Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Luis Enrique nyer 2 csapattal 2 BL-t. Eszembe nem jutna kinevezni sose hozzánk. De úgy eszembe se jutna, mint edző, akit ki akarnék nevezni bármelyik topcsapathoz. Érdekes.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Lehet itt arabozni, de idén magasan a legjobb csapat nyerte a BLt, ekkora különbség volt a többi csapat meg a PSG között
LE megérdemli ezt 10 év után, nagyon alulértékelt edző volt a mai mezőnyben
LE megérdemli ezt 10 év után, nagyon alulértékelt edző volt a mai mezőnyben
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
pontosan. a klub tulaj és az egész sleppje és ideológiája undorító. maguk a játékosok kifejezetten kedvelhetőek. az Intertől az is csoda volt, hogy eddig eljutottak de ez itt már túl sok.ateeemadrid írta:A vezetőségüket rühellem, de en ettől az idei PSG teamtől egyáltalán nem sajnálom.LaMartin írta: Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel, de elképesztően szomorú vagyok, hogy a PSG BL-t nyer. Mint csapat nem is kérdés, hogy megérdemlik idén, de nem tudok egyszerűen elmenni amellett mennyire utálom a klubot, a katariról nem is beszélve és úgy érzem ez egy tőrdöfés a futballnak, teljesen üresség érzésem van. Ezek mellett Mbappenak is fricska ez.
Szóval remélem nem csak én gondolom így![]()
Mbappenak meg extra motiváció.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Pont most nem tordofes, mert tele vannak sajat nevelesekkel most.LaMartin írta: Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel, de elképesztően szomorú vagyok, hogy a PSG BL-t nyer. Mint csapat nem is kérdés, hogy megérdemlik idén, de nem tudok egyszerűen elmenni amellett mennyire utálom a klubot, a katariról nem is beszélve és úgy érzem ez egy tőrdöfés a futballnak, teljesen üresség érzésem van. Ezek mellett Mbappenak is fricska ez.
Inter antifocija meg azt kapja, amit megerdemel.
Mikor a city nyert, akkor kellett volna szomorkodni meg tordofest emlegetni
thereisonly1ronaldo
- ateeemadrid
A vezetőségüket rühellem, de en ettől az idei PSG teamtől egyáltalán nem sajnálom.LaMartin írta: Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel, de elképesztően szomorú vagyok, hogy a PSG BL-t nyer. Mint csapat nem is kérdés, hogy megérdemlik idén, de nem tudok egyszerűen elmenni amellett mennyire utálom a klubot, a katariról nem is beszélve és úgy érzem ez egy tőrdöfés a futballnak, teljesen üresség érzésem van. Ezek mellett Mbappenak is fricska ez.
Mbappenak meg extra motiváció.
A City győzelménél már ez a része meghalt a focinak. Ez most csak egy kis hullagyalázás.LaMartin írta: Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel, de elképesztően szomorú vagyok, hogy a PSG BL-t nyer. Mint csapat nem is kérdés, hogy megérdemlik idén, de nem tudok egyszerűen elmenni amellett mennyire utálom a klubot, a katariról nem is beszélve és úgy érzem ez egy tőrdöfés a futballnak, teljesen üresség érzésem van. Ezek mellett Mbappenak is fricska ez.
A játékuk legalább fasza. A meccs gyenge színvonalú.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kodo 2025. május 31., szombat 22:34-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Mert minden csak PR ebben az elcelebesedetr influeszer szirom-szarom világban.RaúlCF írta: minden idők történelmi párharca alatt youngest és társai elhasaltak ezen az Interen és az egekig vannak szopva. mindeközben a psg meg szarrá alázza a döntőben őket. Vitinha az év játékosa. szépen csendben kontrollt és fazont ad az egész csapatnak. kár, hogy szóba se kerül egyéni díjaknál.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De a Madridom mágusnak szerint a mondás az, hogy kevesebbet futva nem lehet nyerni.hehetheoriginal írta:Azt ugye latod, hogy a psg azonnal letamad es visszaszerzi a labdat?Realista24 írta: Nézzenek oda, az Inter többet futott egy ötössel, mégis közük nincs a meccshez.![]()
Amire mi evek ota nem vagyunk kepesek...
Aztan persze, hogy pihennek es jaratjak kicsit.
Mi meg lustasagbol/szar kondi miatt nem futunk, eselyunk sincs, hogy iranyitsunk barmit is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
PSG bemutatta azt a tavaszt, amit itt a tobbsegboktoberben josolt nekunk

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel, de elképesztően szomorú vagyok, hogy a PSG BL-t nyer. Mint csapat nem is kérdés, hogy megérdemlik idén, de nem tudok egyszerűen elmenni amellett mennyire utálom a klubot, a katariról nem is beszélve és úgy érzem ez egy tőrdöfés a futballnak, teljesen üresség érzésem van. Ezek mellett Mbappenak is fricska ez.
Szóval remélem nem csak én gondolom így
Szóval remélem nem csak én gondolom így

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
minden idők történelmi párharca alatt youngest és társai elhasaltak ezen az Interen és az egekig vannak szopva. mindeközben a psg meg szarrá alázza a döntőben őket. Vitinha az év játékosa. szépen csendben kontrollt és fazont ad az egész csapatnak. kár, hogy szóba se kerül egyéni díjaknál.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Inter 0 kaput eltalált lövés 67 perc alatt az komoly.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azt ugye latod, hogy a psg azonnal letamad es visszaszerzi a labdat?Realista24 írta: Nézzenek oda, az Inter többet futott egy ötössel, mégis közük nincs a meccshez.![]()
Amire mi evek ota nem vagyunk kepesek...
Aztan persze, hogy pihennek es jaratjak kicsit.
Mi meg lustasagbol/szar kondi miatt nem futunk, eselyunk sincs, hogy iranyitsunk barmit is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. május 31., szombat 22:28-kor.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
Vitinha balon dor egyébként. ha rodrika megkapta akkor Vitinha jobban megérdemli. faszi viszi a psgt minden tekintetben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pont akartam írni, ha nem jön egy gol tőle, akkor top3 is alig lesz.BlancoMark írta: Dembele Aranylabda eluszik a maival. (Nem rola szol a donto.)
Keszuljetek a Yamal Aranylabdara.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Dembele Aranylabda eluszik a maival. (Nem rola szol a donto.)
Keszuljetek a Yamal Aranylabdara.
Keszuljetek a Yamal Aranylabdara.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Doue eldönti.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Mar tavaly is nagyon jo volt Doue, minden poszton bevetheto volt kb, de iden brutal. Ma mennybe megy.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
2-0 óta geci unalmas ez a meccs.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fu, ez az Inzaghi is cringe karakter azért.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots