Apját kalapáccsal fejbe verték, koponyatörés, életveszélyes állapotban és tol egy ilyet...

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 3., kedd 9:08
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 3., kedd 8:23
kiderult hogy fideszes. azert mentettek fel?hehetheoriginal írta: Anno tevedtem peldastatualas szempontból, minap felmentettek a szolnoki karateedzot, aki felrugta a gyereket a taborban.
Vigyetek a gyereket batran, jo kezekben lesz![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 3., kedd 8:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 2., hétfő 22:30
De aki írta neki se egy észkombájn, hogy a levél elején egy bekezdést szentel annak, hogy kihangsúlyozza 10-szer, hogy ő mekkora milliárdoscsababarca írta:Nyilván ő írta, analfabétakéntp.csabi1 írta: Lölő levelet írt.![]()
Gratulálok hozzá.![]()
![]()
De aranyos olvasni, hogy lényegében megerősíti, hogy a fideszben aszerint kapnak jól fizető állásokat, hogy ki kinek a férj/felesége. De ezt eddig is tudtuk, de a tehetséges emberünk le is írta.
facepalm
jól bedurrant a HK, ha már 2 hét múlva Lölő nevében kell nyílt leveleket írógatni![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. június 2., hétfő 22:19
Nyilván ő írta, analfabétakéntp.csabi1 írta: Lölő levelet írt.![]()
Gratulálok hozzá.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 2., hétfő 22:11
Jott is a valasz:p.csabi1 írta: Lölő levelet írt.![]()
Gratulálok hozzá.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. június 2., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 2., hétfő 14:48
GyőzőBLevi96 írta:és a Viktornak nem igen van más megfelelője
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 2., hétfő 12:04
Ott szoktam lootolni a legnagyobb faszságokat és szét szóróm a haverok közöttrealfan írta:inkább elhiszem neked, de fel nem nézek odaBLevi96 írta:
Az más, az már bejáratott szó és a Viktornak nem igen van más megfelelője.
Én amugy se szeretem mikor mindenkinek más nevet adnak, vagy a túlzott becézgetést, általábban a propagandisták kedvenc "fegyvere", így lekicsinylik és komolytalanak beállitva az adott embereket. Nézz fel vadhajtásokra, olyan neveket használnak hogy azt se tudom elsőre ki az![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. június 2., hétfő 11:58
inkább elhiszem neked, de fel nem nézek odaBLevi96 írta:Az más, az már bejáratott szó és a Viktornak nem igen van más megfelelője.gutihaz14 írta:
mondd hogy te sosem irtal vityat meg![]()
Én amugy se szeretem mikor mindenkinek más nevet adnak, vagy a túlzott becézgetést, általábban a propagandisták kedvenc "fegyvere", így lekicsinylik és komolytalanak beállitva az adott embereket. Nézz fel vadhajtásokra, olyan neveket használnak hogy azt se tudom elsőre ki az![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 2., hétfő 11:51
Az más, az már bejáratott szó és a Viktornak nem igen van más megfelelője.gutihaz14 írta:mondd hogy te sosem irtal vityat megRealista24 írta:
Mindig is inkabb fuggetlenkent mukodott, mar ami a varosvezest illeti.
Petyko, Cserko...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 2., hétfő 11:42
Biztos irtam...de kicsit mas, ha valakinel ez a standard.gutihaz14 írta:mondd hogy te sosem irtal vityat megRealista24 írta:
Mindig is inkabb fuggetlenkent mukodott, mar ami a varosvezest illeti.
Petyko, Cserko...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 2., hétfő 11:39
mondd hogy te sosem irtal vityat megRealista24 írta:Mindig is inkabb fuggetlenkent mukodott, mar ami a varosvezest illeti.gutihaz14 írta: https://telex.hu/belfold/2025/06/02/cse ... zzajarulas
magyar petyko tobbek kozott az o nevet is emlitette hogy meg nem keso kiszallni abbol a ferto fideszbol
lehet cserko is igy gondolja?
Petyko, Cserko...![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 2., hétfő 9:28
Mindig is inkabb fuggetlenkent mukodott, mar ami a varosvezest illeti.gutihaz14 írta: https://telex.hu/belfold/2025/06/02/cse ... zzajarulas
magyar petyko tobbek kozott az o nevet is emlitette hogy meg nem keso kiszallni abbol a ferto fideszbol
lehet cserko is igy gondolja?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 2., hétfő 9:22
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 1., vasárnap 23:20
Nincs gond, kapnak penzt ujakra.nuevo_ericco írta: A hírek szerint Ukrajna elég mély gyomrost vitt be az orosz légierőnek.
https://www.cbsnews.com/news/ukraine-ru ... ks-turkey/
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 1., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 1., vasárnap 14:39
Budos nyomorek.soadroli írta: Mészáros Lőrinc a BL-döntőn: Gondolom nem gyalog jöttünk![]()
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. június 1., vasárnap 13:49
nem ugy volt hogy orban cigany?Rozsabimbo2019 írta:Nem kell IQ szint alapján! Cigány vagyok! És ugye tudjuk a kedves vezetődtől, hogy a fajtársaim ingyen penzt kaptak, mert a jogvédők elintézték nekik Soros által, annyi apróság történt, hogy szegregált oktatást kaptak... ők meg ott keccsölnek(ugye akkor ment ez a propaganda, csak elmosta a Covid, igy nem lett belőle analfabéta, nyomorban tartott cigányok elleni uszítás)1madridista írta:
ez a te szadbol kulon vicces
vigyazz mert ha iq szint alapjan valogatnak...![]()
( Csak egy példa a rengeteg nyílt fasiszta szövegből)
Pontosan az idézet:
O.V.
„Én nem vagyok gyöngyöspatai, de hát azért, ha ott élnék, mégis megkérdezném, ez hogyan van, hogy egyébként valamilyen okból a velem egy közösségben, egy faluban élő, etnikailag meghatározó népcsoport tagjai egy nagy jelentőségű összeget fognak kapni mindenfajta munkavégzés nélkül. Miközben én meg itt keccsölök egész nap.”
Ezekre szavazol, Teee......
És még te jössz IQ szinttel...Forrás:Szégyentelen.
https://444.hu/2020/01/09/orban-szerint ... -iskolaban
mindjart beallok a sarokba es elszegyellem magam...Szégyentelen.
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. június 1., vasárnap 10:55
Kincs minden Lölö videó, kár hogy nincs több.soadroli írta: Mészáros Lőrinc a BL-döntőn: Gondolom nem gyalog jöttünk![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem