Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 3., kedd 22:45

MarioCirolo írta: Egyebkent nem lepne meg, ha behuznank Zubimendit is, mert tul nagy a csond most korulotte, pedig mar kb. az arsenal jatekosa volt, de szerintem a csalad/baratok kozelsege es Xabi miatt o is inkabb a Realba menne.
Mikor olvastam a mostani nyilatkozatát nekem is ez ugrott be. Azt mondta hosszú nyár lesz (kb mintha ránk várna..), elég sejtelmes volt mikor Xabiról kérdezték meg eléggé tagadta az Arsenalt here we go ide vagy oda.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 3., kedd 22:40

Pad'em írta: Azért Campos se csak kizárólag aranyat talál (Kolo Muani 100asért, Ugarte 60-ért), bár tény, hogy kb 10-ből 8 igazolása elég baszón sül el.

Ennél az argentín srácnál pl most egyértelműen azért lépünk ilyen gyorsan mert a friss BL győztes PSG akarja. Ha egy MU jelentkezik akkor lehet veszni hagyjuk, hiába dédelgetjük már jó ideje.
Pepe Alvarez par honapja azt irta, hogy Mastantuano kepben van, de “tul sokat beszelnek argentinaban”. Amit en ugy ertelmeztem, hogy az ugynokevel vannak problemak, amit most Romano is megerositett. Szerintem az argentin Madridba akar igazolni es ra lett szolva az ugynokere, hogy kussoljon.
Egyebkent nem lepne meg, ha behuznank Zubimendit is, mert tul nagy a csond most korulotte, pedig mar kb. az arsenal jatekosa volt, de szerintem a csalad/baratok kozelsege es Xabi miatt o is inkabb a Realba menne.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 3., kedd 22:11

Most nezem a dazn csatornan rendesen fel oras átigazolási musora van romanonak :lol:
Hogy hova lehet felhazudni/nyalni magad manapsag, elkepeszto :lol:
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 3., kedd 21:57

Mondjuk a videós összeállítás a legtöbb esetben nem boritekol semmit, de én az új lehetséges érkezők közül erre a Mastantuonora felkaptam most pár perc videózás után a fejem, szerintem ügyesnek tűnik, sokkal robbanekonyabb, mint Paz, de ha szerintetek Nico is át tud igy 3-4 emberen szaladni a labdával, akkor rendben van, jöjjön mindkettő. :mrgreen: Egyiket sem követtem. Persze hatalmas eltérések vannak a bajnoksagokban is, de azért 17 évesen még nem kell leirni (amúgy fejre kinez vagy 10+nak). Na mindegy az okosak majd tudják.

BREAKING: Real Madrid were ALWAYS interested in Franco Mastantuono, but the issue before is that there were certain problems with his agents.

Now, the situation HAS CHANGED! @FabrizioRomano
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 3., kedd 21:47

Azért Campos se csak kizárólag aranyat talál (Kolo Muani 100asért, Ugarte 60-ért), bár tény, hogy kb 10-ből 8 igazolása elég baszón sül el.

Ennél az argentín srácnál pl most egyértelműen azért lépünk ilyen gyorsan mert a friss BL győztes PSG akarja. Ha egy MU jelentkezik akkor lehet veszni hagyjuk, hiába dédelgetjük már jó ideje.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 3., kedd 21:43

BREAKING: Real Madrid have CONTACTED about Franco Mastantuono in RECENT hours.

They want to know if the deal with PSG is done or not. PSG are favorites, but we have to see what happens with Real Madrid. @FabrizioRomano @DAZN_ES
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 3., kedd 21:30

RaúlCF írta:
MarioCirolo írta: Ezt a River Plate meccseken latottak alapaljan mondod, vagy osszevagott youtube videok alapjan? Komolyan kerdezem, mert en soha nem lattam meg jatszani es kivancsi vagyok olyan velemenyere, aki latta iden tobbszor jatszani.
Már több mint egy éve nyomják ezt a gyereket. Nyílván nem nézek River meccseket de elég sok anyag van róla a neten. Nem pálcát törnek felette az emberek de vannak olyan alap dolgok amiket igenis lehet látni. Mivel jobb mint Güler? Annyiban, hogy nincs itt. Ezt Paz is hozta európában de ugye ő is a miénk. Itt van még Brahim is. Elhajítasz egy kavicsot és 10 ilyen gyereket találsz el vele európában is.
Ha tenyleg ugy lenne, ahogy mondod, akkor Campos, aki osszerakta az idei brutalis psgt nem akarna, vagy nem ot akarna szerzodtetni komoly penzekert 17 evesen. Nekem Guler a szivem csucske, de egyre hosszabbak a szezonjaink es nincs rendes jobb szelso tamadonk, ha tenyleg jon a kis argentin, akkor az hosszu tavon megoldana azt a posztot.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 3., kedd 20:28

MarioCirolo írta: Ezt a River Plate meccseken latottak alapaljan mondod, vagy osszevagott youtube videok alapjan? Komolyan kerdezem, mert en soha nem lattam meg jatszani es kivancsi vagyok olyan velemenyere, aki latta iden tobbszor jatszani.
Már több mint egy éve nyomják ezt a gyereket. Nyílván nem nézek River meccseket de elég sok anyag van róla a neten. Nem pálcát törnek felette az emberek de vannak olyan alap dolgok amiket igenis lehet látni. Mivel jobb mint Güler? Annyiban, hogy nincs itt. Ezt Paz is hozta európában de ugye ő is a miénk. Itt van még Brahim is. Elhajítasz egy kavicsot és 10 ilyen gyereket találsz el vele európában is.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 3., kedd 20:22

hehetheoriginal írta:
MarioCirolo írta:

Mondj mar egy db. vilagklasszis baszoembert kerlek, aki tobb, mint egy szezonon keresztul kepes volt stabil teljesitmenyt hozni minden fronton. Mbappen kivul.
Nem tudom. Nem kapok erte fizetest, nem az en dolgom.
Fullos pénzeket akasztanak le jó sokan a klubnal, akiknek ez lenne a munkajuk.
Eddig egy nagy lofasz a nagy keretmegerositesi munkak, bar oke, elfogadom, hogy most van csak juni eleje
Júni 3-ig bezárólag hivatalos a világ legértékesebb jobbhátvédje, az egyik legnagyobb CB tehetség, gyakorlatilag fix érkező egy tehetséges balhátvéd, hozunk ingyen 16 éves ígéretet, valószínű visszavesszük a Seria A legjobb fiatalját, emelett kpst és csatárt is keresünk és már itt az új edző = nagy lófasz :lol:

Egyedül ezt az argentín gyereket nem értem én se. Már első hírek után másfél éve se tűnt nagy wasistdasnak, videók alapján Paz köröket ver rá. Kb 5 emberünk van a posztjára.

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 3., kedd 20:20

RaúlCF írta: nem értem ezt a hypeot erre az argentín gyerekre. bántóan egylábas, traktor fordulóval egy tucat pálcika kamu szélső/tkp akármi. semmi szükség rá.
Ezt a River Plate meccseken latottak alapaljan mondod, vagy osszevagott youtube videok alapjan? Komolyan kerdezem, mert en soha nem lattam meg jatszani es kivancsi vagyok olyan velemenyere, aki latta iden tobbszor jatszani.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 3., kedd 20:15

Realista24 írta:
Remy írta: De amúgy őt tényleg mi az Istenért? Ott van Güler, Brahim, Paz... Ebből kettő fixen olyan kaliber, akivel lehet számolni, mint a csapat jövője. Minek akarunk még egy támadószellemű közeppályást, ráadásul nem kevés pénzért.

Jude-ot ugye meg se kell említeni, mert alapember.
Szerintem Paz nem lesz itt jovore, Brahim is szerintem le fog lecelni, ha minden igazolas valoban megtortenik.
Brahimot én is feláldozhatónak érzem. Normál esetben Pazt én is hagynám még egy évre, de ezt az argentin gyereket akkor sem igazolnám le. Tele vagyunk fiatalokkal KP-n.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 3., kedd 20:03

A portos gyerek sokkal jobban nez ki mint o.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 3., kedd 19:58

nem értem ezt a hypeot erre az argentín gyerekre. bántóan egylábas, traktor fordulóval egy tucat pálcika kamu szélső/tkp akármi. semmi szükség rá.

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 3., kedd 19:37

Realista24 írta:
Remy írta: De amúgy őt tényleg mi az Istenért? Ott van Güler, Brahim, Paz... Ebből kettő fixen olyan kaliber, akivel lehet számolni, mint a csapat jövője. Minek akarunk még egy támadószellemű közeppályást, ráadásul nem kevés pénzért.

Szerintem Paz nem lesz itt jovore, Brahim is szerintem le fog lecelni, ha minden igazolas valoban megtortenik.
Ugyanezt gondolom, annyi kulonbseggel, hogy Paz szerintem marad egy evet meg valahol kolcsonben es a kis argentint is ott fogjuk hayni a Riverben egy evre (ezt meg a River kerte a psgtol). Jovore eladjuk Brahimot es nem lepne meg, ha a Vini-Rodrygo parosbol az egyik szinten tavozna.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 3., kedd 19:29

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 3., kedd 19:28

MarioCirolo írta:
hehetheoriginal írta: Megint darabot veszunk es nem minőséget...
Az osszes kp-sunkat elcserelnem egyetlen egy db vilagklasszis baszoemberre
Mondj mar egy db. vilagklasszis baszoembert kerlek, aki tobb, mint egy szezonon keresztul kepes volt stabil teljesitmenyt hozni minden fronton. Mbappen kivul.
Gondolom Pedri!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. június 3., kedd 19:16

Van hozzá szemem. 10 mp kellett egy videobol, hogy megállapítsam. Ez egy argentín asensio. :coffee:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 3., kedd 19:10

MarioCirolo írta:
hehetheoriginal írta: Megint darabot veszunk es nem minőséget...
Az osszes kp-sunkat elcserelnem egyetlen egy db vilagklasszis baszoemberre
Nem tudom. Nem kapok erte fizetest, nem az en dolgom.
Fullos pénzeket akasztanak le jó sokan a klubnal, akiknek ez lenne a munkajuk.
Eddig egy nagy lofasz a nagy keretmegerositesi munkak, bar oke, elfogadom, hogy most van csak juni eleje
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 3., kedd 19:01

Mondjuk nálam Brahim az igazi jobb szélső. Güler távolról sem szélső hanem tkp ahogy Jude is, de a törököt megnézném eggyel hátrébb, ahol Judenak totál nem megy. Pazt is megpróbálnám hátrébbra benevelni. Nálam mondjuk VInicius már rég nem lenne itt és úgy állnék ki hogy Mbappe bal, Brahim jobb, Jude fals9 és Güler 10-esben :mrgreen:

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 3., kedd 18:59

lestat írta:
MarioCirolo írta: Bejelentkeztunk Mastantuonoert es megprobaljuk elhozni a psg elol, akik kb. mar lezartak az atigazolast. Ramon de Mon es Pepe Alavarez is megerositette.
Amen.

Nem tetszik hogy ilyen okosan epitkezik a psg mostanaban. :mrgreen:
Juni Calafat Buenos Airesben van.

Vissza: