Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
BREAKING: Angelo Stiller is DESPERATE to join Real Madrid this summer. Stuttgart are also ready to sell. @marca
Huijsen: €60m
Trent: €10m
Carreras: €50m
Paz: €8m
Stiller: €40-50m
Zusammen 170-180 mil. Kérdés eladás fronton mi lesz, fő kérdőjel ugye Rodrygo.
Huijsen: €60m
Trent: €10m
Carreras: €50m
Paz: €8m
Stiller: €40-50m
Zusammen 170-180 mil. Kérdés eladás fronton mi lesz, fő kérdőjel ugye Rodrygo.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem többet érne, ha minden kizsigerelt alapjátékos augusztusig labdát se látna.....
thereisonly1ronaldo
ha nem fizetünk, június 30-ig a liverpool játékosa, tehát aligha edzhetne nálunk addig, vagy léphetne pályára már július 1-én...
ez most gyakorlatilag az egész klub vb-ről szól.
Most hogy új edző van, meg ez a fos is amerikában van, még jó hogy nem volt kérdés, hogy elvisszük e, gyakorlatilag idén ő az új sztár igazolásunk.
ez most gyakorlatilag az egész klub vb-ről szól.
Most hogy új edző van, meg ez a fos is amerikában van, még jó hogy nem volt kérdés, hogy elvisszük e, gyakorlatilag idén ő az új sztár igazolásunk.
- hehetheoriginal
- Pad'em
Tudtuk volna, az egyenes kieséses szakasz júliusban van, júli 1-től meg a mi játékosunk lett volna eleve. De már a csoportmeccsekre is el hozzuk, meg a torna előtt pár napot edzhet a csapattal.Dupla D írta: Nem tudjuk nevezni csak júli 1-től? Ha döntőig jutunk, akkor júliusban lesz már a negyeddöntő is tippre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem tudjuk nevezni csak júli 1-től? Ha döntőig jutunk, akkor júliusban lesz már a negyeddöntő is tippre.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
totál felesleges ezen fennakadni. ha továbbjutunk a csoportból majdnem a duplája jár érte. érthető miért akarjuk előtte. nem vártam, hogy a Pool ennyire lemegy proli kutyába, hogy ezen szívózik. egyék meg ezt a pénzt. persze erre senki nem mondja milyen kicsinyesek csak csúnya Real ingyen viszi az embereket és Trent mekkora áruló.
ha nem elektronikus lenne a pénz komolyan 10 talicska apróban kéne letenni nekik. mondanám, hogy jó lenne velük találkozni ezen a haknin de ki se jutottak rá...
ha nem elektronikus lenne a pénz komolyan 10 talicska apróban kéne letenni nekik. mondanám, hogy jó lenne velük találkozni ezen a haknin de ki se jutottak rá...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Puhulnak a 10 milliós hírek.
Az alap az 5 millió, és max 10 lehet ha minden záradék teljesül, például klub VB percek, gyozelem, stb.
Az alap az 5 millió, és max 10 lehet ha minden záradék teljesül, például klub VB percek, gyozelem, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ornstein szerint 40et fizettünk volna januárban.Newman írta:Ez teljesen jogos, ha a mi játékosunk hivatalosan, akkor elvárható, hogy mi fizessük.Realista24 írta: A junius es juliusi fizeteseket is atvallalta a Real a 10 millio mellett.
Kölcsönadáskor szokott felmerülni, hogy ki fizesse a játékos bérét vagy milyen arányban.
Viszont a 10 M euró, ha igaz, akkor szerintem is túl sok, főképpen annak tükrében, hogy a Marca szerint januárban 20 millió eurót ajánlottunk, ha fél évvel hamarabb elengedi TAA-t a Liverpool.
Mindenesetre, most már nem mondhatják a Liverpool szurkolók, hogy ingyen távozott.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Ez teljesen jogos, ha a mi játékosunk hivatalosan, akkor elvárható, hogy mi fizessük.Realista24 írta: A junius es juliusi fizeteseket is atvallalta a Real a 10 millio mellett.
Kölcsönadáskor szokott felmerülni, hogy ki fizesse a játékos bérét vagy milyen arányban.
Viszont a 10 M euró, ha igaz, akkor szerintem is túl sok, főképpen annak tükrében, hogy a Marca szerint januárban 20 millió eurót ajánlottunk, ha fél évvel hamarabb elengedi TAA-t a Liverpool.
Mindenesetre, most már nem mondhatják a Liverpool szurkolók, hogy ingyen távozott.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Realista24 írta:Szoval nekem ertene kene, hogy mit irsz, de kozben amikor hehet lehet rugdalni, akkor ott vagy az elso sorban, mert felreerhetoen irta, amit, holott ertenunk keneRemy írta: Fuh, az a felesleges kotozkodes. Mikor ugyis erted, hogy mi a helyzet. Adott egy jatekos, aki palyara se tud lepni, illetve adott egy masik, aki igen.![]()
Az az ember meg nem szuletett meg!

Egyebkent mindket oldal ertheto, az is, aki sokallja, az is, aki szerint belefer. Inkabb elvezzuk ezt az atigazolasi ablakot, ritkan van ilyen, hogy igy bekemenyitunk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A junius es juliusi fizeteseket is atvallalta a Real a 10 millio mellett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
kit érdekel. az is vicces, hogy sírnak, hogy nincs pénz igazolni közben ilyet sose mondtak, csak annyit, hogy megfontoltan vásárolnak. kicsinyes piti húzás a Liverpool részéről ez az egész. Odadobnak nekik valami aprót, cserébe hamarabb idejön a jövő évi kezdő ember, hamarabb edz a csapattal és a klub vb-n is ott lehet ahol kb 2 meccsel vissza is jön ez az alamizsna. kenjék a hajukra. látszik, hogy próbálnak minél több igazolást a klub vb előtt megoldani. ha ennyi kell hozzá hát na.
Realnak apró a Liverpool meg pattog ennyiért
most jól lehúznak minket
mindezt úgy hogy a saját nevelésű legendájukkal szívóznak, gyakorlatilag ott rúgnak bele ahol tudnak hetek óta. classy club.
Realnak apró a Liverpool meg pattog ennyiért

Nem teljesen értem mire gondolsz, sőt igazából egyáltalán nem. Milyen dolgokat írjak helyesen? A hangnemben sem látok semmi kivetni valót, de bocsánat ha megsértettelek, csak egy szimpla visszakérdezés volt.Realista24 írta:Jol alszom, koszonom, de gondoltam leirom az allaspontom. De ha mar ilyen hangnemben irsz, akkor irnad helyesen a dolgokat.ToniKroos írta:
Mondjuk nem értem neked miért baj, ha azt Alaba kapná. Ha csak 5-t keresne jobban aludnál vagy mi változna? A te életedben és a realban se történne semmi. Látod az erősítések ugyan úgy jönnek, szóval tényleg nem értem mi történne, ha most ezt a 10est megspóroljuk. Ezt szerintem egyértelműen a kapcsolat javítására fizettük, ami pedig fontos ( már ha igaz egyáltalán).
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze, mert ez nem faszsag, mint amit hehe szokott irni.Realista24 írta:Szoval nekem ertene kene, hogy mit irsz, de kozben amikor hehet lehet rugdalni, akkor ott vagy az elso sorban, mert felreerhetoen irta, amit, holott ertenunk keneRemy írta: Fuh, az a felesleges kotozkodes. Mikor ugyis erted, hogy mi a helyzet. Adott egy jatekos, aki palyara se tud lepni, illetve adott egy masik, aki igen.![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szoval nekem ertene kene, hogy mit irsz, de kozben amikor hehet lehet rugdalni, akkor ott vagy az elso sorban, mert felreerhetoen irta, amit, holott ertenunk keneRemy írta: Fuh, az a felesleges kotozkodes. Mikor ugyis erted, hogy mi a helyzet. Adott egy jatekos, aki palyara se tud lepni, illetve adott egy masik, aki igen.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jol alszom, koszonom, de gondoltam leirom az allaspontom. De ha mar ilyen hangnemben irsz, akkor irnad helyesen a dolgokat.ToniKroos írta:Mondjuk nem értem neked miért baj, ha azt Alaba kapná. Ha csak 5-t keresne jobban aludnál vagy mi változna? A te életedben és a realban se történne semmi. Látod az erősítések ugyan úgy jönnek, szóval tényleg nem értem mi történne, ha most ezt a 10est megspóroljuk. Ezt szerintem egyértelműen a kapcsolat javítására fizettük, ami pedig fontos ( már ha igaz egyáltalán).Realista24 írta:
Ja ertem, akkor az sem baj, ha Alaba kapja a fizeteset peldaul, mert hat mi az a 10 millio.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk nem értem neked miért baj, ha azt Alaba kapná. Ha csak 5-t keresne jobban aludnál vagy mi változna? A te életedben és a realban se történne semmi. Látod az erősítések ugyan úgy jönnek, szóval tényleg nem értem mi történne, ha most ezt a 10est megspóroljuk. Ezt szerintem egyértelműen a kapcsolat javítására fizettük, ami pedig fontos ( már ha igaz egyáltalán).Realista24 írta:Ja ertem, akkor az sem baj, ha Alaba kapja a fizeteset peldaul, mert hat mi az a 10 millio.Remy írta:
Meg mindig Lucas a hatvedunk, es egy tamadobb focit jatszo edzonk van. Meg nagyobb eletveszely lenne.
Ugy sirtok, mintha a ti penzeteket vettek volna el. 10 misi. Ezen a szinten, mintha meg se tortent volna.
Meg ha 40-50 lenne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fuh, az a felesleges kotozkodes. Mikor ugyis erted, hogy mi a helyzet. Adott egy jatekos, aki palyara se tud lepni, illetve adott egy masik, aki igen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots