Ideje volt már, nekem amugy sem tetszett hogy minden játékosnál megvárjuk a szerződés lejártát, elég tiszteletlen más klubokkal szemben és nem lehet éveket várni hogy addig majd az edző megoldja valahogy. Láttuk idén is.CS0ki írta: Mondjuk azt nem értem tényleg, hogy hirtelen elkezdjuk szórni az 50-60 milliókat védőkre... Ezzel a gyerekkel sem lenne gond, ha max 30 ért hoznánk, de ez a leteszunk 50 milliós kivásárlási árat dolgot kevéssé értem. Nem jellemző ránk újabban.

Kommentáld a híreket
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
50 az új 30.
Amúgy simán rájöttek, hogy költeni kell a védelemre és gondolom a klub VB is szerepet játszik ebben, hogy pörgetjük az ügyeket.
Amúgy videók alapján Carreras nagyon jónak tűnik. Komoly lesz szeptemberben a full spanyol védelem.
Amúgy simán rájöttek, hogy költeni kell a védelemre és gondolom a klub VB is szerepet játszik ebben, hogy pörgetjük az ügyeket.
Amúgy videók alapján Carreras nagyon jónak tűnik. Komoly lesz szeptemberben a full spanyol védelem.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mondjuk azt nem értem tényleg, hogy hirtelen elkezdjuk szórni az 50-60 milliókat védőkre... Ezzel a gyerekkel sem lenne gond, ha max 30 ért hoznánk, de ez a leteszunk 50 milliós kivásárlási árat dolgot kevéssé értem. Nem jellemző ránk újabban.
- Pad'em
Carreras sokoldalú, elsősorban balhátvéd, de középhátvédet is játszott, meg balszélsőt is. Ha 3 védős felállás akkor használható fullbackként meg a 3 védő egyikeként is.
Kitünően passzol, szóval a Xabi ballban sztem nagyon hasznos elem lesz.
Már csak a medical van hátra aztán bejelentjük.
Kitünően passzol, szóval a Xabi ballban sztem nagyon hasznos elem lesz.
Már csak a medical van hátra aztán bejelentjük.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Epp neztem hogy Carreras 2017-2020 kozott 3 evig nalunk volt.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én is ezt tenném, csak hát egyikre sem lehet nagy kereslet.Ursus írta:Hozzá és Mendyhez képest biztosan de nyilván ők annyira egydimendziós játékosok, hogy azért ez nem egy megugorhatatlan feladat. Ha csak Carrerast nézem önmagában hát szo-szo, nem mondom, hogy hasra estem tőle amit láttam de ez a poszt annyira kiállt nálunk cseréért, hogy mindenképp szükséges valaki aki legalább vérfrissítést hozhat. Én biztos megválnék mind a két embertől és Miguelt is hoznám vissza a Gironaból, teljes csere kell azon a poszton.Sierra írta: Errol a Carreras gyerekrol amugy mi a velemenyetek? Elorelepes lesz Fran Garciahoz kepest?
Hozzá képest te is az lennél.Sierra írta: Errol a Carreras gyerekrol amugy mi a velemenyetek? Elorelepes lesz Fran Garciahoz kepest?

-
Hozzá és Mendyhez képest biztosan de nyilván ők annyira egydimendziós játékosok, hogy azért ez nem egy megugorhatatlan feladat. Ha csak Carrerast nézem önmagában hát szo-szo, nem mondom, hogy hasra estem tőle amit láttam de ez a poszt annyira kiállt nálunk cseréért, hogy mindenképp szükséges valaki aki legalább vérfrissítést hozhat. Én biztos megválnék mind a két embertől és Miguelt is hoznám vissza a Gironaból, teljes csere kell azon a poszton.Sierra írta: Errol a Carreras gyerekrol amugy mi a velemenyetek? Elorelepes lesz Fran Garciahoz kepest?
Errol a Carreras gyerekrol amugy mi a velemenyetek? Elorelepes lesz Fran Garciahoz kepest?
- flori
BREAKING: Real Madrid are activating Alvaro Carreras' release clause!
Benfica are preparing the official announcement. @edu17burgos
Benfica are preparing the official announcement. @edu17burgos
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Jöhet, főleg ha xabi kinézte. Kell a rotáció, sok meccs lesz. Lesérül cama, ceballos megint egy hónapra, kit fog berakni?? Teljesen érthető most mar basszunk oda
- flori
Ezek csak számok, de attól még mutatnak egy képet a srácról, ami nem néz ki annyira rosszul, mint amennyire le van nézve. Nem tudom, hogy ő lesz-e a megoldás, de ha Xabinak ő kell, akkor nézzük meg. Láthatta a bajnokságban közelebbről is, hátha belenyúl valami tutiba. Mert Vitinhán kívül valóban nincs a piacon olyan játékos, aki egyértelműen javulást hozhatna a középpályán.Nem hiszem, hogy statokbol le lehet vonni, hogy ki mennyire fasza nyomas alatt/letamadasnal. A statisztika nem tukrozi, hogy ki az aki meg akarja teremteni a kulonbseget rizikos szitukkal es ki az aki a biztosra megy. Az ilyen statisztikak alapjan teszik oda sokan Xavit a valaha volt legjobb kozeppalyasok koze. Aztan aki nezte is a dolgokat lathatta, hogy mennyire biztonsagi jatekot tolt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Amúgy a Milant nagyon kemény szivatták idén a bírók, reálisan kb a BL helyért kellett volna küzdeniük minimum, azt akkor a Kupa Döntőről ne is beszéljünk.
- Galacticos
En akkor sem latom hogy o egy 70-80 koruli igazolas kene hogy legyen.poronty írta: Mondjuk Ő pont nem beleszürkült a csapatába, hanem egyértelműen a legjobbjuk volt. Ettől függetlenól nekünk, akkor lenne rá szükségünk, ha nem lenne Bellingham és kéne egy támadóbb 8-as.
Az igaz.hehetheoriginal írta:annal olcsobbRodri, hehe pont te szoktad mondani hogy az acl utan ha nem varnak 11-12 honapot akkor az kuka lesz mert a fizikat es az orvostudomanyt nem lehet meghazudtolni. Rodri 8honappal az acl utan mar a palyan volt tehat lehet hogy kockazatos lenne,![]()
En inkabb nicopaz visszahozatalt nem ertem, latszolag arra a posztra itt van jude, guler es akar brahim is. Szerintem az o szempontjabol lehet jobb lett volna ha marad egy feltorekvo kis-kozepcsapatnal ahol jatszik amennyit csak lehet mert ebben hehevel ertek egyet legalabbis amikor nalunk neha beallt kicsit esetlen mozgasu volt.
Stilert meg nem tudom, nem nagyon neztem stuttgartot, videok alapjan meg igazabol ha neha azt mondjatok ra hogy kroos akkor nekem inkabb ceballos. Erre a szerepre meg a spanyol itt van es nem kerul ennyibe. De ha xabinak o kell, vagy benne latja a megoldast akkor hozzuk, de csorikam nem fog nivea plakatokon szerepelni vilagszerte.
- BlancoMark
Nem hiszem, hogy statokbol le lehet vonni, hogy ki mennyire fasza nyomas alatt/letamadasnal. A statisztika nem tukrozi, hogy ki az aki meg akarja teremteni a kulonbseget rizikos szitukkal es ki az aki a biztosra megy. Az ilyen statisztikak alapjan teszik oda sokan Xavit a valaha volt legjobb kozeppalyasok koze. Aztan aki nezte is a dolgokat lathatta, hogy mennyire biztonsagi jatekot tolt.flori írta:A "világklasszis" Pedritől sem marad el sokkal. Tényleg az, hogy De Jong van itt csontig szopkodva, akit mindenki zavart volna el tavaly.Pad'em írta: Stiller statjai vs Kroos & ModricMeglátjuk majd jövőre mi lesz, egy sikeres szezon után mindenki aranylabdás mindenhol.
Szerk.: Reijnders emelkezetem szerint sokkal visszavontabban tolta a holland valogatottban mint a Milanban. Abszolut azt hozta mint iden Ceballos. Egy Tchouamenivel es Valverdevel mellette nem kene gondot jelentsen, hogy tamado(bb)szellemu kozeppalyas.
- flori
A "világklasszis" Pedritől sem marad el sokkal. Tényleg az, hogy De Jong van itt csontig szopkodva, akit mindenki zavart volna el tavaly.Pad'em írta: Stiller statjai vs Kroos & Modric

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
annal olcsobbRodri, hehe pont te szoktad mondani hogy az acl utan ha nem varnak 11-12 honapot akkor az kuka lesz mert a fizikat es az orvostudomanyt nem lehet meghazudtolni. Rodri 8honappal az acl utan mar a palyan volt tehat lehet hogy kockazatos lenne,

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Mondjuk Ő pont nem beleszürkült a csapatába, hanem egyértelműen a legjobbjuk volt. Ettől függetlenól nekünk, akkor lenne rá szükségünk, ha nem lenne Bellingham és kéne egy támadóbb 8-as.Reijnders is ugyes meg minden de iden egy total kozepcsapat milanba szurlult bele ami neve alapjan nyilvan jobb csapat a stuttgartnal de jatekerobe azert most nem biztos
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Galacticos
De most kereshetitek elmeletben a tokeletes kozeppalyast ha az vagy nincs vagy nem mozdithato.
Reijnders is ugyes meg minden de iden egy total kozepcsapat milanba szurlult bele ami neve alapjan nyilvan jobb csapat a stuttgartnal de jatekerobe azert most nem biztos.
Rodri, hehe pont te szoktad mondani hogy az acl utan ha nem varnak 11-12 honapot akkor az kuka lesz mert a fizikat es az orvostudomanyt nem lehet meghazudtolni. Rodri 8honappal az acl utan mar a palyan volt tehat lehet hogy kockazatos lenne, plusz atleticos mult bar az courtoisnal se volt visszataszito ero.
Pedri, dejong nyilvan szoba se johet.
Vitinhat a psg nekunk nem adna soha. .
Tm szerint cm poszton a legdragabb jatekosok sorrendben.
Fede, pedri, rice, macallister, barella, enzo, gavi
, cama, zaire emery, vitinha, maino.
En megertem ha ezek kozott inkabb egy relativ olcsobb megoldasra esik a valasztas, mert itt vagy elerhetetlenek vagy kockazatos igazolas lenne.
Reijnders is ugyes meg minden de iden egy total kozepcsapat milanba szurlult bele ami neve alapjan nyilvan jobb csapat a stuttgartnal de jatekerobe azert most nem biztos.
Rodri, hehe pont te szoktad mondani hogy az acl utan ha nem varnak 11-12 honapot akkor az kuka lesz mert a fizikat es az orvostudomanyt nem lehet meghazudtolni. Rodri 8honappal az acl utan mar a palyan volt tehat lehet hogy kockazatos lenne, plusz atleticos mult bar az courtoisnal se volt visszataszito ero.
Pedri, dejong nyilvan szoba se johet.
Vitinhat a psg nekunk nem adna soha. .
Tm szerint cm poszton a legdragabb jatekosok sorrendben.
Fede, pedri, rice, macallister, barella, enzo, gavi

En megertem ha ezek kozott inkabb egy relativ olcsobb megoldasra esik a valasztas, mert itt vagy elerhetetlenek vagy kockazatos igazolas lenne.
The next one for Real Madrid: Alvaro Carreras 

@Fabrizio Romano
@Fabrizio Romano
"If you don't like your destiny, don't accept it."