Formula-1
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Formula-1
Igen, lett volna.
Ahogy most Maxnak is van egy futamos eltiltas, ha csinal valamit a honap vegeig. Aztan meg oktober vegeig lebeg a kaszas a feje felett, mert meg mindig kozel lesz az eltiltashoz. Teny, nem annyira mint most.
Ahogy most Maxnak is van egy futamos eltiltas, ha csinal valamit a honap vegeig. Aztan meg oktober vegeig lebeg a kaszas a feje felett, mert meg mindig kozel lesz az eltiltashoz. Teny, nem annyira mint most.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lett volna neki egy feleves, ha megint csinal valamit, de igy felfuggesztett maradt, nem?Remy írta:Meselj, melyik evben lett Senna eltiltva?géza írta: Schumit kizartak az egesz szezonbol, Sennat hat honapra eltiltottak, Max meg kapott 10 mp-et. Nekem ezzel van bajom.
Melle valami komoly penzbuntetest kapott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meselj, melyik evben lett Senna eltiltva?géza írta:Schumit kizartak az egesz szezonbol, Sennat hat honapra eltiltottak, Max meg kapott 10 mp-et. Nekem ezzel van bajom.hehetheoriginal írta: Csak legyszives schumachert meg alonsot, hamiltont ne hozzátok fel, szep nagy öngól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Schumit kizartak az egesz szezonbol, Sennat hat honapra eltiltottak, Max meg kapott 10 mp-et. Nekem ezzel van bajom.hehetheoriginal írta: Csak legyszives schumachert meg alonsot, hamiltont ne hozzátok fel, szep nagy öngól.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ennél profibb, meg a csapat is. Ha odaáll és azt mondja távozni akarok akkor távozni fog, az astonnak meg van pénze kivásárolni. Az RB isd tudja, ha azt mondják, hogy nem, visszavonul és kész.Remy írta:Jó, olyat is olvastam, hogy ki akarja baszatni magát eltiltással, hogy a kilépési záradéka aktiválódjon az osztrák nagydíjig. Ha meg eltiltják meg nullázik, akkor hátrébb esik a pontversenyben. És ha (asszem) top 5ben nincs benne addig, akkor leléphet év végén.wZoLee7 írta: Ha már Remy is leírja, hogy Verstappen szándékosan ment neki valakinek, akkor itt tényleg nincs mit magyarázni. Sőt, annyira egyértelmű, hogy meg sem próbáltak más magyarázatot keresni.![]()
Szóval tudnak az emberek kreálni jó sztorikat.
Azért ez még nekem is sok.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
hehetheoriginal írta: Konnyu itelkezni fotelbol, meg a lelatorol, itt mindenki, meg az egesz vilag is olyan kurvajo ember, nyilvan mindenki felhuzott orral, eltartott kisujjal, magasabb emberi nivorol jobban tudja...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Jó, olyat is olvastam, hogy ki akarja baszatni magát eltiltással, hogy a kilépési záradéka aktiválódjon az osztrák nagydíjig. Ha meg eltiltják meg nullázik, akkor hátrébb esik a pontversenyben. És ha (asszem) top 5ben nincs benne addig, akkor leléphet év végén.wZoLee7 írta: Ha már Remy is leírja, hogy Verstappen szándékosan ment neki valakinek, akkor itt tényleg nincs mit magyarázni. Sőt, annyira egyértelmű, hogy meg sem próbáltak más magyarázatot keresni.
Szóval tudnak az emberek kreálni jó sztorikat.
Azért ez még nekem is sok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
Ha már Remy is leírja, hogy Verstappen szándékosan ment neki valakinek, akkor itt tényleg nincs mit magyarázni. Sőt, annyira egyértelmű, hogy meg sem próbáltak más magyarázatot keresni.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ti hozzatok fel egyfolytaban.hehetheoriginal írta:
Csak legyszives schumachert meg alonsot, hamiltont ne hozzátok fel, szep nagy öngól.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Szerintem csak siman meg akarta huzni, amit mar megcsinalt joparszor a multban, hogy elengedi (legalabbis ugy tesz, de csak hangyafasznyit engedi elore, vagy kiszoritja az ivrol) es rogton visszatamad, csak mivel lement a redony ezert elbaszta az egeszet.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Max fejevel gondolkodva, russell 1. kanyarban belecsattant belso ivrol. Aztan szolnak radion, hogy engedd el....
Hat mégis mi a faszra? Ott lement a redony, es az 5. kanyarban akkor neszetebuzi, visszaadta, torlesztett.
Mindezt ugy, hogy a célegyenesben elotte leclerc valóban ramozditotta az autot jobbrol balra, ha ott osszeakadnak, valszeg lehet menni par temetesre a tribunrol...
Helyes viselkedes? Vkinel igen, vkinel nem, igazabol mindegy.
