Az szerintem teljesen más kategória. Emi Martinez szimplán fasz, Palmer meg csak egyszerű, de nem rosszindulatú. Én őt bírom, de nem lenne könnyű élete, ha nem futballozna.Sierra írta:Mar mar Emi Martinez szint.Pad'em írta: https://x.com/Football__Tweet/status/19 ... 3160721718
Értelmes gyerek ez a Palmer is![]()
Kretén.![]()

Európa Liga
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Európa Liga
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Mar mar Emi Martinez szint.Pad'em írta: https://x.com/Football__Tweet/status/19 ... 3160721718
Értelmes gyerek ez a Palmer is![]()
Kretén.

- Pad'em
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Elfogyott a Betis, a pad azért más szint a két csapatnáleg hát alapból jobb az erőnlétük.
Kár érte nagyon, első gól védhető volt azért, másodiknál meg nem faultolt a gyerek a szélen ami nagy hiba volt
Kár érte nagyon, első gól védhető volt azért, másodiknál meg nem faultolt a gyerek a szélen ami nagy hiba volt
- ateeemadrid
Palmer megunta
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát akkor ez ennyi is volt...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Hát nekem baromira nem volt szimpi tőle, pedig az egyik kedvencem volt az utolsó pár évéig, amíg nem életunt hobóként mozgott a pályán. Baromira egyben van most, megint élmény nézni, nem véletlen hívták vissza a válogatottba is. Kár, hogy rajta kívül nem sok focista van a pályán.
Ez a Chelsea elköltött milliárdok után, komoly szintet képvisel, helyzet közelébe nem kerülnek
Erre gólt lőnek, lol
Ez a Chelsea elköltött milliárdok után, komoly szintet képvisel, helyzet közelébe nem kerülnek

Erre gólt lőnek, lol
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Csapat szempontjabol mind1, hogy a jatekos cseszik visszafutni, vagy a rovid labai miatt nem er visszahehetheoriginal írta: Ki az aki meg a mostani iscot is elcserelne belire?

Hajra Betis
Hajra Chelsea, hatha a betis is talal most egy golt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2025. május 28., szerda 22:25-kor.
- Galacticos
Egesz kozel.reeed_ati írta: Én a prime Iscót bárkire.
Most kapcsoltam be, mennyire van attól?

Ra en se tudok haragudni a golorom ellenere se. Nagyon keves jatekos egyike aki szerintem teljesen realisan latja a helyzetet es az a nyilatkozat amikor elismeri hogy ennyi edzonel egyiknel se volt fix kezdo akkor nala a hiba az zseni. Kicsit mondjuk az itteni palyafutasanak vege az mar kellemetlen volt de emlekezzunk a szepre.
Ma meg nyerje meg antonyval egyutt, hadd jojjenek a memek.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én a prime Iscót bárkire.hehetheoriginal írta: Ki az aki meg a mostani iscot is elcserelne belire?
pont ez ugrott be nekem is, regen volt egy ilyen jatekos minden kozepcsapatvan kb. Pl totti roma, djalminha depor, stb stbmég mindig tud focizni
az ilyen játékosok vannak sajnos egyre kevesebben, akik 1-1 mozdulatukkal "varázsolnak"...

Most kapcsoltam be, mennyire van attól?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ki az aki meg a mostani iscot is elcserelne belire? 

pont ez ugrott be nekem is, regen volt egy ilyen jatekos minden kozepcsapatvan kb. Pl totti roma, djalminha depor, stb stbmég mindig tud focizni
az ilyen játékosok vannak sajnos egyre kevesebben, akik 1-1 mozdulatukkal "varázsolnak"...
thereisonly1ronaldo
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Isco
még mindig tud focizni

még mindig tud focizni

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az egész klub egy WTF. Most megszűnnének, fel se tűnne kb.dzsi91 írta: Azért ez a chelsea az egyik legrandomabb csapat a bolygón. Bármelyik európai kupadöntőbe odaSpawnolnakAztse tudtam, hogy idén konferenciában vannak.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért ez a chelsea az egyik legrandomabb csapat a bolygón. Bármelyik európai kupadöntőbe odaSpawnolnak
Aztse tudtam, hogy idén konferenciában vannak.
De azért gloryglory Anthony

De azért gloryglory Anthony

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Szerintem Pellegrini miatt is lehet szurkolni a Betisnek. Legalábbis nekem világ életben szimpatikus edző volt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ünnepeljen csak ahogy akar, engem nem zavar.Pad'em írta:Azért legközelebb majd kisebb elánnal ünnepelje ha gólt lő ellenünk. Vagy az se baj ha nem lő többet.Realista24 írta: Isco miatt örülnek.
De azért persze a besztlíget verje csak el egy spanyol megint.
Óriási mélységet és válságot járt be, és visszajött belőle. Nagyon motiváló pelda.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Antony is had nyerjen
United is megérdemelné, akárki elmegy onnan csak jobban jár és nyer valamit

- Pad'em
Azért legközelebb majd kisebb elánnal ünnepelje ha gólt lő ellenünk. Vagy az se baj ha nem lő többet.Realista24 írta: Isco miatt örülnek.
De azért persze a besztlíget verje csak el egy spanyol megint.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Konferencia Ligát remelem behúzza a Betis. Isco miatt örülnek.
Uh mi gólpasszt adott
Uh mi gólpasszt adott

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Szerintem ugy voltak vele vagy Cunha, vagy Delap, nem hiszem, hogy mindketto beleferne nekik, pedig elferne boven meg egy tamado. Kerdes az, hogy blrol lemaradva belemennek e Bruno eladasaba, mert az Szaudiak nagy penzt tennenek le erte. Abbol meg ugyahogy tudnanak okoskodni a piacon.poronty írta: Delap a másik, akiről kifejezetten sokat cikkeztek az elműlt hetekben.