Formula-1
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Re: Formula-1
Ez most mi a fasz a boxban?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ac competizioneval nyomtam (azon az alapon, hogy sokkal olcsobb még egy komoly szimulatorral is, mint igazi autoval, mert ugye most épp nincs se gt3 rs, se 458 speciale a garázsban
), igazabol most csak a nordschleiffe miatt akarnam visszarakni, láttam pár videot, mikor 4 meg 6 órás enduranceokat nyomnak rajta multiclass, sőt evente 1-2-szer van 24 órás bolondozás is csapatonként 3-4 emberrel, nem is tudom 100 autoval, hát az vmi kibaszott epic, messze a top élmény sztem, amit jelenleg virtuálisan el lehet érni.
volt amugy egy hétvégére vagy hogy a le mans is ingyenes, ha nyomnám, akkor biztos azzal nyomnám most, sztem az most a legjobb cucc érzésre, pláne amiota beleraktak mindent is a dlc-kkel.
ac evo majd, a nürburgring körüli országutak kurvasok x km2 lemodellezve, ott is lehet majd baszatni, de ez sztem még nincs kész, meg valszeg uj gép is kéne hozzá, de ahhoz meg már öreg vagyok
iracing, amit láttam belőle - maximilián verstappen ott megy a redline csapattal - borzasztó esetlen a mozgás, plusz fizetős, plusz ha barom vagy, akkor bunti, tiltás, mittudomén.
amugy ajánlom a lowfuelmotorsport oldalt, ott rengeteg cucc, verseny, minden van, percenként indulnak tele mezőnnyel kb.
csak ugye az idő, az nincs rá

volt amugy egy hétvégére vagy hogy a le mans is ingyenes, ha nyomnám, akkor biztos azzal nyomnám most, sztem az most a legjobb cucc érzésre, pláne amiota beleraktak mindent is a dlc-kkel.
ac evo majd, a nürburgring körüli országutak kurvasok x km2 lemodellezve, ott is lehet majd baszatni, de ez sztem még nincs kész, meg valszeg uj gép is kéne hozzá, de ahhoz meg már öreg vagyok

iracing, amit láttam belőle - maximilián verstappen ott megy a redline csapattal - borzasztó esetlen a mozgás, plusz fizetős, plusz ha barom vagy, akkor bunti, tiltás, mittudomén.
amugy ajánlom a lowfuelmotorsport oldalt, ott rengeteg cucc, verseny, minden van, percenként indulnak tele mezőnnyel kb.
csak ugye az idő, az nincs rá

thereisonly1ronaldo
Jaja, VR-ra gondoltam. Mondom, VR után már nem az igazi flat screen.Bencze írta: Competizione kijott ps5re 2-3 eve, vagy a VR opciorol beszelsz?
Nyilván ha nagyon kompetitív vagy, akkor úgy gyorsabb leszel, de az élmény teljesen más, még ha nem is annyira pöpec a grafika mint TV-n.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Competizione kijott ps5re 2-3 eve, vagy a VR opciorol beszelsz?
GT7 nagyon jo, szerintem tobb jatekidot raktam bele, mint a football managerekbe 10-15 eve. Ideje lenne egy PSVR2-t vennem…
GT7 nagyon jo, szerintem tobb jatekidot raktam bele, mint a football managerekbe 10-15 eve. Ideje lenne egy PSVR2-t vennem…

Sima Assetto (modokkal?) vagy a Competizione?hehetheoriginal írta: ha maximalista vagy, akkor csak felbasz, hogy nincs ra idod annyit gyakorolni, hogy baba köridők meg setupok legyenek (most gondolok itt elsosorban az assetto corsara), ugyhogy jobb a bekesseg![]()
Amúgy nem kell annyira komolyan venni, már maga az érzés, hogy magadhoz képest hozd ki a legjobbat a határon autózva kva jó.
Én Gran Turismo 7-tel nyomom (tudom a fizika bőven elmarad Assetto-hoz képest), de azért nem rossz.
Grafika jobb, meg ott nincs annyi baszakodás autó beállításokkal. Na meg PSVR2-ben teljesen más élmény, nem igazán van már kedvem flat screen játszani mással.
Mondjuk régi Assetto-hoz még lehet elég erős is lenne PC-m VR-ban (van már átalakító PC-re PSVR2-nek), Competizione (felbasz, hogy PS5-re nem csinálják meg) vagy az új Evo sansztalan. iRacing passz, grafikailag elmaradott, viszont fizikára felső kategória.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Fix. Ő az akit gokartozás közben is lekörözöl, aztán másnap a melóhelyen előadja, hogy mekkorát ment.

Mindeközben 3. szabadedzésen utcahosszal nyert Piastri.Upgrades for Barcelona for top 4 teams:
McLaren - none
Ferrari - front wing, rear wing
Red Bull - front wing
Mercedes - floor edge, floor fences, rear wing

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Hehe és a "szimulátor" (a motyók a dobozban):hehetheoriginal írta: Santi jol mondja.![]()
amugy van itthon "szimulator", de nincs manapsag ra idom, meg koltozes utan igazabol lustageci vagyok összerakni, 1 eve hevernek dobozban a motyók
de jobb is, nem szabad kinyitni ezeket az ajtokat, mert ha maximalista vagy, akkor csak felbasz, hogy nincs ra idod annyit gyakorolni, hogy baba köridők meg setupok legyenek (most gondolok itt elsosorban az assetto corsara), ugyhogy jobb a bekesseg![]()
https://frugalfun4boys.com/app/uploads/ ... Edited.jpg

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
Santi jol mondja.
amugy van itthon "szimulator", de nincs manapsag ra idom, meg koltozes utan igazabol lustageci vagyok összerakni, 1 eve hevernek dobozban a motyók
de jobb is, nem szabad kinyitni ezeket az ajtokat, mert ha maximalista vagy, akkor csak felbasz, hogy nincs ra idod annyit gyakorolni, hogy baba köridők meg setupok legyenek (most gondolok itt elsosorban az assetto corsara), ugyhogy jobb a bekesseg

de jobb is, nem szabad kinyitni ezeket az ajtokat, mert ha maximalista vagy, akkor csak felbasz, hogy nincs ra idod annyit gyakorolni, hogy baba köridők meg setupok legyenek (most gondolok itt elsosorban az assetto corsara), ugyhogy jobb a bekesseg

thereisonly1ronaldo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Hehe mindenhez IS ért.filatáska írta:Te amúgy nyomsz valami szimulátort?hehetheoriginal írta: Kontrollerrel autosjatekot![]()
![]()
Úgy rémlik gamer világban valamennyire benne vagy, meg autós témákat is mindig vágod.
Te amúgy nyomsz valami szimulátort?hehetheoriginal írta: Kontrollerrel autosjatekot![]()

Úgy rémlik gamer világban valamennyire benne vagy, meg autós témákat is mindig vágod.
Múltkor valamelyik kolléga említette - már nem emlékszem ki -, amikor szóba került a vezetési élmény, hogy elég fasza szimulátort épített. Leírhatná a setup-ját + melyik game-mel nyomja.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mégse ülhettek be egy szimulátorba, még a végén kiderült volna, hogy Lewist már egy focista is elveri.hehetheoriginal írta: Kontrollerrel autosjatekot![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Remy
- Kapcsolat:
F1 25 – Iconic Rivals (ft. Lewis Hamilton and Kylian Mbappé)
Jópofa.
Azon mondjuk meglepődtem, hogy beszél Byppé angolul is.
Jópofa.

Azon mondjuk meglepődtem, hogy beszél Byppé angolul is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekem tetszett, lenyomják a szervezők torkán amit megfőztek. A csúcs az volt amikor Russel megunta és elment egyenesen az alahút utáni sikánban, de még az áthajtásossal együtt is jobban jött ki a dologból.Kerlon írta:Komoly ciganymuvelet volt akkorwZoLee7 írta:
Sainz fogta az egész mezőnyt maga mögött, Albon kiautózott egy kiállásnyi előnyt, visszajött Sainz elé, megcserélték a két autót és megcsinálták Sainznak is, majd visszacserélték.![]()
Komoly ciganymuvelet volt akkorwZoLee7 írta:Sainz fogta az egész mezőnyt maga mögött, Albon kiautózott egy kiállásnyi előnyt, visszajött Sainz elé, megcserélték a két autót és megcsinálták Sainznak is, majd visszacserélték.Kerlon írta: Mit csinált tegnap a Williams? "Sajnos" nem láttom a futamot.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Itt van még Gary Anderson pályabővítés ötlete két DRS zónával.
kép
kép
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Sainz fogta az egész mezőnyt maga mögött, Albon kiautózott egy kiállásnyi előnyt, visszajött Sainz elé, megcserélték a két autót és megcsinálták Sainznak is, majd visszacserélték.Kerlon írta: Mit csinált tegnap a Williams? "Sajnos" nem láttom a futamot.![]()
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igazság az, hogy magát a pályát kene elfelejteni. Alkalmatlan a modern F1 re.hehetheoriginal írta:Ha lakohazba csapodo gumiabroncshalalesetet akarsz látni....Remy írta: Alagút utáni lassítót fix ki kéne venni. Legalább 1 darab előzési pont legyen a pályán.![]()
![]()
Mehetne a historical racing, meg a többi open wheel racse.
ZIDANE
Mit csinált tegnap a Williams? "Sajnos" nem láttom a futamot.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K