Konnyu itelkezni fotelbol, meg a lelatorol, itt mindenki, meg az egesz vilag is olyan kurvajo ember, nyilvan mindenki felhuzott orral, eltartott kisujjal, magasabb emberi nivorol jobban tudja...
Csak legyszives schumachert meg alonsot, hamiltont ne hozzátok fel, szep nagy öngól.
Hat mégis mi a faszra? Ott lement a redony, es az 5. kanyarban akkor neszetebuzi, visszaadta, torlesztett.
Mindezt ugy, hogy a célegyenesben elotte leclerc valóban ramozditotta az autot jobbrol balra, ha ott osszeakadnak, valszeg lehet menni par temetesre a tribunrol...
Helyes viselkedes? Vkinel igen, vkinel nem, igazabol mindegy.
Konnyu itelkezni fotelbol, meg a lelatorol, itt mindenki, meg az egesz vilag is olyan kurvajo ember, nyilvan mindenki felhuzott orral, eltartott kisujjal, magasabb emberi nivorol jobban tudja...
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kapcsolat:
Fix neki akart menni, ne szepitsuk. Az h nem akarta kibaszni a versenybol, az mar mas kerdes. De hogy szandekosan ment neki, az fix.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Az hogy beismeri, hogy nem szabadott volna megtortennie meg nem jelenti, hogy szandekosan ki akarta volna lokni / ment bele. Siman jelentheti azt is, hogy jobban kellett volna merlegelnie. De mivel nem olvastam amit mondott es te sem hoztal forrast, ezert a tokom tudja. Tovabbra is az a velemenyem, hogy csak megprobalt vmit kezdeni a helyzettel, de elbaszta es ennek lett az eredmenye az utkozes.wZoLee7 írta:ma már beismerte hogy annak a manővernek nem szabadott volna megtörténnie, egy másodpercig nem is állították, hogy nem szándékos voltzsuninnyo írta:
Mert kapasbol 1 masodperc volt a hasznalt es az uj gumi kozott az uj gumi javara, hiaba egy kemeny keverek. Mernoki szemmel azert ez egy eleg szemmellathato kulonbseg.
Szerintem csak balfasz volt es nem direkt ment neki Russelnek, hiaba ruhellem mert egy barom (mint ember). De ettol meg ertheto dontes volt az uj gumi.
- wZoLee7
ma már beismerte hogy annak a manővernek nem szabadott volna megtörténnie, egy másodpercig nem is állították, hogy nem szándékos voltzsuninnyo írta:Mert kapasbol 1 masodperc volt a hasznalt es az uj gumi kozott az uj gumi javara, hiaba egy kemeny keverek. Mernoki szemmel azert ez egy eleg szemmellathato kulonbseg.Számomra érthetetlen h a nagy versenymérnökök ezt miért nem látták és mentek be tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe.
Szerintem csak balfasz volt es nem direkt ment neki Russelnek, hiaba ruhellem mert egy barom (mint ember). De ettol meg ertheto dontes volt az uj gumi.
Mert kapasbol 1 masodperc volt a hasznalt es az uj gumi kozott az uj gumi javara, hiaba egy kemeny keverek. Mernoki szemmel azert ez egy eleg szemmellathato kulonbseg.Számomra érthetetlen h a nagy versenymérnökök ezt miért nem látták és mentek be tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe.
- wZoLee7
Alapvetően elmondható a jelenlegi F1-re, hogy a gumik messze nem kopnak annyit, mint kellene. Sőt egy bizonyos idő után amikor szarnak érzik a gumit elkezd megint használható lenni.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A még az itt sokat szidott Ferrari boxban is rájöttek erre imolában, amikor inkább nem hívták Leclercet új gumiért (ott neki csak lágyból lett volna új, ami imolában nem működött, ahogyan itt a kemény nem) és végeredményben Albonnal szemben buktak csak pozíciót úgy, hogy kinn maradt a használt keményein.wZoLee7 írta:Igen, az új gumik miatt hibázott. A használt gumin amin kint volt az SC előtt nem csúszott volna meg, mert az nem kemény gumi volt. Mivel kopottabb is kb azonnal üzemmelegek voltak, utána lett volna bajban, de ahogy írtam nem mind1, hogy 5-6 kör alatt az elsőről esel vissza 2-3 pozíciót, vagy a 3.-ról. Ha meg hátul történik valami, az öledbe hullhat egy győzelem is mert kimaradsz a buliból. Számomra érthetetlen h a nagy versenymérnökök ezt miért nem látták és mentek be tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe. Verstappen sem véletlenül akadt ki egyből ahogy meglátta milyen gumit kapott és ha megkérdezték volna biztos azt mondja hogy maradjunk kint ha nmincs jobb gumink. Én ezt a futamot egész véletlenül cseh kommentátorokkal néztem, nem tudom a magyaroknek mennyire esett ez le, de a bejátszott rádiózás után téma volt h talán még egy használt közepessel is előrébb vannak.tibi18 írta:
Biztos fogyatékos vagyok és kúrvára nem értek valamit, de ha azt mondod, hogy nem az első hely megtartása a cél, hanem kb. a 3. akkor meg főleg nem értem. Zsír új gumikon volt a 3. helyen, amikor újra indultak, majd hibázott a célegyenes elején ezért megelőzték. Vagy az új gumik miatt hibázott szerinted?
