Sorozatok, TV műsorok
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Homeland S01E01-05
Tetszik, hogy átívelős és nem epizodikus. Régóta kerestem már ilyet, mert az összes amit néztem véget ért így vagy úgy. Olyan fílingem van mintha egy realisztikus, földhözragadt 24-gyel lenne dolgom. Ahol nem lehet mindent megtenni, és tényleg vannak szabályok. Az viszont így az 5. rész környékén már kezd zavarni, hogy nagyon lassan halad előre.
Tetszik, hogy átívelős és nem epizodikus. Régóta kerestem már ilyet, mert az összes amit néztem véget ért így vagy úgy. Olyan fílingem van mintha egy realisztikus, földhözragadt 24-gyel lenne dolgom. Ahol nem lehet mindent megtenni, és tényleg vannak szabályok. Az viszont így az 5. rész környékén már kezd zavarni, hogy nagyon lassan halad előre.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A feliratok.infón már kinn van.Homeland utolsót felirattal néztétek? mert ahonnan szoktam szedni ott még nincsen sub.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
A nap híre: "A zöld íjászban fog gonoszkodni A szökés sztárja (Robert Kneppert, a zsebes)"
Annyira szeretem az általa megformált karaktereket, zseniális színész szerintem és pont a megfelelő karaktereket kapja meg. Szökésben is nagyon jó volt, Hősökben is adta, Cultot még nem láttam (de sorra kerül).
nem tudom mennyire spoiler, de a karakter neve akit játszani fog:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a rendkívül precíz, ám rosszindulatú Clock Kinget fogja alakítani.
Homeland utolsót felirattal néztétek? mert ahonnan szoktam szedni ott még nincsen sub.

Annyira szeretem az általa megformált karaktereket, zseniális színész szerintem és pont a megfelelő karaktereket kapja meg. Szökésben is nagyon jó volt, Hősökben is adta, Cultot még nem láttam (de sorra kerül).
nem tudom mennyire spoiler, de a karakter neve akit játszani fog:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a rendkívül precíz, ám rosszindulatú Clock Kinget fogja alakítani.
Homeland utolsót felirattal néztétek? mert ahonnan szoktam szedni ott még nincsen sub.

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az istennő valahol ITT kezdődik szerintem :P![]()
ez kicsoda?

pedig biztos voltam, hogy kő emmát fogod linkelni.

amy farrah fowler, ő a legistenebb nő.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
"And my heart will leave you never."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
gaaaymessideco írta:Nekem abszolút nem tetszik a csaj, jó test, de ennyi.

-
Meg a nem kockák is. Bernadett-et alakító színésznő pl. civilben sokkal jobban néz ki.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
+1messideco írta:Nekem abszolút nem tetszik a csaj, jó test, de ennyi.
a feje teljesen gyenge, tucat
Tipikusan egy olyan nőt raktak oda, akire a kockák fenhetik a bátyust

----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
-
Nekem abszolút nem tetszik a csaj, jó test, de ennyi.
- h3x0r
En az elso harom evadot szinkronosan neztem, utana pedig angolul. Penny, Leonard es Howard hangja magyarul is rendben van, Raj viszont egy teljesen mas karakter. Mint ahogy Sheldon is.tubatibi írta:Aki szinkronosan nézi: Kripke hangja már miért nincs akcentussal? Szerintem sokkal jobban adta úgy.
Ez erdekes, Jimnek (Sheldon) visszavezetik a csaladfajat... hat nem semmi egy csaladbol szarmazik http://www.youtube.com/watch?v=xtkFhSM7Rjo
Egyszerű a válasz: több, mint 7 éve és ez Pennyn/Cuocon jól látszik.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
szerintem meg amúgy pont fordítva.pheco írta:első pár évadban jobban nézett ki, mint mostanság,

nekem az első évadban annyira nem jött be, sőt emlékszem még gondoltam is hogy azért erre a szerepre nála szebbet is találhattak volna. persze mostmár nem gondolom így.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amúgy Pennynek a kisugárzása hihetetlen, első pár évadban jobban nézett ki, mint mostanság, de most is elolvadok tőle
cuttest Penny moments - season 1

cuttest Penny moments - season 1

- Galacticos
annál a jelentenél ki figyelt leonardre?Kerlon írta: Meg mikor Penny beöltözött valamelyik disney hercegnőnek aztán egyből neki állt vetkőzni...

amúgy rajt én sem kedvelem túlzottan, bár az az egyik kedvenc részem amikor süket nővel randizik és megakarja tőle kérdezni hogy szereti-e a zenét.

amúgy nálam, sheldon, penny viszi a prímet, utánuk meg howard.

Mi? Legjobbak azok a részek, mikor Leonard zavarba jön vagy hozzák vagy amikor hitetlenül valamit beböffent. Meg mikor Penny beöltözött valamelyik disney hercegnőnek aztán egyből neki állt vetkőzni... Szerintem ő is jó. Én mondjuk Rajt nem kifejezetten szeretem,
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
leonard azért nem olyan vicces, mert ő szimbolizálja a nézőt, ő reagál emberien a dolgokra, ő értetlenkedik sheldon faszságain, stb.tubatibi írta: mondjuk Leonard karaktere csak nekem nem szimpatikus? Valahogy idegesítő is, jó néha rajta is elmosolyodok, de na.![]()
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Leonard csak azért vicces, mert általában őt oltja szét Sheldon, de néha neki is van 1-2 jó poénja. Sheldon és Howard magasan viszik a sorozatot, meg persze Penny
Viszont Raj is forma, Amy és Bernie is jó szerintem, na meg Howard anyja

Én Leonardot is bírom. Galecki szerintem hatalmasan játssza el a szerepét és rengeteg jó poén származik tőle is. Sheldon is jó, de neki inkább a szélsőségessége miatt ilyen jó karakter.
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Hoppá, kikerült a netre már most a Homeland finálé. Elvileg nem munkaanyag, hanem végleges verzió.