Josolok neki 300 percet egesz szezonban ha idekerul.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. június 4., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 4., szerda 12:40
milyen meglepő.Solari amúgy a főkolompos. Ő akarja minden áron.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 12:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 4., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 4., szerda 12:30
jol latom, hogy ez egy güler klón?Pad'em írta:Attól egyelőre elég távol vagyunk, hogy megvegyük. Kps kérdés el fog húzodni egy darabig elég sanszosan. Aztán lehet jön egy név végül akiről szó nem volt még, vagy nem jön senki és Xabi beépíti a castillás Palaciost vagy visszább vonja Gülert. Klub vb alatt/után okosabbak leszünk.realmadrid95 írta:
En azt ertem, de nem muszaj megvenni Zubit, ha van olcsobb, jobb alternativa.![]()
Argentín gyerekért meg gigászi a harc a PárizzsalKiváncsi vagyok ki nyer, annak a 45 milliónak mondjuk csak jobb helyet tudok elképzelni ennél az igazolásnál.
BREAKING: Franco Mastantuono has said ‘YES’ to joining Real Madrid. Juni Calafat has turned the situation around. Real Madrid now have to close a deal with River Plate. @marca
CONFIRMED: Real Madrid are going ALL-IN for Franco Mastantuono. The club says he's a GENERATIONAL talent, and that they can't sit by and allow him to join PSG. @diarioas
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 12:24
Attól egyelőre elég távol vagyunk, hogy megvegyük. Kps kérdés el fog húzodni egy darabig elég sanszosan. Aztán lehet jön egy név végül akiről szó nem volt még, vagy nem jön senki és Xabi beépíti a castillás Palaciost vagy visszább vonja Gülert. Klub vb alatt/után okosabbak leszünk.realmadrid95 írta:En azt ertem, de nem muszaj megvenni Zubit, ha van olcsobb, jobb alternativa.Pad'em írta:
Ez ma a piac és a kínálat. Nem véletlen nem tőrtük eddig agyon magunkat a transfer ablakokban. De most legalább olyan edzőnk lesz aki alatt remélhetőleg a játékosok 100%-ot tudnak majd teljesíteni.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 4., szerda 12:19
En azt ertem, de nem muszaj megvenni Zubit, ha van olcsobb, jobb alternativa.Pad'em írta:Ez ma a piac és a kínálat. Nem véletlen nem tőrtük eddig agyon magunkat a transfer ablakokban. De most legalább olyan edzőnk lesz aki alatt remélhetőleg a játékosok 100%-ot tudnak majd teljesíteni.realmadrid95 írta:
Carreras 52 millio, Zubimendi 60 millio… hat nem tudom. Messze nem ok a legjobbak a posztjukon es ez azert eleg borsos ar lenne mindkettoert. En Stillert ezerszer hamarabb hoznam 40 ert, mint a Spanyolt 60 ert, jobb is, olcsobb is, fiatalabb is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 4., szerda 11:43
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 11:39
HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. június 4., szerda 11:00
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 10:53
Ez sztem nem igaz, hírek alapján ő jött volna csak aztán mi valamiért inkább hosszabbítottunk Mendyvel a 15.utáni rózsaszín ködben... De utólag hálistennek, ő is eleve sérülékeny, most majd még az ACL-je után ki tudja mi lesz vele is.wZoLee7 írta:
Én örülök, hogy a kanadai nem jött és nem vettük meg tavaly. Teljesen egyértelműen arra használt minket, hogy jobb szerződést csikerjon a bayernből. Nem akart Ő ide jönni. Mellé csapjuk még a nem túl acélos védekezését és a sérülékenységét, egy percig sem bánom.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 4., szerda 10:49
Én örülök, hogy a kanadai nem jött és nem vettük meg tavaly. Teljesen egyértelműen arra használt minket, hogy jobb szerződést csikerjon a bayernből. Nem akart Ő ide jönni. Mellé csapjuk még a nem túl acélos védekezését és a sérülékenységét, egy percig sem bánom.Ursus írta: Igazatok van, hogy ez a kínálat de ennek tudatában lehet inkább Alphonso Daviesre kellett volna tolni tavaly nyáron egy 40-50 millás ajánlatot utolsó éves szerződéssel. Azt a transzfert szerintem eltaktikáztuk, túlságosan biztosak voltunk benne, hogy ingyen elhozzuk idén nyáron. Ugye volt egy olyan hír Romano által, hogy nem akartuk egyszerre elhozni Trentet meng Daviest de szerintem ez bullshit. Most egy kb hasonló karakterű kevésbé bizonyított emberre teszünk közel azonos ajánlatot talán csak annyi a különbség, hogy kevesebb fizetésért.
Trent és Huijsen szerződtetése kiváló munka, még akkor is ha Trentért fizettünk, hogy játszhasson a klub vb-n. Itt nekem leginkább Carreras egy kétely, benne nem látom, hogy extrát ad azon a poszton de viszont ide egyértelműen kell változás mert Fran és Mendy nagyon gyengék. A középpályás személye nagyon megfontolandó, ezzel semiképp sem kapkodnék a klub vb miatt. Ki kell elemezni ki a megfelelő személy oda és azt elhozni aki leginkább passzol az elépzelésinkbe.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. június 4., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 4., szerda 10:42
sztem csak en mondom, hogy szar mindenRealRaúl77 írta: Ezt nem értem én sem, hogy sokan azt mondják, hogy szar eddig minden, amit csináltunk. Amit nem veszünk figyelembe, hogy ez a kínálat. Most égető szükség van előrelépésre hátul, megtesszük. És közben várjuk, hogy kínálat feljavuljon. De tétlenül nem várhatjuk meg, ezért cselekszünk most.
Alternatíva, hogy fiatal tehetségeket próbálunk be, de az is hosszútávú megoldás. 1) nem nagyon olvasni arról, hogy bárkit felfedezünk. 2) idő kell neki is, amíg kész játékossá érik. Szintén nem tudjuk Mendy, Fran párossal addig kihúzni. Tehát addig is kell egy megoldás a mai piacon.
Szvsz teljesen meg vagyok elégedve eddig a nyárral (4 nap telt el belőle!)
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. június 4., szerda 10:36
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 7:56
Ez ma a piac és a kínálat. Nem véletlen nem tőrtük eddig agyon magunkat a transfer ablakokban. De most legalább olyan edzőnk lesz aki alatt remélhetőleg a játékosok 100%-ot tudnak majd teljesíteni.realmadrid95 írta:Carreras 52 millio, Zubimendi 60 millio… hat nem tudom. Messze nem ok a legjobbak a posztjukon es ez azert eleg borsos ar lenne mindkettoert. En Stillert ezerszer hamarabb hoznam 40 ert, mint a Spanyolt 60 ert, jobb is, olcsobb is, fiatalabb is.Pad'em írta: Holnap vagy holnapután lesz hivatalos a Carreras deal, kifizetjük a kivásárlási árat, kétrészletben 2 x 26 milliót. Bemutatása jövő héten mint Huijsennek meg TAAnak. Mindez Naninho szerint aki először lehozta, hogy tárgyalunk a Benficával, tőle vette át Romano meg a többi.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 4., szerda 7:12
Carreras 52 millio, Zubimendi 60 millio… hat nem tudom. Messze nem ok a legjobbak a posztjukon es ez azert eleg borsos ar lenne mindkettoert. En Stillert ezerszer hamarabb hoznam 40 ert, mint a Spanyolt 60 ert, jobb is, olcsobb is, fiatalabb is.Pad'em írta: Holnap vagy holnapután lesz hivatalos a Carreras deal, kifizetjük a kivásárlási árat, kétrészletben 2 x 26 milliót. Bemutatása jövő héten mint Huijsennek meg TAAnak. Mindez Naninho szerint aki először lehozta, hogy tárgyalunk a Benficával, tőle vette át Romano meg a többi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 4., szerda 6:49
darabra, a tobbit meglstjukJim írta:Pad'em írta: Holnap vagy holnapután lesz hivatalos a Carreras deal, kifizetjük a kivásárlási árat, kétrészletben 2 x 26 milliót.![]()
jó hír, akkor a védelem rendben lesz a klubvb-re
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 3., kedd 23:56
Pad'em írta: Holnap vagy holnapután lesz hivatalos a Carreras deal, kifizetjük a kivásárlási árat, kétrészletben 2 x 26 milliót.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem