A PSG viszont nem.Egy 40+Cama = Vithina dealt adnék.

Taktikai háború (Legyél Xabi)
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Egy 40+Cama = Vithina dealt adnék.kodo írta: Szerintem Camavinganak ez az ev lesz vizvalaszto. Jatekban is van benne kiaknazatlan potencial, ha nem tud felkiteljesedni Xabi rendszereben akkor mas opciok utan kell neznunk. Sajnalnam ha igy lenne.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Allandoan erdeklodik iranta a Psg minden nyaron, lehet be kene vonni egy csereuzletbe.
Szerintem Camavinganak ez az ev lesz vizvalaszto. Jatekban is van benne kiaknazatlan potencial, ha nem tud felkiteljesedni Xabi rendszereben akkor mas opciok utan kell neznunk. Sajnalnam ha igy lenne.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha így folytatja, jövő nyáron el kell adnirealbeckham írta: Ez a camavinga is jó nagy rokkant az allando táppénzeivel. Nem tudom milyen csontozata, meg izomzata van, de eléggé alkalmatlannak tűnik élsportra. Jol mutat az agyon szaturalt edzesfotokon az az ében test, de igazából egy erősebb fuvallat is kettétöri. Meccseken is esik-kel. Vagy nem tudom, hogyan fogalmazzak. Ceballosnal is rosszabb.
jöhet helyette 1 fehér irányító

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez a camavinga is jó nagy rokkant az allando táppénzeivel. Nem tudom milyen csontozata, meg izomzata van, de eléggé alkalmatlannak tűnik élsportra. Jol mutat az agyon szaturalt edzesfotokon az az ében test, de igazából egy erősebb fuvallat is kettétöri. Meccseken is esik-kel. Vagy nem tudom, hogyan fogalmazzak. Ceballosnal is rosszabb.
Vagy egyszerűen a sérülései eredmenyezik a további serulseket egy elbaszott láncreakció formájában. Nem tudom.
Miota itt van 6 különböző fajta serulese volt annak dacára, hogy nem fix kezdő. Több, mint 160 nap kihagyás.
Vagy egyszerűen a sérülései eredmenyezik a további serulseket egy elbaszott láncreakció formájában. Nem tudom.
Miota itt van 6 különböző fajta serulese volt annak dacára, hogy nem fix kezdő. Több, mint 160 nap kihagyás.
- Pad'em
Re: Taktikai háború (Legyél Xabi Alonso)
Camavinga, Alaba, Mendy and Endrick will not be able to recover in time and will not play any minutes at the Club World Cup.
— @tjcope
— @tjcope
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
@marca
Xabi Alonso is leaning towards using the 4-3-3 at Real Madrid. He believes that could be the starting system of his era; but the team will not use only that. He wants to count on Aurélien Tchouaméni in midfield. He will NOT be used as a defender.
Xabi Alonso has analyzed Real Madrid’s recent matches in detail. His analyst has also been present at some of the team’s recent matches. The players’ game, behavior, and attitudes have all been analyzed in detail.
Xabi wants full defensive involvement from the attackers. He believes that defensive effort is collective.
Real Madrid will use the Club World Cup to analyze the exact state of some players who are injury prone like Alaba & Rüdiger. Real Madrid could sign a second center-back this summer, depending on the team's performance during the CWC and the condition of Rüdiger and Alaba.
Xabi Alonso is leaning towards using the 4-3-3 at Real Madrid. He believes that could be the starting system of his era; but the team will not use only that. He wants to count on Aurélien Tchouaméni in midfield. He will NOT be used as a defender.
Xabi Alonso has analyzed Real Madrid’s recent matches in detail. His analyst has also been present at some of the team’s recent matches. The players’ game, behavior, and attitudes have all been analyzed in detail.
Xabi wants full defensive involvement from the attackers. He believes that defensive effort is collective.
Real Madrid will use the Club World Cup to analyze the exact state of some players who are injury prone like Alaba & Rüdiger. Real Madrid could sign a second center-back this summer, depending on the team's performance during the CWC and the condition of Rüdiger and Alaba.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
Xabi az én emberemPad'em írta: JUST IN: Xabi Alonso will give Diego Aguado and Jesus Fortea REAL OPPORTUNITIES in the Club World Cup!
Jesus Fortea will be the back-up RB behind TAA, and Diego Aguado could have real playing time as the LCB in a 3 CB formation.
Xabi personally chose them. @La_SER

remélem jönnek majd az eredmények, és sokáig marad
eddig csak jó hír jön róla

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Se carvajalt, se joant nem akarom latni ebben a naptari evben tetmeccsen
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
JUST IN: Xabi Alonso will give Diego Aguado and Jesus Fortea REAL OPPORTUNITIES in the Club World Cup!Pad'em írta: In addition to Fortea and Aguado, other youth players are set to travel with the first team for the Club World Cup: Gonzalo Garcia, Jacobo Ramon, Chema and Victor Muñoz — @JorgeCPicon
Jesus Fortea will be the back-up RB behind TAA, and Diego Aguado could have real playing time as the LCB in a 3 CB formation.
Xabi personally chose them. @La_SER
Ergó Carvajal nem lenne erőltetve nagyon helyesen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az ég világon semmit nem jelent hogy kiket visznek, Xabi leterített egy tiszta lapot és mindenki nulláról indul. Addig a pillanatig amíg az ellenkezőjét nem látom élesben, hiszem, hogy az fog játszani aki illik a csapatba és jó vele a játék, nem az akinek jól cseng a neve. Attól sem tartok, hogy Jude és Arda rossz pozícióban lesznek nyomatva, ha valaki akkor Xabi tudja milyen képességek kellenek a kp-ra.
- Jim
helyesPad'em írta: In addition to Fortea and Aguado, other youth players are set to travel with the first team for the Club World Cup: Gonzalo Garcia, Jacobo Ramon, Chema and Victor Muñoz — @JorgeCPicon
remélem játszanak is a 3 felvezető meccsen pár percet

Jacobo egy kicsit azért nekem is kilóg a sorból
a többieket lehet használni később is

Biztos vagy te abban, akárhogyan cáfol meg az élet, ne szerénykedj!hehetheoriginal írta: Lefosom magam, ha ez a ketballab fogyatek jakob vhogy megragad, akkor minden remenyem elvesz, es meg biztosabb leszek benne, hogy fotelbu tobbet er az ember, mint akarmilyen papirral, palyafutassal meg barmivel.
Segunda c-ben lenne a helye vagy a gyartosoron valahol hatul, hogy ne lassa senki

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Lefosom magam, ha ez a ketballab fogyatek jakob vhogy megragad, akkor minden remenyem elvesz, es meg biztosabb leszek benne, hogy fotelbu tobbet er az ember, mint akarmilyen papirral, palyafutassal meg barmivel.
Segunda c-ben lenne a helye vagy a gyartosoron valahol hatul, hogy ne lassa senki
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
In addition to Fortea and Aguado, other youth players are set to travel with the first team for the Club World Cup: Gonzalo Garcia, Jacobo Ramon, Chema and Victor Muñoz — @JorgeCPicon
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nyilván a klub is hunyó. LV esetében egy közepes képességű csere jsz kapott nagy pénzeket. Nyilván nem az ő hibája, hogy ilyen sokáig megtartottunk egy ilyen ár/érték arányú játékost. Hülye lett volna nem maradni, (az meg a következő téma, hogy az Odri féle orbitális benézés miatt lett végül jh), viszont nálam teljesen feleslegesen tette, mehetett volna már 2 éve is.G. V.tinho írta:megintcsak azt mondom, hogy teljesen méltatlan fikázni őt.tubatibi írta: Jó kis Lucas V. is ott lehet a klub VB-n?![]()
Alaba-t pedig nem értem, hogy miért nem akasztja inkább szögre...
Az a helyzet, hogy az ember tett le az asztalra, és egy korszakos csapat tagja. Nyilván nem világklasszis, vagy csodaspíler, de alázatos, és madridista megkérdőjelezhetetlenül.
Az, hogy az utolsó évben olyat kellet volna megfutnia, amit nem tud - harmincpluszosan lehozni jobbhátvédként a legfelsőbb polcon egy évet, minden meccset játszva - hogy ezt belelátták, és nem pótoltuk Carvajalt, az legalább annyira Perez sara.
szóval adjuk meg LV-nek a kellő tiszteletet.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Az utolsó sorig össze voltam zavarva hogy kiről beszélszG. V.tinho írta:megintcsak azt mondom, hogy teljesen méltatlan fikázni őt.tubatibi írta: Jó kis Lucas V. is ott lehet a klub VB-n?![]()
Az a helyzet, hogy az ember tett le az asztalra, és egy korszakos csapat tagja. Nyilván nem világklasszis, vagy csodaspíler, de alázatos, és madridista megkérdőjelezhetetlenül.
Az, hogy az utolsó évben olyat kellet volna megfutnia, amit nem tud - harmincpluszosan lehozni jobbhátvédként a legfelsőbb polcon egy évet, minden meccset játszva - hogy ezt belelátták, és nem pótoltuk Carvajalt, az legalább annyira Perez sara.
Amúgy Alaba cserének nem szörnyű, vagy kisebb csapatok ellen bevetni.. csak drága mulatság, de szerintem azt eldöntik a fináncok ott fent
szuperliga.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
megintcsak azt mondom, hogy teljesen méltatlan fikázni őt.tubatibi írta: Jó kis Lucas V. is ott lehet a klub VB-n?![]()
Van rá vagy 20 millió oka... Meg egy jó közösségben, érdekes, izgalmas "munka", beletett elég sokat, hogy visszajojjon a serulesbol, arra ne számítsunk szerintem, hogy megunja.tubatibi írta: Jó kis Lucas V. is ott lehet a klub VB-n?![]()