- wZoLee7
Igen, az új gumik miatt hibázott. A használt gumin amin kint volt az SC előtt nem csúszott volna meg, mert az nem kemény gumi volt. Mivel kopottabb is kb azonnal üzemmelegek voltak, utána lett volna bajban, de ahogy írtam nem mind1, hogy 5-6 kör alatt az elsőről esel vissza 2-3 pozíciót, vagy a 3.-ról. Ha meg hátul történik valami, az öledbe hullhat egy győzelem is mert kimaradsz a buliból. Számomra érthetetlen h a nagy versenymérnökök ezt miért nem látták és mentek be tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe. Verstappen sem véletlenül akadt ki egyből ahogy meglátta milyen gumit kapott és ha megkérdezték volna biztos azt mondja hogy maradjunk kint ha nmincs jobb gumink. Én ezt a futamot egész véletlenül cseh kommentátorokkal néztem, nem tudom a magyaroknek mennyire esett ez le, de a bejátszott rádiózás után téma volt h talán még egy használt közepessel is előrébb vannak.tibi18 írta:Biztos fogyatékos vagyok és kúrvára nem értek valamit, de ha azt mondod, hogy nem az első hely megtartása a cél, hanem kb. a 3. akkor meg főleg nem értem. Zsír új gumikon volt a 3. helyen, amikor újra indultak, majd hibázott a célegyenes elején ezért megelőzték. Vagy az új gumik miatt hibázott szerinted?wZoLee7 írta:
De itt egy percig sem az első hely megtartása lett volna a cél a kintmaradással, ha csak nincs még egy SC. Hoztál példának egy teljesen más szituációt, egy olyant ahol még a lekörözzötteket sem szedték ki csak kettejük közül ne hogy valaki hátulrólé betámadja a hollandot.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Biztos fogyatékos vagyok és kúrvára nem értek valamit, de ha azt mondod, hogy nem az első hely megtartása a cél, hanem kb. a 3. akkor meg főleg nem értem. Zsír új gumikon volt a 3. helyen, amikor újra indultak, majd hibázott a célegyenes elején ezért megelőzték. Vagy az új gumik miatt hibázott szerinted?wZoLee7 írta:De itt egy percig sem az első hely megtartása lett volna a cél a kintmaradással, ha csak nincs még egy SC. Hoztál példának egy teljesen más szituációt, egy olyant ahol még a lekörözzötteket sem szedték ki csak kettejük közül ne hogy valaki hátulrólé betámadja a hollandot.tibi18 írta:
Pont az első VB címe jött abból, hogy Hamilton használt gumin maradt, ő meg frisseket kapott. A 3. kanyarban már megelőzte anno Hamiltont. Mindenki cserélt, szerintem a jó döntés a csere volt.. Ha nincs a hiba a célegyenes elején, szerintem simán behozza 3. helyre. A többi már történelem.
Engem sokkal jobban zavart, hogy egy ilyen kicsúszás miatt miért megy el 5 kör mire kimegy egy biztonsági autó..
- wZoLee7
De itt egy percig sem az első hely megtartása lett volna a cél a kintmaradással, ha csak nincs még egy SC. Hoztál példának egy teljesen más szituációt, egy olyant ahol még a lekörözzötteket sem szedték ki csak kettejük közül ne hogy valaki hátulrólé betámadja a hollandot.tibi18 írta:Pont az első VB címe jött abból, hogy Hamilton használt gumin maradt, ő meg frisseket kapott. A 3. kanyarban már megelőzte anno Hamiltont. Mindenki cserélt, szerintem a jó döntés a csere volt.. Ha nincs a hiba a célegyenes elején, szerintem simán behozza 3. helyre. A többi már történelem.wZoLee7 írta:
persze, de 60-61 kürül engedtél el őket, 1 kör lemegy mert ő indít, azt megoldja, kövi körben elmegy Piastri, utána elmegy Norris. Leclercnek lett volna 3 köre, addigra már nem is új gumikon de persze az még mindig fényévekkel jobb, és mondjuk, hogy 3 kör alatt bukna még 1 helyet. Azzal meg senki nem számol, hogy közben Norris is támadná Piastrit ha Verstappen feltartja és bármi történhet. Russel is támadhatná Leclerc-t. Én 10/10 inkább megyek kopott gumikkal az élről, mint szar gumikkal a 3.-ról. Valaki ütközik és eldobja, bejön megint az SC és ott vagyok az első helyen, szemben a biztos bukó taktikával.
Engem sokkal jobban zavart, hogy egy ilyen kicsúszás miatt miért megy el 5 kör mire kimegy egy biztonsági autó..