Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 29., csütörtök 16:12

BLevi96 írta: AMajd kivárjuk a nyarat és lépéselőnyből indulunk mert magasabb fizetést tudunk ajánlani, mivel nem kell fizetni a klubbjának.
Akkora lépéselőnyünk volt Trenttel is, hogy a Pool konkrétan nagyobb fizut ajánlott, a PSG-t ne is említsük Mbappé kapcsán. Vannak klubok akik nem állnak szóba velünk hiába akarnánk leigazolni a legjobbjaikat, így összekötjük a kellemest a hasznossal. Nem voltunk rászorulva, hogy sokat költsünk mert jöttek így is a sikerek. Jött egy rossz év, tessék zsebbe nyúlunk.

Remekül csinálták Perezék az ingyen szerződéseket maradjunk inkább annyiban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 29., csütörtök 16:11

Realista24 írta:
BLevi96 írta:
Ideje volt már, nekem amugy sem tetszett hogy minden játékosnál megvárjuk a szerződés lejártát, elég tiszteletlen más klubokkal szemben és nem lehet éveket várni hogy addig majd az edző megoldja valahogy. Láttuk idén is.
Az korrekt amikor hivatalosan megkeressük a klubot, a játékos is váltana, fizetnénk is, de nem adják el csak azért sem?
Mbappénál a PSG nem volt korrekt, szóban megeggyeztek már csak nem olyan úriemberek mint Perez.
TAAnál pedig a Pool harcba volt még mindenért, nem lett volna az a pénz amiért elengedik. Vagy ha igen, az nekünk nem érte volna meg.

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 29., csütörtök 16:06

Arra értettem hogy direkt megvárjuk hogy 1éve maradjon a játékosnak a szerződéséből, majd egy alacsony ajánlattal megprobáljuk elhozni, amit nem fogadnak el, mert vannak pótolhatatlan játékosok, euroval meg nem lehet meccseket nyerni. Majd kivárjuk a nyarat és lépéselőnyből indulunk mert magasabb fizetést tudunk ajánlani, mivel nem kell fizetni a klubbjának.
Logikus amúgy, mert nincs végtelen pénze a csapatnak, mint az arab háttérrel rendelkezőknek. Alkalmazkodnak a piachoz és nem mennek bele kockázatos licitháborúba.

Amit Sierre írt a második felébe, az ami jobban zavar hogy besülhetünk ha aztán mégis hosszabbítanak és akkor 1-2év kuka, maradnak a C-D megoldások.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 29., csütörtök 15:44

BLevi96 írta:
CS0ki írta: Mondjuk azt nem értem tényleg, hogy hirtelen elkezdjuk szórni az 50-60 milliókat védőkre... Ezzel a gyerekkel sem lenne gond, ha max 30 ért hoznánk, de ez a leteszunk 50 milliós kivásárlási árat dolgot kevéssé értem. Nem jellemző ránk újabban.
Ideje volt már, nekem amugy sem tetszett hogy minden játékosnál megvárjuk a szerződés lejártát, elég tiszteletlen más klubokkal szemben és nem lehet éveket várni hogy addig majd az edző megoldja valahogy. Láttuk idén is.
Az korrekt amikor hivatalosan megkeressük a klubot, a játékos is váltana, fizetnénk is, de nem adják el csak azért sem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 29., csütörtök 15:12

BLevi96 írta:elég tiszteletlen más klubokkal szemben és nem lehet éveket várni hogy addig majd az edző megoldja valahogy. Láttuk idén is.
Ezt en se ertem mitol tiszteletlen. :D Van egy ilyen szabaly es csomot lehet sporolni rajta. Tiszteletlenseg helyett inkabb koltseghatekonysag. :mrgreen:

Abban viszont egyetertek, hogy nem lehet folyamatosan erre utazni, foleg amikor evekig abban a hitben varnak jatekosokra, hogy majd ha lejar a szerzodese jon ide, aztan nyom egy hosszabbitast (Mbappe, Davies).

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 29., csütörtök 14:47

Tiszteletlen lenne a szabályok szerint eljárva leigazolni valakit? Ha mi tiszteletlenek vagyunk akkor mi a Barca, PSG, City etc? :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 29., csütörtök 14:34

BLevi96 írta: elég tiszteletlen más klubokkal szemben és nem lehet éveket várni hogy addig majd az edző megoldja valahogy. Láttuk idén is.
Semmivel nem tiszteletlenebb, mint a szart aranycsomagolásban eladni más kluboknak végtelen pénzért.

Változik a piac, alkalmazkodni kell. Persze azok a klubok, ahol feneketlen a pénztárca, édes mindegy, hogy mennyit fizetnek valakiért, de nem mindenki úgy működik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 29., csütörtök 14:32

Mendyért is letettük az 50est anno. Viszont hozott hozott két beton szezont, amikor BL győzelem lett a vége, így szerintem megérte.

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 29., csütörtök 14:20

CS0ki írta: Mondjuk azt nem értem tényleg, hogy hirtelen elkezdjuk szórni az 50-60 milliókat védőkre... Ezzel a gyerekkel sem lenne gond, ha max 30 ért hoznánk, de ez a leteszunk 50 milliós kivásárlási árat dolgot kevéssé értem. Nem jellemző ránk újabban.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 29., csütörtök 14:13

50 az új 30.

Amúgy simán rájöttek, hogy költeni kell a védelemre és gondolom a klub VB is szerepet játszik ebben, hogy pörgetjük az ügyeket.

Amúgy videók alapján Carreras nagyon jónak tűnik. Komoly lesz szeptemberben a full spanyol védelem. B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. május 29., csütörtök 14:07

Mondjuk azt nem értem tényleg, hogy hirtelen elkezdjuk szórni az 50-60 milliókat védőkre... Ezzel a gyerekkel sem lenne gond, ha max 30 ért hoznánk, de ez a leteszunk 50 milliós kivásárlási árat dolgot kevéssé értem. Nem jellemző ránk újabban.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 29., csütörtök 13:41

Carreras sokoldalú, elsősorban balhátvéd, de középhátvédet is játszott, meg balszélsőt is. Ha 3 védős felállás akkor használható fullbackként meg a 3 védő egyikeként is.

Kitünően passzol, szóval a Xabi ballban sztem nagyon hasznos elem lesz.

Már csak a medical van hátra aztán bejelentjük.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2025. május 29., csütörtök 13:41

Epp neztem hogy Carreras 2017-2020 kozott 3 evig nalunk volt. :hmmm:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 29., csütörtök 13:25

Ursus írta:
Sierra írta: Errol a Carreras gyerekrol amugy mi a velemenyetek? Elorelepes lesz Fran Garciahoz kepest?
Hozzá és Mendyhez képest biztosan de nyilván ők annyira egydimendziós játékosok, hogy azért ez nem egy megugorhatatlan feladat. Ha csak Carrerast nézem önmagában hát szo-szo, nem mondom, hogy hasra estem tőle amit láttam de ez a poszt annyira kiállt nálunk cseréért, hogy mindenképp szükséges valaki aki legalább vérfrissítést hozhat. Én biztos megválnék mind a két embertől és Miguelt is hoznám vissza a Gironaból, teljes csere kell azon a poszton.
Én is ezt tenném, csak hát egyikre sem lehet nagy kereslet.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. május 29., csütörtök 13:17

Sierra írta: Errol a Carreras gyerekrol amugy mi a velemenyetek? Elorelepes lesz Fran Garciahoz kepest?
Hozzá képest te is az lennél. :lol:

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. május 29., csütörtök 13:16

Hozzá és Mendyhez képest biztosan de nyilván ők annyira egydimendziós játékosok, hogy azért ez nem egy megugorhatatlan feladat. Ha csak Carrerast nézem önmagában hát szo-szo, nem mondom, hogy hasra estem tőle amit láttam de ez a poszt annyira kiállt nálunk cseréért, hogy mindenképp szükséges valaki aki legalább vérfrissítést hozhat. Én biztos megválnék mind a két embertől és Miguelt is hoznám vissza a Gironaból, teljes csere kell azon a poszton.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 29., csütörtök 13:03

Errol a Carreras gyerekrol amugy mi a velemenyetek? Elorelepes lesz Fran Garciahoz kepest?

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 28., szerda 23:09

BREAKING: Real Madrid are activating Alvaro Carreras' release clause!

Benfica are preparing the official announcement. @edu17burgos
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. május 28., szerda 21:06

Jöhet, főleg ha xabi kinézte. Kell a rotáció, sok meccs lesz. Lesérül cama, ceballos megint egy hónapra, kit fog berakni?? Teljesen érthető most mar basszunk oda

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 28., szerda 20:55

Nem hiszem, hogy statokbol le lehet vonni, hogy ki mennyire fasza nyomas alatt/letamadasnal. A statisztika nem tukrozi, hogy ki az aki meg akarja teremteni a kulonbseget rizikos szitukkal es ki az aki a biztosra megy. Az ilyen statisztikak alapjan teszik oda sokan Xavit a valaha volt legjobb kozeppalyasok koze. Aztan aki nezte is a dolgokat lathatta, hogy mennyire biztonsagi jatekot tolt.
Ezek csak számok, de attól még mutatnak egy képet a srácról, ami nem néz ki annyira rosszul, mint amennyire le van nézve. Nem tudom, hogy ő lesz-e a megoldás, de ha Xabinak ő kell, akkor nézzük meg. Láthatta a bajnokságban közelebbről is, hátha belenyúl valami tutiba. Mert Vitinhán kívül valóban nincs a piacon olyan játékos, aki egyértelműen javulást hozhatna a középpályán.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: