de nem ertem miert irigykednek az emberek

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 4., szerda 8:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 4., szerda 7:35
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. június 3., kedd 21:49
Schiffer szánalmasabb.soadroli írta: de gáz hogy ez a trollfocis Adrián is beállt propagandistának. gondolom nincs köze hozzá hogy eltűnt 1-2 évre aztán visszatért az Orbán interjú körül.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. június 3., kedd 19:09
A PiS konkrétan már az EP-választáson is jobb eredményt ért el, mint a parlamentin előtte, bár tény, hogy volt egy kis bezuhanás előtte, de szép lassan visszakúsztak. Pedig a PiS nem is uralta le annyira az államapparátust, mint a Fidesz.ferni írta:Igen, ugyanaz a 2 választás...1madridista írta:
old but gold![]()
az igazsag a redditen tor utat maganak![]()
De amúgy ebből annyi látszik, hogy a Tisza is hiába kerül hatalomra, hogyha a Fidesz a kiépített rendszerével olyan szinten tudja akadályozni őket, mint ami lengyelben is megy, beüthet a baj.
Ijesztő példa ez a lengyeleknél el kell ismerni
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 3., kedd 18:41
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 3., kedd 18:11
Igen, ugyanaz a 2 választás...1madridista írta:old but goldferni írta: Olvastam olyat, hogy a lengyeleknél annyit csináltak, hogy köztévén szimplán ment az igazság, mit is művelt az előző kormány és csúnyán be is esett a népszerűségük.
Most nem találom a forrást hol olvastam ezt pár napja, de ez egy reális forgatókönyv.
Egyszerűen nem fog annyi propaganda eljutni a fideszes szavazókhoz többet és idővel felnyílhatnak a szemek, illetve nem szeretnék az emberek a gyengébbhez se tartozni, felelősséget se vállalnak semmiért, szóval könnyen végleg elbukhat a Fidesz.![]()
az igazsag a redditen tor utat maganak
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. június 3., kedd 17:14
old but goldferni írta: Olvastam olyat, hogy a lengyeleknél annyit csináltak, hogy köztévén szimplán ment az igazság, mit is művelt az előző kormány és csúnyán be is esett a népszerűségük.
Most nem találom a forrást hol olvastam ezt pár napja, de ez egy reális forgatókönyv.
Egyszerűen nem fog annyi propaganda eljutni a fideszes szavazókhoz többet és idővel felnyílhatnak a szemek, illetve nem szeretnék az emberek a gyengébbhez se tartozni, felelősséget se vállalnak semmiért, szóval könnyen végleg elbukhat a Fidesz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 3., kedd 17:10
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 3., kedd 15:12
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. június 3., kedd 14:50
Jajj... fél percig bírtam nézni, közben beleolvastam a kommentekbe...soadroli írta: de gáz hogy ez a trollfocis Adrián is beállt propagandistának. gondolom nincs köze hozzá hogy eltűnt 1-2 évre aztán visszatért az Orbán interjú körül.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. június 3., kedd 14:15
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. június 3., kedd 9:39
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. június 3., kedd 9:30
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 3., kedd 9:22
Muszáj mindent beleilleszteni Rogán-Orbán narratívájába, ahol ők a jó, mindenki más rossz (echte fasizmus). Még ha ezzel saját apját is köpi pofán a nyilvánosságban. Ha lenne bármennyi bőr a képükön ezeknek, már rég nem a NER szekerét tolják.hehetheoriginal írta:rendkivul egyszeru ostoba fasz a zsoltika, pár éve voltak egyutt az apjával vmi musorban, talan yt-n fenn van vhol, ahol konkretan adasban beszelt ugy az oreggel, mint egy darab szarral. de persze majd az orokseg jol jon.ferni írta: Jeszenszky Zsolt: Apám évek óta a sátánt szolgálja
![]()
Apját kalapáccsal fejbe verték, koponyatörés, életveszélyes állapotban és tol egy ilyet...![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 3., kedd 9:14
rendkivul egyszeru ostoba fasz a zsoltika, pár éve voltak egyutt az apjával vmi musorban, talan yt-n fenn van vhol, ahol konkretan adasban beszelt ugy az oreggel, mint egy darab szarral. de persze majd az orokseg jol jon.ferni írta: Jeszenszky Zsolt: Apám évek óta a sátánt szolgálja
![]()
Apját kalapáccsal fejbe verték, koponyatörés, életveszélyes állapotban és tol egy ilyet...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 3., kedd 9:08
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 3., kedd 8:23
kiderult hogy fideszes. azert mentettek fel?hehetheoriginal írta: Anno tevedtem peldastatualas szempontból, minap felmentettek a szolnoki karateedzot, aki felrugta a gyereket a taborban.
Vigyetek a gyereket batran, jo kezekben lesz![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 3., kedd 8:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 2., hétfő 22:30
De aki írta neki se egy észkombájn, hogy a levél elején egy bekezdést szentel annak, hogy kihangsúlyozza 10-szer, hogy ő mekkora milliárdoscsababarca írta:Nyilván ő írta, analfabétakéntp.csabi1 írta: Lölő levelet írt.![]()
Gratulálok hozzá.![]()
![]()
De aranyos olvasni, hogy lényegében megerősíti, hogy a fideszben aszerint kapnak jól fizető állásokat, hogy ki kinek a férj/felesége. De ezt eddig is tudtuk, de a tehetséges emberünk le is írta.
facepalm
jól bedurrant a HK, ha már 2 hét múlva Lölő nevében kell nyílt leveleket írógatni![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. június 2., hétfő 22:19
Nyilván ő írta, analfabétakéntp.csabi1 írta: Lölő levelet írt.![]()
Gratulálok hozzá.![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem