Premier League
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Liverpool submit offer to sign Florian Wirtz from Bayer Leverkusen worth up to €130m in total. This is an improved second bid + figure a top-end amount - comprising fixed fee & potential add-ons. 22yo #Bayer04 playmaker keen to join #LFC @TheAthleticFC
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Csak abból indulok ki hogy más a liga intenzitása, könnyebb nagy számokat elérni.realmadrid95 írta:Az ilyesfajta osszehasonlitast sosem ertettem. Attol, mert egy jatekos besult, a kovetkezo miert jarna feltetlenul igy?BLevi96 írta:
Darwin Nunezt is portugáliából hozták, vele is megjárták.
Raadasul Nunez amugy sem volt ennyire kimagaslo, 29 meccs 6 gol, majd 28 meccsen 26 gol. A sved 33 meccsen 29, iden meg 33 meccsen 39 gol, blben is allat volt.
Gakpo sem lett az uj Suarez, pedig mindketto hollandiabol jott.
Nyáron 27 lesz és 2023-ba került a Sportingba, előtte csak másodosztályba játszott, persze vannak későn beérő játékosok. Eléggé felkapták idén, remélem valami nagy csapat elviszi és megmutatja mit tud.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Az ilyesfajta osszehasonlitast sosem ertettem. Attol, mert egy jatekos besult, a kovetkezo miert jarna feltetlenul igy?BLevi96 írta:Darwin Nunezt is portugáliából hozták, vele is megjárták.realmadrid95 írta:
Erthetetlen miert nem repulnek ra Gyokeresre.
Raadasul Nunez amugy sem volt ennyire kimagaslo, 29 meccs 6 gol, majd 28 meccsen 26 gol. A sved 33 meccsen 29, iden meg 33 meccsen 39 gol, blben is allat volt.
Gakpo sem lett az uj Suarez, pedig mindketto hollandiabol jott.
- BLevi96
Darwin Nunezt is portugáliából hozták, vele is megjárták.realmadrid95 írta:Erthetetlen miert nem repulnek ra Gyokeresre.ferni írta: Nem Realos lennék én jelenleg fix a Liverpoolba mennék játszani.
Konkrétan egy darab csatár hiányzik a csapatból és nagyon baszón fognak kinézni.
- realmadrid95
Erthetetlen miert nem repulnek ra Gyokeresre.ferni írta: Nem Realos lennék én jelenleg fix a Liverpoolba mennék játszani.
Konkrétan egy darab csatár hiányzik a csapatból és nagyon baszón fognak kinézni.
Nem Realos lennék én jelenleg fix a Liverpoolba mennék játszani.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A city nagyon szétesett és nem tudhatjuk mennyire komoly az érdeklődés onnan. A bayernbe a lever sem adná szívesen, lehet benne van a játékosban is, hogy inkább menne másik bajnokságba, mint a bajnokságon belül egy riválishoz. Nálunk szerintem igazán szóba sem jött, van 2 tizesünk és 3 balszélsőnk, vele olyan lenne mintha a sivatagba hozatnánk még homokot.RaúlCF írta: én a communicado officialig nem akarom elhinni, hogy a Poolba megy. annyira sehonnan jött ez a dolog. nem City nem Bayern és nem is Xabi után a Real hanem Pool a semmiből.
Ezzel szemben ott a pool akik jólk mentek a kiesésig a bl-ben is, bajnokok lettek a pl-ben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szobinak sztem jól all a 8as poszt is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
én a communicado officialig nem akarom elhinni, hogy a Poolba megy. annyira sehonnan jött ez a dolog. nem City nem Bayern és nem is Xabi után a Real hanem Pool a semmiből.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nehogy Lampard - Gerrard-féle felállás legyen.
Annyi szerencse talán, hogy Szobót hátrébb lehet tenni, Wirtz meg mehet támadóba a KP-n.
Annyi szerencse talán, hogy Szobót hátrébb lehet tenni, Wirtz meg mehet támadóba a KP-n.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nyilván konkurenciái egymásnak, de túl nagy a képességbeli különbség a kezdő középpálya és a cserék között. Most így van 4 kumma jó emberük 3 posztra, szerintem nem olyan veszélyes.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
Szerintem mindketten 10-esben a legjobbak, Wirtz annyira balszélső mint Rodrygo jobb, megoldja, néha úgy néz ki mintha ott lenne a legjobb, de a valóságban nem az a komfortjaYazid írta: Alapbol nem ertem wirtz szobo szitut, a nemet kb balszelső, semmi köze szoboszlaihoz
Alapbol nem ertem wirtz szobo szitut, a nemet kb balszelső, semmi köze szoboszlaihoz
- wZoLee7
Érdekesen erősít a pool. Igaz, nem tudjuk kik lesznek a távozók, de úgy néz ki bevállalják ők is a 2 inkább támadóbb felfogású szelső védőt. Nem kis dolog lesz ez egyébként ha összejön, magyar pl bajnok után a címvédőnél fog focizni 2 magyar is. Én még Wirtz érkezésével sem temetném Szoboszlai kezdő tagságát. Nagyon univerzális, a labda sem sír nála és ahhoz képest komoly melót tud lerakni. Ha meg Diaz és Gakpo is lelépnének, de akkor csak Diaz távozása és Gakpo centerbe rakása esetén is, simán egyszerre fog játszani Wirtz és a jelenlegi 3 kp-s a poolban. Jól építik a csapatot, Kerkez meg ha hozza amit tud akkor ott nagyon hosszú ideig stabil kezdő lehet majd.
- BLevi96
Eszembe jutott az üzbég gyerek akit leigazoltak 40-ért Abdukodir Khusanov, de ahogy látom nem igazán használják.
- realmadrid95
Cherki hihetetlen adottsagokkal rendelkezo jatekos, ha mentalisan nem lesz hullamzo, amire amugy nagyon hajlamos, akkor nagyon jo igazolas lesz a Citynek.flori írta: #ManCity will focus their efforts on Rayan Cherki in the next weeks for the No.10 role, according to @Santi_J_FM.
Ez egy jó húzás is lehet.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Rip Cherki. Látványos katona volt. Mehet a klón hadseregbe.flori írta: #ManCity will focus their efforts on Rayan Cherki in the next weeks for the No.10 role, according to @Santi_J_FM.
- flori
#ManCity will focus their efforts on Rayan Cherki in the next weeks for the No.10 role, according to @Santi_J_FM.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ezt tudjuk, és hogy Xabi is hoznáPad'em írta: BREAKING: Martin Zubimendi's move to Arsenal isn't finalized yet because the player is waiting for REAL MADRID!
The Arsenal deal is close, but the player is waiting to see what Madrid will do with their midfield situation.
If the club calls him, he will go to Madrid. @COPE

elvileg a vezetők mondtak nemet nálunk

Ő amúgy hányadik a Madridom Fórumozóinak Megegyezésen Alapuló Listán? Egyáltalán hogy néz ki ez a lista?Pad'em írta: BREAKING: Martin Zubimendi's move to Arsenal isn't finalized yet because the player is waiting for REAL MADRID!
The Arsenal deal is close, but the player is waiting to see what Madrid will do with their midfield situation.
If the club calls him, he will go to Madrid. @COPE