Köszi, ahhoz képest mekkora a hype olcsó, meglátjuk mit tud a valóságban egy 4 védős rendszerben. Aztán én azt sem zárom ki, hogy Salah után előre kerül.Pad'em írta:€35m volt a kivásárlási ára.wZoLee7 írta:
Mibe kerult? Nem lattam semmit, egy havert irta hogy 35+10. Nekem kevesnek tunik bar magat Frimpongot sem kovettem

Premier League
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Premier League
hehe roviden: hivatalbol negativhehetheoriginal írta:Es mennyivel jobban jartak, mint miRealista24 írta: Volt már hogy Frimpong ofi Liverpool?![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
en aztan nem voltam trent leigazolasa mellett, de ez a frimpong meg csak nem is a legjobb holland jobb hatved, plusz akkor liverpoolba is nagyon sokra tartjak azt a fiatal gyereket aki trent helyen nyomta, egybol hoztak ele valakithehetheoriginal írta:Es mennyivel jobban jartak, mint miRealista24 írta: Volt már hogy Frimpong ofi Liverpool?![]()

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
€35m volt a kivásárlási ára.wZoLee7 írta:Mibe kerult? Nem lattam semmit, egy havert irta hogy 35+10. Nekem kevesnek tunik bar magat Frimpongot sem kovettemRealista24 írta: Volt már hogy Frimpong ofi Liverpool?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
Mibe kerult? Nem lattam semmit, egy havert irta hogy 35+10. Nekem kevesnek tunik bar magat Frimpongot sem kovettemRealista24 írta: Volt már hogy Frimpong ofi Liverpool?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Es mennyivel jobban jartak, mint miRealista24 írta: Volt már hogy Frimpong ofi Liverpool?

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Volt már hogy Frimpong ofi Liverpool?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azert alljunk le egy szora, ugyes srac - bar sztem fizikalisan hagy nemi kivetnivalot maga utan, nem tehet rola, ilyen kisebb alkat, plusz egy acl-en mar tul van -, de ennyit nem er sztem.Pad'em írta: Liverpool submit offer to sign Florian Wirtz from Bayer Leverkusen worth up to €130m in total. This is an improved second bid + figure a top-end amount - comprising fixed fee & potential add-ons. 22yo #Bayer04 playmaker keen to join #LFC @TheAthleticFC
Mindenesetre jovore azert neznivalo lesz a city-pool
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
elképesztő milyen égés ez a United. nem elég, hogy olyan évük volt amilyen. bukták a döntőt. cserébe rögtön utána mentek dél-kelet ázsiába haknizni év végi túrára. kikaptak a dél-kelet ázsia all star csapattól köszönhetően Myanmari Maung Maung Lwin góljának és lefütyülték őket a pályáról a maláj szurkolók. mindez azután, hogy előtte 4 játékosukat egy nyitott buszon furikázták miközben szólt a glory glory man utd, hogy reklámozzák a meccset mert 12000 jegy el se kelt rá. nem volt rendes útvonal se lezárások csak mentek a forgalomban és az embereket rohadtul nem érdekelte. máshol a városban egy sportüzletben autogrammoztak a 14 órás repülőút után, köztük az a Garnacho is akinek megmondta az edző, hogy keressen új csapatot. ha ez nem lenne elég megalázó akkor mennek tovább Hong Kongba hasonló szereplésért.
Hogy örültek ennek az új tulajnak is de borzalom amit művel. Hála az égnek, hogy a Real nem egy milliárdos játékszere.
Hogy örültek ennek az új tulajnak is de borzalom amit művel. Hála az égnek, hogy a Real nem egy milliárdos játékszere.
- Pad'em
Liverpool submit offer to sign Florian Wirtz from Bayer Leverkusen worth up to €130m in total. This is an improved second bid + figure a top-end amount - comprising fixed fee & potential add-ons. 22yo #Bayer04 playmaker keen to join #LFC @TheAthleticFC
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Csak abból indulok ki hogy más a liga intenzitása, könnyebb nagy számokat elérni.realmadrid95 írta:Az ilyesfajta osszehasonlitast sosem ertettem. Attol, mert egy jatekos besult, a kovetkezo miert jarna feltetlenul igy?BLevi96 írta:
Darwin Nunezt is portugáliából hozták, vele is megjárták.
Raadasul Nunez amugy sem volt ennyire kimagaslo, 29 meccs 6 gol, majd 28 meccsen 26 gol. A sved 33 meccsen 29, iden meg 33 meccsen 39 gol, blben is allat volt.
Gakpo sem lett az uj Suarez, pedig mindketto hollandiabol jott.
Nyáron 27 lesz és 2023-ba került a Sportingba, előtte csak másodosztályba játszott, persze vannak későn beérő játékosok. Eléggé felkapták idén, remélem valami nagy csapat elviszi és megmutatja mit tud.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Az ilyesfajta osszehasonlitast sosem ertettem. Attol, mert egy jatekos besult, a kovetkezo miert jarna feltetlenul igy?BLevi96 írta:Darwin Nunezt is portugáliából hozták, vele is megjárták.realmadrid95 írta:
Erthetetlen miert nem repulnek ra Gyokeresre.
Raadasul Nunez amugy sem volt ennyire kimagaslo, 29 meccs 6 gol, majd 28 meccsen 26 gol. A sved 33 meccsen 29, iden meg 33 meccsen 39 gol, blben is allat volt.
Gakpo sem lett az uj Suarez, pedig mindketto hollandiabol jott.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Darwin Nunezt is portugáliából hozták, vele is megjárták.realmadrid95 írta:Erthetetlen miert nem repulnek ra Gyokeresre.ferni írta: Nem Realos lennék én jelenleg fix a Liverpoolba mennék játszani.
Konkrétan egy darab csatár hiányzik a csapatból és nagyon baszón fognak kinézni.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Erthetetlen miert nem repulnek ra Gyokeresre.ferni írta: Nem Realos lennék én jelenleg fix a Liverpoolba mennék játszani.
Konkrétan egy darab csatár hiányzik a csapatból és nagyon baszón fognak kinézni.
Nem Realos lennék én jelenleg fix a Liverpoolba mennék játszani.
- wZoLee7
A city nagyon szétesett és nem tudhatjuk mennyire komoly az érdeklődés onnan. A bayernbe a lever sem adná szívesen, lehet benne van a játékosban is, hogy inkább menne másik bajnokságba, mint a bajnokságon belül egy riválishoz. Nálunk szerintem igazán szóba sem jött, van 2 tizesünk és 3 balszélsőnk, vele olyan lenne mintha a sivatagba hozatnánk még homokot.RaúlCF írta: én a communicado officialig nem akarom elhinni, hogy a Poolba megy. annyira sehonnan jött ez a dolog. nem City nem Bayern és nem is Xabi után a Real hanem Pool a semmiből.
Ezzel szemben ott a pool akik jólk mentek a kiesésig a bl-ben is, bajnokok lettek a pl-ben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szobinak sztem jól all a 8as poszt is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
én a communicado officialig nem akarom elhinni, hogy a Poolba megy. annyira sehonnan jött ez a dolog. nem City nem Bayern és nem is Xabi után a Real hanem Pool a semmiből.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nehogy Lampard - Gerrard-féle felállás legyen.
Annyi szerencse talán, hogy Szobót hátrébb lehet tenni, Wirtz meg mehet támadóba a KP-n.
Annyi szerencse talán, hogy Szobót hátrébb lehet tenni, Wirtz meg mehet támadóba a KP-n.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nyilván konkurenciái egymásnak, de túl nagy a képességbeli különbség a kezdő középpálya és a cserék között. Most így van 4 kumma jó emberük 3 posztra, szerintem nem olyan veszélyes.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid