Hozzá képest te is az lennél.Sierra írta: Errol a Carreras gyerekrol amugy mi a velemenyetek? Elorelepes lesz Fran Garciahoz kepest?

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. május 29., csütörtök 13:17
Hozzá képest te is az lennél.Sierra írta: Errol a Carreras gyerekrol amugy mi a velemenyetek? Elorelepes lesz Fran Garciahoz kepest?
HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. május 29., csütörtök 13:16
Hozzá és Mendyhez képest biztosan de nyilván ők annyira egydimendziós játékosok, hogy azért ez nem egy megugorhatatlan feladat. Ha csak Carrerast nézem önmagában hát szo-szo, nem mondom, hogy hasra estem tőle amit láttam de ez a poszt annyira kiállt nálunk cseréért, hogy mindenképp szükséges valaki aki legalább vérfrissítést hozhat. Én biztos megválnék mind a két embertől és Miguelt is hoznám vissza a Gironaból, teljes csere kell azon a poszton.Sierra írta: Errol a Carreras gyerekrol amugy mi a velemenyetek? Elorelepes lesz Fran Garciahoz kepest?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 29., csütörtök 13:03
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 28., szerda 23:09
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. május 28., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 28., szerda 20:55
Ezek csak számok, de attól még mutatnak egy képet a srácról, ami nem néz ki annyira rosszul, mint amennyire le van nézve. Nem tudom, hogy ő lesz-e a megoldás, de ha Xabinak ő kell, akkor nézzük meg. Láthatta a bajnokságban közelebbről is, hátha belenyúl valami tutiba. Mert Vitinhán kívül valóban nincs a piacon olyan játékos, aki egyértelműen javulást hozhatna a középpályán.Nem hiszem, hogy statokbol le lehet vonni, hogy ki mennyire fasza nyomas alatt/letamadasnal. A statisztika nem tukrozi, hogy ki az aki meg akarja teremteni a kulonbseget rizikos szitukkal es ki az aki a biztosra megy. Az ilyen statisztikak alapjan teszik oda sokan Xavit a valaha volt legjobb kozeppalyasok koze. Aztan aki nezte is a dolgokat lathatta, hogy mennyire biztonsagi jatekot tolt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 28., szerda 20:40
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 28., szerda 19:23
En akkor sem latom hogy o egy 70-80 koruli igazolas kene hogy legyen.poronty írta: Mondjuk Ő pont nem beleszürkült a csapatába, hanem egyértelműen a legjobbjuk volt. Ettől függetlenól nekünk, akkor lenne rá szükségünk, ha nem lenne Bellingham és kéne egy támadóbb 8-as.
Az igaz.hehetheoriginal írta:annal olcsobbRodri, hehe pont te szoktad mondani hogy az acl utan ha nem varnak 11-12 honapot akkor az kuka lesz mert a fizikat es az orvostudomanyt nem lehet meghazudtolni. Rodri 8honappal az acl utan mar a palyan volt tehat lehet hogy kockazatos lenne,![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 28., szerda 18:44
Nem hiszem, hogy statokbol le lehet vonni, hogy ki mennyire fasza nyomas alatt/letamadasnal. A statisztika nem tukrozi, hogy ki az aki meg akarja teremteni a kulonbseget rizikos szitukkal es ki az aki a biztosra megy. Az ilyen statisztikak alapjan teszik oda sokan Xavit a valaha volt legjobb kozeppalyasok koze. Aztan aki nezte is a dolgokat lathatta, hogy mennyire biztonsagi jatekot tolt.flori írta:A "világklasszis" Pedritől sem marad el sokkal. Tényleg az, hogy De Jong van itt csontig szopkodva, akit mindenki zavart volna el tavaly.Pad'em írta: Stiller statjai vs Kroos & ModricMeglátjuk majd jövőre mi lesz, egy sikeres szezon után mindenki aranylabdás mindenhol.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 28., szerda 18:36
A "világklasszis" Pedritől sem marad el sokkal. Tényleg az, hogy De Jong van itt csontig szopkodva, akit mindenki zavart volna el tavaly.Pad'em írta: Stiller statjai vs Kroos & Modric
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 18:34
annal olcsobbRodri, hehe pont te szoktad mondani hogy az acl utan ha nem varnak 11-12 honapot akkor az kuka lesz mert a fizikat es az orvostudomanyt nem lehet meghazudtolni. Rodri 8honappal az acl utan mar a palyan volt tehat lehet hogy kockazatos lenne,
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. május 28., szerda 18:20
Mondjuk Ő pont nem beleszürkült a csapatába, hanem egyértelműen a legjobbjuk volt. Ettől függetlenól nekünk, akkor lenne rá szükségünk, ha nem lenne Bellingham és kéne egy támadóbb 8-as.Reijnders is ugyes meg minden de iden egy total kozepcsapat milanba szurlult bele ami neve alapjan nyilvan jobb csapat a stuttgartnal de jatekerobe azert most nem biztos
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 28., szerda 18:16
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 28., szerda 17:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 28., szerda 17:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 16:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 16:20
Ez innentől kezdve a statisztika különböző módon történő értékelése.BlancoMark írta:Egyrészt Kroos a valaha volt legjobb passer szerintemRealista24 írta:
Amennyire én láttam passz pontossági mutatókat, Pedri legjobb statjai alatta voltak Kroos legrosszabb statjainak. Átlagosan nézve., másrészt Pedri előrébb játszik és sokszor a váratlant kell húznia, jobban benne van ebben a posztban a hiba lehetősége.
Összefoglalva, meglátásom szerint nem bírná el a kp, hogy a Tchouameni, Stiller, Valverde, Bellingham négyesből egyik sem tud szervezni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 28., szerda 15:56
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 28., szerda 15:53
Egyrészt Kroos a valaha volt legjobb passer szerintemRealista24 írta:Amennyire én láttam passz pontossági mutatókat, Pedri legjobb statjai alatta voltak Kroos legrosszabb statjainak. Átlagosan nézve.BlancoMark írta: Eleve Barcáéknál ott van Pedri és De Jong, mindkettő fél másodperc alatt bármelyik lábával odateszi ahova kell mert 0 éves kortól ezen edződtek, nekünk meg ott lesz Tchouameni és Stiller forgolódni. Hát nem mi fogjuk ott járatni a labdát az fix. Nálam a minimum lenne, hogy hozunk egy két lábas embert, mert kemény munkásnak ott van már Valverde és Tchouameni, nem ez a profil hiányzik.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. május 28., szerda 15:38
Amikor CKM volt a pályán akkor is szopóágon voltunk jópárszor.hehetheoriginal írta: én is, hogy szted stifler jöhet a madrid kp-ra, de közben pedri nem világklasszis![]()
de mondom, attól függ, mi a cél?
ha megint félidőnként 4-est akarunk szopni a barcától, akkor keep up the good work bois![]()
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem