HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. június 3., kedd 10:56
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. június 3., kedd 9:29
Leírtam mindent. Ha Rüdi menne, maradnánk 2 használható kh-del, ami évi 1000 meccsre kevés. De ha van visszavételink, akkor a psg helyett jöhetne ide.mexes írta: Mesélj róla pls, nem vágom őt. Mitől lenne jó ide?
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. június 3., kedd 8:19
Mesélj róla pls, nem vágom őt. Mitől lenne jó ide?raul 4 ever írta: Nekünk nincs visszavételink?
Persze, az idei Laziobóból nem volt megugorhatatlan feladat kitűnni, de attól még..
Ha Rüdi eligazol, nagyon kézenfekvő lenne őt is visszahozni.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. június 3., kedd 8:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 3., kedd 0:07
JUST IN: PSG want Mario Gila.
Lazio are demanding €40M, and Real Madrid would receive 50% of it.
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. június 2., hétfő 23:53
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 2., hétfő 23:28
X thread a gyerekről.Pad'em írta: A rendkívül nívós u17es afrikai nemzetek kupájának volt a legjobbja, torna embere videó (marokkói btw)
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2025. június 2., hétfő 23:15
Sztem inkább Musiala, így mozgásra.Pad'em írta:Nekem egy középre keveredett nyúlánk Di Maria ugrott be róla, 16 évesen nem rossz bár egyesek már majdnem aranylabdát nyernek ebben a korbanrealmadrid95 írta: Reijnders beutesu, szertelen, de jo mozgasunak tunik. Egy probat mindenkepp meger, ha nem veszes osszegert jonne.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 2., hétfő 22:53
Nekem egy középre keveredett nyúlánk Di Maria ugrott be róla, 16 évesen nem rossz bár egyesek már majdnem aranylabdát nyernek ebben a korbanrealmadrid95 írta:Reijnders beutesu, szertelen, de jo mozgasunak tunik. Egy probat mindenkepp meger, ha nem veszes osszegert jonne.Pad'em írta:
Pedig majdnem beleírtam az előző kommentbe, hogy várom tőled a részletes elemzését, de ha még te se ismered az nem túl bíztató![]()
A rendkívül nívós u17es afrikai nemzetek kupájának volt a legjobbja, torna embere videó (marokkói btw)![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 2., hétfő 22:44
Reijnders beutesu, szertelen, de jo mozgasunak tunik. Egy probat mindenkepp meger, ha nem veszes osszegert jonne.Pad'em írta:Pedig majdnem beleírtam az előző kommentbe, hogy várom tőled a részletes elemzését, de ha még te se ismered az nem túl bíztatórealmadrid95 írta:
Sosem hallottam rola, de mindig orulok az ilyesfajta atigazolasoknak.![]()
![]()
A rendkívül nívós u17es afrikai nemzetek kupájának volt a legjobbja, torna embere videó (marokkói btw)
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. június 2., hétfő 22:17
A Mohamed Salah mennyivel cseng jobban egy xenofób fül számára?Remy írta: Ilyen nevvel ketlem, hogy erdemi karrierje lesz.Eladhatatlan. Nem kell.
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. június 2., hétfő 21:53
NaRemy írta: Ilyen nevvel ketlem, hogy erdemi karrierje lesz.Eladhatatlan. Nem kell.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 2., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 2., hétfő 21:23
Pedig majdnem beleírtam az előző kommentbe, hogy várom tőled a részletes elemzését, de ha még te se ismered az nem túl bíztatórealmadrid95 írta:Sosem hallottam rola, de mindig orulok az ilyesfajta atigazolasoknak.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid want Ajax’s Abdellah Ouazane. Talks are ongoing and there is optimism that a deal can be CLOSED! @Rodra10_97
16 éves középső kps.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. június 2., hétfő 21:14
Ennyi, mi leszünk a the youngestebbekPad'em írta: BREAKING: Real Madrid want Ajax’s Abdellah Ouazane. Talks are ongoing and there is optimism that a deal can be CLOSED! @Rodra10_97
16 éves középső kps.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 2., hétfő 20:52
Sosem hallottam rola, de mindig orulok az ilyesfajta atigazolasoknak.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid want Ajax’s Abdellah Ouazane. Talks are ongoing and there is optimism that a deal can be CLOSED! @Rodra10_97
16 éves középső kps.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 2., hétfő 20:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 2., hétfő 19:35
Most is ott volt már kölcsönben amúgy.p.csabi1 írta: Délután olvastam,hogy a Benfica szerződtet egy balhátvéd gyereket.
Szerintem erre vártak.
Itt is van.
https://x.com/MadridUniversal/status/19 ... mEZlQ&s=19
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. június 2., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 2., hétfő 18:51
Szerintem (ahogy en olvastam) itt arrol van szo, hogy kifizetnenk az 50et, de csak akkor, ha teljesulnek a bonuszok es/vagy az 50 milliot nem egyben kifizetni, hanem reszletekben. Elvileg a Benfica is nyitott a kompromisszumra.Pad'em írta:Igen, hogy alacsonyabb árat tárgyalunk épp. Szerintem ez már megvolt, eddigi hírek alapján. Mivel nekünk rohadt sürgős a cwc miatt, az eladó pedig a Benfica sztem semmi tárgyalás nincs vagy már megvolt. Pláne, hogy ők is ott vannak a tornán. Kifizetjük az 50 milliót aztán ennyi.Realista24 írta:
Marmint melyik resze kamu, az ár?
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem