Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Fuh, az a felesleges kotozkodes. Mikor ugyis erted, hogy mi a helyzet. Adott egy jatekos, aki palyara se tud lepni, illetve adott egy masik, aki igen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az alapfelvetesed az volt, hogy a 10 millio nem a mi penzunk es nem szamit a Realnak.Remy írta: Mondjuk TAA legalabb palyara lep valoszinuleg. Nem nagy kulonbseg, de na…
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En leszarom ki jon meg ki nem, csak pusztan nem latom ertelmet 10 milliot kifizetni csak azert, hogy a Klub VB-n ott legyen.Eddig az volt a baj hogy nem igazolunk, most meg az a baj hogy igazolunk meg keringenek a nevek. Most akkor mi van?
Az hogy jon, az ertheto, meg akkor is, ha en pl. nekem nem szimpatikus.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kit fogunk még igazolni a klub-vb-ig. Carreras sztem tuti jön, esetleg visszajön Nico Paz, de Stiller nem hinném, hogy érkezik, ahogyan sajnos Miguel Guti sem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nincs sok kedvem meg időm irogatni mostanában, de nagyon súlyos demencia meg skizofrénia van itt a fórumon mostanság. Eddig az volt a baj hogy nem igazolunk, most meg az a baj hogy igazolunk meg keringenek a nevek. Most akkor mi van?
Én értem, hogy kibaszottul el voltunk kényeztetve, magasan van a mérce, de fel kéne ismerni a hehe féle retro arcoknak is, változik a foci, csökken az egyén szintű színvonal, nő a csapat szintű, ha nagyon egyszerűen akarom megfogalmazni. Nekem sem a Carreras, TAA, belsővédőgyerek, Stiller a standard amit megszoktam (Nuno Mendes, Hakimi, Salibá, Vitinha ha valaki kérdezné, kb rájuk mondanám hogy a legvágyottabb igazolások lettek volna ezekre a posztokra, ebből 3 psg, szóval nyilván teljesen irreális..), de ez van, ilyen a piac, a legfontosabb hogy jött egy edző aki rendszerben gondolkodik, van elképzelése, vélhetően abba igazítva jönnek kirakós elemek, nem top elemek, mert az ott van elöl 2 már.
Az hogy egy 10est most kiperkáltunk, nem értem miért akkora gond, egyrészt egy üzenet hogy ez még mindig nem az arabok vagy a gettónégerek klubja hanem a RM, nagyvonalúság is van, plusz jó kapcsolat fenntartása, ahogy eddig is egy BM, Pool esetében megvolt, tehát azon klubbokkal, akik még nem adtál el (teljesen?) a lelküket, hozzánk hasonlóan.
Chill out és várjuk a kövi szezont.

Én értem, hogy kibaszottul el voltunk kényeztetve, magasan van a mérce, de fel kéne ismerni a hehe féle retro arcoknak is, változik a foci, csökken az egyén szintű színvonal, nő a csapat szintű, ha nagyon egyszerűen akarom megfogalmazni. Nekem sem a Carreras, TAA, belsővédőgyerek, Stiller a standard amit megszoktam (Nuno Mendes, Hakimi, Salibá, Vitinha ha valaki kérdezné, kb rájuk mondanám hogy a legvágyottabb igazolások lettek volna ezekre a posztokra, ebből 3 psg, szóval nyilván teljesen irreális..), de ez van, ilyen a piac, a legfontosabb hogy jött egy edző aki rendszerben gondolkodik, van elképzelése, vélhetően abba igazítva jönnek kirakós elemek, nem top elemek, mert az ott van elöl 2 már.
Az hogy egy 10est most kiperkáltunk, nem értem miért akkora gond, egyrészt egy üzenet hogy ez még mindig nem az arabok vagy a gettónégerek klubja hanem a RM, nagyvonalúság is van, plusz jó kapcsolat fenntartása, ahogy eddig is egy BM, Pool esetében megvolt, tehát azon klubbokkal, akik még nem adtál el (teljesen?) a lelküket, hozzánk hasonlóan.
Chill out és várjuk a kövi szezont.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk TAA legalabb palyara lep valoszinuleg. Nem nagy kulonbseg, de na…
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja ertem, akkor az sem baj, ha Alaba kapja a fizeteset peldaul, mert hat mi az a 10 millio.Remy írta:Meg mindig Lucas a hatvedunk, es egy tamadobb focit jatszo edzonk van. Meg nagyobb eletveszely lenne.Pad'em írta:
Azért a csoportmeccseket az arab, mexikói és osztrák ellenfél ellen talán nélküle is behúztuk volnaÉrtem jól jön az a 3 meccs meg a plusz edzés de kissé túlzás ez a 10-es.
Ugy sirtok, mintha a ti penzeteket vettek volna el. 10 misi. Ezen a szinten, mintha meg se tortent volna.
Meg ha 40-50 lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Meg mindig Lucas a hatvedunk, es egy tamadobb focit jatszo edzonk van. Meg nagyobb eletveszely lenne.Pad'em írta:Azért a csoportmeccseket az arab, mexikói és osztrák ellenfél ellen talán nélküle is behúztuk volnaRemy írta:
De ha nyerjuk a klubVBt, ahhoz pedig jobb hogy mar itt van, akkor tobbet hozunk, mint ez a 10.Értem jól jön az a 3 meccs meg a plusz edzés de kissé túlzás ez a 10-es.
Ugy sirtok, mintha a ti penzeteket vettek volna el. 10 misi. Ezen a szinten, mintha meg se tortent volna.
Meg ha 40-50 lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Azért a csoportmeccseket az arab, mexikói és osztrák ellenfél ellen talán nélküle is behúztuk volnaRemy írta:De ha nyerjuk a klubVBt, ahhoz pedig jobb hogy mar itt van, akkor tobbet hozunk, mint ez a 10.wZoLee7 írta:
De Trent a miénk a 10 millió nélkül is.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Valóban rablás, felénk, mert júliusban ingyen aláírt volna. Már ha igazak a 10 milliós hírek.Remy írta: Ennyiert rablas az ember, akkor is, ha szar lesz. De annyira rossz nem lehet, max, ha a teste feladja.
Valahol olvastam, hogy az elmúlt 4-5 évben 5 millát költöttünk védelemre (Fran Garcia?), most pedig tk. kidobnánk az ablakon 10-et.
Az idei szezonban vastagon benne volt a vezetőség is, lehet ezért kompenzálnak most túl

Ha.Remy írta: De ha nyerjuk a klubVBt, ahhoz pedig jobb hogy mar itt van, akkor tobbet hozunk, mint ez a 10.
- Remy
- Kapcsolat:
De ha nyerjuk a klubVBt, ahhoz pedig jobb hogy mar itt van, akkor tobbet hozunk, mint ez a 10.wZoLee7 írta:De Trent a miénk a 10 millió nélkül is.Remy írta:
Azert az ember egy klasszis a mai mezonyben, hiaba vannak gyengesegei.
Ennyiert rablas az ember, akkor is, ha szar lesz. De annyira rossz nem lehet, max, ha a teste feladja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De Trent a miénk a 10 millió nélkül is.Remy írta:Azert az ember egy klasszis a mai mezonyben, hiaba vannak gyengesegei.wZoLee7 írta: Érdekes, 10 millió, most lehetett volna megnézni akár már ott az utánpótlást és spórolunk 10 milliót. Sírunk, hogy nincs pénz igazolni, de a felesleges kiadások mappába ezt is belehet húzni előkelő helyre.
Ennyiert rablas az ember, akkor is, ha szar lesz. De annyira rossz nem lehet, max, ha a teste feladja.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Kifizettünk 10 milliót úriemberi gesztusként egy liverpoolnak, akik se elismerni nem fogják, hogy ez egy gesztus volt, se viszonozni nem fogják.
Ha már jótékonykodni akarunk, adjuk oda egy segélyszervezetnek, ne két amerikai milliárdosnak.
Ha már jótékonykodni akarunk, adjuk oda egy segélyszervezetnek, ne két amerikai milliárdosnak.
Remélhetőleg kamu ez a 10 millió, mert ha tényleg ennyit fizettünk, az egyszerűen nevetséges. És ha minden igaz, kB csak a csoportmeccsekert, (meg hogy előtte pár edzésen részt vegyen), július 1-től már amúgy is jöhetett volna.
- Remy
- Kapcsolat:
Azert az ember egy klasszis a mai mezonyben, hiaba vannak gyengesegei.wZoLee7 írta: Érdekes, 10 millió, most lehetett volna megnézni akár már ott az utánpótlást és spórolunk 10 milliót. Sírunk, hogy nincs pénz igazolni, de a felesleges kiadások mappába ezt is belehet húzni előkelő helyre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Érdekes, 10 millió, most lehetett volna megnézni akár már ott az utánpótlást és spórolunk 10 milliót. Sírunk, hogy nincs pénz igazolni, de a felesleges kiadások mappába ezt is belehet húzni előkelő helyre.
- Pad'em
Pláne ha ne adjisten lesérül volt jó nagy hülyeség ennyit fizetni érte
Nyilván a Pool nem akart még szivességet tenni nekünk, Benficával bár jó a kapcsolat meg fizetünk, de ott se lepődnék meg valami plusz díjon hogy elengedik előbb, mert ők meg ugye résztvevők.
Dehát Perez nagyon rápörgött erre, 1m eurós bónuszt kapnak a játékosok a győzelemért is.

Dehát Perez nagyon rápörgött erre, 1m eurós bónuszt kapnak a játékosok a győzelemért is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Gondolom valami Perez-féle kis plusz pénz a Poolnak, hogy ne érezzék magukat áttoszva és megmaradjon a jó kapcsolat.Realista24 írta:Nevetséges ha igaz.Pad'em írta: Ofi Trent.
BREAKING: Real Madrid & Liverpool have reached an AGREEMENT to sign Trent Alexander-Arnold for the Club World Cup for €10M. @David_Ornstein @MarioCortegana
Az igen jó drága lett a vége...
Vagy az is lehet elhozzuk Szoboszlait, ez meg csak a puhítás...

Ezesetben csak a győzelem lehet a célunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nevetséges ha igaz.Pad'em írta: Ofi Trent.
BREAKING: Real Madrid & Liverpool have reached an AGREEMENT to sign Trent Alexander-Arnold for the Club World Cup for €10M. @David_Ornstein @MarioCortegana
Az igen jó drága lett a vége...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema