HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 2., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 2., hétfő 21:23
Pedig majdnem beleírtam az előző kommentbe, hogy várom tőled a részletes elemzését, de ha még te se ismered az nem túl bíztatórealmadrid95 írta:Sosem hallottam rola, de mindig orulok az ilyesfajta atigazolasoknak.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid want Ajax’s Abdellah Ouazane. Talks are ongoing and there is optimism that a deal can be CLOSED! @Rodra10_97
16 éves középső kps.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. június 2., hétfő 21:14
Ennyi, mi leszünk a the youngestebbekPad'em írta: BREAKING: Real Madrid want Ajax’s Abdellah Ouazane. Talks are ongoing and there is optimism that a deal can be CLOSED! @Rodra10_97
16 éves középső kps.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 2., hétfő 20:52
Sosem hallottam rola, de mindig orulok az ilyesfajta atigazolasoknak.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid want Ajax’s Abdellah Ouazane. Talks are ongoing and there is optimism that a deal can be CLOSED! @Rodra10_97
16 éves középső kps.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 2., hétfő 20:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 2., hétfő 19:35
Most is ott volt már kölcsönben amúgy.p.csabi1 írta: Délután olvastam,hogy a Benfica szerződtet egy balhátvéd gyereket.
Szerintem erre vártak.
Itt is van.
https://x.com/MadridUniversal/status/19 ... mEZlQ&s=19
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. június 2., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 2., hétfő 18:51
Szerintem (ahogy en olvastam) itt arrol van szo, hogy kifizetnenk az 50et, de csak akkor, ha teljesulnek a bonuszok es/vagy az 50 milliot nem egyben kifizetni, hanem reszletekben. Elvileg a Benfica is nyitott a kompromisszumra.Pad'em írta:Igen, hogy alacsonyabb árat tárgyalunk épp. Szerintem ez már megvolt, eddigi hírek alapján. Mivel nekünk rohadt sürgős a cwc miatt, az eladó pedig a Benfica sztem semmi tárgyalás nincs vagy már megvolt. Pláne, hogy ők is ott vannak a tornán. Kifizetjük az 50 milliót aztán ennyi.Realista24 írta:
Marmint melyik resze kamu, az ár?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 2., hétfő 18:35
Igen, hogy alacsonyabb árat tárgyalunk épp. Szerintem ez már megvolt, eddigi hírek alapján. Mivel nekünk rohadt sürgős a cwc miatt, az eladó pedig a Benfica sztem semmi tárgyalás nincs vagy már megvolt. Pláne, hogy ők is ott vannak a tornán. Kifizetjük az 50 milliót aztán ennyi.Realista24 írta:Marmint melyik resze kamu, az ár?Pad'em írta:
Sztem ez kamu, már múlt héten done deal volt elég jó források szerint. Napokon belül official lesz ez is.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 2., hétfő 17:52
Szerintem ugy erti Padem kollega, hogy done deal lesz a kivasarlasi aron.Realista24 írta:Marmint melyik resze kamu, az ár?Pad'em írta:
Sztem ez kamu, már múlt héten done deal volt elég jó források szerint. Napokon belül official lesz ez is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 2., hétfő 17:40
Marmint melyik resze kamu, az ár?Pad'em írta:Sztem ez kamu, már múlt héten done deal volt elég jó források szerint. Napokon belül official lesz ez is.Whiteheart írta: JUST IN: Real Madrid are ready to offer between €30m - €35m plus other bonuses to sign Álvaro Carreras. Benfica do not want to even negotiate. They want the €50m release clause.
— @abolapt
Na akkor lehet pakolni Mendy, Alaba, Militao, Jacobot a dealbe![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2025. június 2., hétfő 17:36
Muszáj lesz, mert 10 nap van keretet leadni a disney kupára.Napokon belül official lesz ez is.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 2., hétfő 17:19
Sztem ez kamu, már múlt héten done deal volt elég jó források szerint. Napokon belül official lesz ez is.Whiteheart írta: JUST IN: Real Madrid are ready to offer between €30m - €35m plus other bonuses to sign Álvaro Carreras. Benfica do not want to even negotiate. They want the €50m release clause.
— @abolapt
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. június 2., hétfő 16:56
Inkabb hozzuk Kerkezt. Pool ajanlata mekkora?Whiteheart írta: JUST IN: Real Madrid are ready to offer between €30m - €35m plus other bonuses to sign Álvaro Carreras. Benfica do not want to even negotiate. They want the €50m release clause.
— @abolapt
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. június 2., hétfő 16:34
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 2., hétfő 15:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 2., hétfő 14:44
xabi érkezéseRealista24 írta:Ancelotti tavozasan kivul volt meg ami + nalad?hehetheoriginal írta: Rudit nem engednem sehova.
Epik balfaszsag lenne, plane mutet utan nem megnezni....
szoval a hirek es tenyek alapjan ez a nyar eddig 2/5
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. június 2., hétfő 14:40
Vegre van edzonk, azt irta, bar ot ismerve be volt baszva.Realista24 írta:Ancelotti tavozasan kivul volt meg ami + nalad?hehetheoriginal írta: Rudit nem engednem sehova.
Epik balfaszsag lenne, plane mutet utan nem megnezni....
szoval a hirek es tenyek alapjan ez a nyar eddig 2/5
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. június 2., hétfő 14:28
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. június 2., hétfő 13:55
Ki lett volna???Galacticos írta:Khedira es ki volt a masik?kiserik írta: 1 alkalommal volt 2 ""félnémet"" (13/14), de ők így kiadtak 1 németet
Sarkat össze, jobb kéz előre... INTEGETÉÉÉShehetheoriginal írta:torockai mihazank erik elmondja.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem