Nincs sok kedvem meg időm irogatni mostanában, de nagyon súlyos demencia meg skizofrénia van itt a fórumon mostanság. Eddig az volt a baj hogy nem igazolunk, most meg az a baj hogy igazolunk meg keringenek a nevek. Most akkor mi van?
Én értem, hogy kibaszottul el voltunk kényeztetve, magasan van a mérce, de fel kéne ismerni a hehe féle retro arcoknak is, változik a foci, csökken az egyén szintű színvonal, nő a csapat szintű, ha nagyon egyszerűen akarom megfogalmazni. Nekem sem a Carreras, TAA, belsővédőgyerek, Stiller a standard amit megszoktam (Nuno Mendes, Hakimi, Salibá, Vitinha ha valaki kérdezné, kb rájuk mondanám hogy a legvágyottabb igazolások lettek volna ezekre a posztokra, ebből 3 psg, szóval nyilván teljesen irreális..), de ez van, ilyen a piac, a legfontosabb hogy jött egy edző aki rendszerben gondolkodik, van elképzelése, vélhetően abba igazítva jönnek kirakós elemek, nem top elemek, mert az ott van elöl 2 már.
Az hogy egy 10est most kiperkáltunk, nem értem miért akkora gond, egyrészt egy üzenet hogy ez még mindig nem az arabok vagy a gettónégerek klubja hanem a RM, nagyvonalúság is van, plusz jó kapcsolat fenntartása, ahogy eddig is egy BM, Pool esetében megvolt, tehát azon klubbokkal, akik még nem adtál el (teljesen?) a lelküket, hozzánk hasonlóan.
Chill out és várjuk a kövi szezont.
Nem illik.