja mi lesz vele is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 4., szerda 10:49

Ursus írta: Igazatok van, hogy ez a kínálat de ennek tudatában lehet inkább Alphonso Daviesre kellett volna tolni tavaly nyáron egy 40-50 millás ajánlatot utolsó éves szerződéssel. Azt a transzfert szerintem eltaktikáztuk, túlságosan biztosak voltunk benne, hogy ingyen elhozzuk idén nyáron. Ugye volt egy olyan hír Romano által, hogy nem akartuk egyszerre elhozni Trentet meng Daviest de szerintem ez bullshit. Most egy kb hasonló karakterű kevésbé bizonyított emberre teszünk közel azonos ajánlatot talán csak annyi a különbség, hogy kevesebb fizetésért.

Trent és Huijsen szerződtetése kiváló munka, még akkor is ha Trentért fizettünk, hogy játszhasson a klub vb-n. Itt nekem leginkább Carreras egy kétely, benne nem látom, hogy extrát ad azon a poszton de viszont ide egyértelműen kell változás mert Fran és Mendy nagyon gyengék. A középpályás személye nagyon megfontolandó, ezzel semiképp sem kapkodnék a klub vb miatt. Ki kell elemezni ki a megfelelő személy oda és azt elhozni aki leginkább passzol az elépzelésinkbe.
Én örülök, hogy a kanadai nem jött és nem vettük meg tavaly. Teljesen egyértelműen arra használt minket, hogy jobb szerződést csikerjon a bayernből. Nem akart Ő ide jönni. Mellé csapjuk még a nem túl acélos védekezését és a sérülékenységét, egy percig sem bánom.

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. június 4., szerda 10:46

Igazatok van, hogy ez a kínálat de ennek tudatában lehet inkább Alphonso Daviesre kellett volna tolni tavaly nyáron egy 40-50 millás ajánlatot utolsó éves szerződéssel. Azt a transzfert szerintem eltaktikáztuk, túlságosan biztosak voltunk benne, hogy ingyen elhozzuk idén nyáron. Ugye volt egy olyan hír Romano által, hogy nem akartuk egyszerre elhozni Trentet meng Daviest de szerintem ez bullshit. Most egy kb hasonló karakterű kevésbé bizonyított emberre teszünk közel azonos ajánlatot talán csak annyi a különbség, hogy kevesebb fizetésért.

Trent és Huijsen szerződtetése kiváló munka, még akkor is ha Trentért fizettünk, hogy játszhasson a klub vb-n. Itt nekem leginkább Carreras egy kétely, benne nem látom, hogy extrát ad azon a poszton de viszont ide egyértelműen kell változás mert Fran és Mendy nagyon gyengék. A középpályás személye nagyon megfontolandó, ezzel semiképp sem kapkodnék a klub vb miatt. Ki kell elemezni ki a megfelelő személy oda és azt elhozni aki leginkább passzol az elépzelésinkbe.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 4., szerda 10:42

RealRaúl77 írta: Ezt nem értem én sem, hogy sokan azt mondják, hogy szar eddig minden, amit csináltunk. Amit nem veszünk figyelembe, hogy ez a kínálat. Most égető szükség van előrelépésre hátul, megtesszük. És közben várjuk, hogy kínálat feljavuljon. De tétlenül nem várhatjuk meg, ezért cselekszünk most.

Alternatíva, hogy fiatal tehetségeket próbálunk be, de az is hosszútávú megoldás. 1) nem nagyon olvasni arról, hogy bárkit felfedezünk. 2) idő kell neki is, amíg kész játékossá érik. Szintén nem tudjuk Mendy, Fran párossal addig kihúzni. Tehát addig is kell egy megoldás a mai piacon.

Szvsz teljesen meg vagyok elégedve eddig a nyárral (4 nap telt el belőle!)
sztem csak en mondom, hogy szar minden :lol: :mrgreen:

ertem en, hogy megy az egyezkedes a hatterben, az tiszta, +/- par millio euro, mennek a harcok, de valszeg carrerast elhozzuk a vegen.
azt is ertem, hogy ilyen lofasz a felhozatal, ez sem uj.

de akkor kotelesek vagyunk gigasztar potencialu fiatalokat igazolni, akar mas nagycsapattol is.
megannyi pelda van erre, pl a psg hogy talalta meg ezt a doue-t?
ha tenyleg minosegi az ember, akkor mar 18-19 evesen abszolut alapember lehet.
nyilvan esszel kell, es nem kizsigerelni es szetcsapni oket, mint a barca, es nem is azt mondom, hogy a fel csapat tehetseges tinikbol alljon, de most van 2/3 hianyposztunk, a ket szelsohatved, es a kozepso kozeppalya. ide a fullstabil meggyozodesem, hogy a leheto legjobb jatekost kell igazolni, ha van valahol a vilagon vmi ultrabaszo feltorekvo zsenigyerek ezekre a posztokra, akkor minden penzt le kell ertuk tenni, es nem hagyni, hogy a psg, cselszi vagy bayern akademiak felvasaroljak oket.

en nagyon vigyaznek ezzel az atlagjanos, csak hogy meglegyen a poszt valahogy uttal, amin ugy nez ki elindulunk... :coffee:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 10:41

Frant (Paz mellett) vinné a Leverkusen.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. június 4., szerda 10:36

Ezt nem értem én sem, hogy sokan azt mondják, hogy szar eddig minden, amit csináltunk. Amit nem veszünk figyelembe, hogy ez a kínálat. Most égető szükség van előrelépésre hátul, megtesszük. És közben várjuk, hogy kínálat feljavuljon. De tétlenül nem várhatjuk meg, ezért cselekszünk most.

Alternatíva, hogy fiatal tehetségeket próbálunk be, de az is hosszútávú megoldás. 1) nem nagyon olvasni arról, hogy bárkit felfedezünk. 2) idő kell neki is, amíg kész játékossá érik. Szintén nem tudjuk Mendy, Fran párossal addig kihúzni. Tehát addig is kell egy megoldás a mai piacon.

Szvsz teljesen meg vagyok elégedve eddig a nyárral (4 nap telt el belőle!)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 7:56

realmadrid95 írta:
Pad'em írta: Holnap vagy holnapután lesz hivatalos a Carreras deal, kifizetjük a kivásárlási árat, kétrészletben 2 x 26 milliót. Bemutatása jövő héten mint Huijsennek meg TAAnak. Mindez Naninho szerint aki először lehozta, hogy tárgyalunk a Benficával, tőle vette át Romano meg a többi.
Carreras 52 millio, Zubimendi 60 millio… hat nem tudom. Messze nem ok a legjobbak a posztjukon es ez azert eleg borsos ar lenne mindkettoert. En Stillert ezerszer hamarabb hoznam 40 ert, mint a Spanyolt 60 ert, jobb is, olcsobb is, fiatalabb is.
Ez ma a piac és a kínálat. Nem véletlen nem tőrtük eddig agyon magunkat a transfer ablakokban. De most legalább olyan edzőnk lesz aki alatt remélhetőleg a játékosok 100%-ot tudnak majd teljesíteni.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 4., szerda 7:12

Pad'em írta: Holnap vagy holnapután lesz hivatalos a Carreras deal, kifizetjük a kivásárlási árat, kétrészletben 2 x 26 milliót. Bemutatása jövő héten mint Huijsennek meg TAAnak. Mindez Naninho szerint aki először lehozta, hogy tárgyalunk a Benficával, tőle vette át Romano meg a többi.
Carreras 52 millio, Zubimendi 60 millio… hat nem tudom. Messze nem ok a legjobbak a posztjukon es ez azert eleg borsos ar lenne mindkettoert. En Stillert ezerszer hamarabb hoznam 40 ert, mint a Spanyolt 60 ert, jobb is, olcsobb is, fiatalabb is.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 4., szerda 6:49

Jim írta:
Pad'em írta: Holnap vagy holnapután lesz hivatalos a Carreras deal, kifizetjük a kivásárlási árat, kétrészletben 2 x 26 milliót.
:agree:
jó hír, akkor a védelem rendben lesz a klubvb-re
darabra, a tobbit meglstjuk
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 3., kedd 23:56

Pad'em írta: Holnap vagy holnapután lesz hivatalos a Carreras deal, kifizetjük a kivásárlási árat, kétrészletben 2 x 26 milliót.
:agree:
jó hír, akkor a védelem rendben lesz a klubvb-re

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 3., kedd 23:44

Holnap vagy holnapután lesz hivatalos a Carreras deal, kifizetjük a kivásárlási árat, kétrészletben 2 x 26 milliót. Bemutatása jövő héten mint Huijsennek meg TAAnak. Mindez Naninho szerint aki először lehozta, hogy tárgyalunk a Benficával, tőle vette át Romano meg a többi.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 3., kedd 23:16

Pad'em írta:
MarioCirolo írta: Egyebkent nem lepne meg, ha behuznank Zubimendit is, mert tul nagy a csond most korulotte, pedig mar kb. az arsenal jatekosa volt, de szerintem a csalad/baratok kozelsege es Xabi miatt o is inkabb a Realba menne.
Mikor olvastam a mostani nyilatkozatát nekem is ez ugrott be. Azt mondta hosszú nyár lesz (kb mintha ránk várna..), elég sejtelmes volt mikor Xabiról kérdezték meg eléggé tagadta az Arsenalt here we go ide vagy oda.
Pontosan es amit olvastam rola egy vegtelenul szereny, normalis baszk srac, kb. Illaramendi2. Szoval ha lesz ra lehetosege, hogy Spanyolorszagban maradjon, ezerszer inkabb fogja a Realt valasztani, mint az arsenalt. Kb. egy arban van Stillerrel, szoval azon szerintem nem fog mulni, de nekem van egy olyan erzesem, hogy itt fog kikotni es Ceballos be lesz aldozva.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 3., kedd 22:55

MarioCirolo írta: Egyebkent nem lepne meg, ha behuznank Zubimendit is, mert tul nagy a csond most korulotte, pedig mar kb. az arsenal jatekosa volt, de szerintem a csalad/baratok kozelsege es Xabi miatt o is inkabb a Realba menne.
régóta olvasom, ő jönne, és Xabi is hozná,
de a vezetőség nem igazán :hmmm:

mondjuk 60 millió kicsit sok érte...

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 3., kedd 22:45

Mikor olvastam a mostani nyilatkozatát nekem is ez ugrott be. Azt mondta hosszú nyár lesz (kb mintha ránk várna..), elég sejtelmes volt mikor Xabiról kérdezték meg eléggé tagadta az Arsenalt here we go ide vagy oda.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 3., kedd 22:40

Pad'em írta: Azért Campos se csak kizárólag aranyat talál (Kolo Muani 100asért, Ugarte 60-ért), bár tény, hogy kb 10-ből 8 igazolása elég baszón sül el.

Ennél az argentín srácnál pl most egyértelműen azért lépünk ilyen gyorsan mert a friss BL győztes PSG akarja. Ha egy MU jelentkezik akkor lehet veszni hagyjuk, hiába dédelgetjük már jó ideje.
Pepe Alvarez par honapja azt irta, hogy Mastantuano kepben van, de “tul sokat beszelnek argentinaban”. Amit en ugy ertelmeztem, hogy az ugynokevel vannak problemak, amit most Romano is megerositett. Szerintem az argentin Madridba akar igazolni es ra lett szolva az ugynokere, hogy kussoljon.
Egyebkent nem lepne meg, ha behuznank Zubimendit is, mert tul nagy a csond most korulotte, pedig mar kb. az arsenal jatekosa volt, de szerintem a csalad/baratok kozelsege es Xabi miatt o is inkabb a Realba menne.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 3., kedd 22:11

Most nezem a dazn csatornan rendesen fel oras átigazolási musora van romanonak :lol:
Hogy hova lehet felhazudni/nyalni magad manapsag, elkepeszto :lol:
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 3., kedd 21:57

Mondjuk a videós összeállítás a legtöbb esetben nem boritekol semmit, de én az új lehetséges érkezők közül erre a Mastantuonora felkaptam most pár perc videózás után a fejem, szerintem ügyesnek tűnik, sokkal robbanekonyabb, mint Paz, de ha szerintetek Nico is át tud igy 3-4 emberen szaladni a labdával, akkor rendben van, jöjjön mindkettő. :mrgreen: Egyiket sem követtem. Persze hatalmas eltérések vannak a bajnoksagokban is, de azért 17 évesen még nem kell leirni (amúgy fejre kinez vagy 10+nak). Na mindegy az okosak majd tudják.

BREAKING: Real Madrid were ALWAYS interested in Franco Mastantuono, but the issue before is that there were certain problems with his agents.

Now, the situation HAS CHANGED! @FabrizioRomano
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 3., kedd 21:47

Azért Campos se csak kizárólag aranyat talál (Kolo Muani 100asért, Ugarte 60-ért), bár tény, hogy kb 10-ből 8 igazolása elég baszón sül el.

Ennél az argentín srácnál pl most egyértelműen azért lépünk ilyen gyorsan mert a friss BL győztes PSG akarja. Ha egy MU jelentkezik akkor lehet veszni hagyjuk, hiába dédelgetjük már jó ideje.

Vissza: