sztem csak en mondom, hogy szar mindenRealRaúl77 írta: Ezt nem értem én sem, hogy sokan azt mondják, hogy szar eddig minden, amit csináltunk. Amit nem veszünk figyelembe, hogy ez a kínálat. Most égető szükség van előrelépésre hátul, megtesszük. És közben várjuk, hogy kínálat feljavuljon. De tétlenül nem várhatjuk meg, ezért cselekszünk most.
Alternatíva, hogy fiatal tehetségeket próbálunk be, de az is hosszútávú megoldás. 1) nem nagyon olvasni arról, hogy bárkit felfedezünk. 2) idő kell neki is, amíg kész játékossá érik. Szintén nem tudjuk Mendy, Fran párossal addig kihúzni. Tehát addig is kell egy megoldás a mai piacon.
Szvsz teljesen meg vagyok elégedve eddig a nyárral (4 nap telt el belőle!)

ertem en, hogy megy az egyezkedes a hatterben, az tiszta, +/- par millio euro, mennek a harcok, de valszeg carrerast elhozzuk a vegen.
azt is ertem, hogy ilyen lofasz a felhozatal, ez sem uj.
de akkor kotelesek vagyunk gigasztar potencialu fiatalokat igazolni, akar mas nagycsapattol is.
megannyi pelda van erre, pl a psg hogy talalta meg ezt a doue-t?
ha tenyleg minosegi az ember, akkor mar 18-19 evesen abszolut alapember lehet.
nyilvan esszel kell, es nem kizsigerelni es szetcsapni oket, mint a barca, es nem is azt mondom, hogy a fel csapat tehetseges tinikbol alljon, de most van 2/3 hianyposztunk, a ket szelsohatved, es a kozepso kozeppalya. ide a fullstabil meggyozodesem, hogy a leheto legjobb jatekost kell igazolni, ha van valahol a vilagon vmi ultrabaszo feltorekvo zsenigyerek ezekre a posztokra, akkor minden penzt le kell ertuk tenni, es nem hagyni, hogy a psg, cselszi vagy bayern akademiak felvasaroljak oket.
en nagyon vigyaznek ezzel az atlagjanos, csak hogy meglegyen a poszt valahogy uttal, amin ugy nez ki elindulunk...