En akkor sem latom hogy o egy 70-80 koruli igazolas kene hogy legyen.poronty írta: Mondjuk Ő pont nem beleszürkült a csapatába, hanem egyértelműen a legjobbjuk volt. Ettől függetlenól nekünk, akkor lenne rá szükségünk, ha nem lenne Bellingham és kéne egy támadóbb 8-as.
Az igaz.hehetheoriginal írta:annal olcsobbRodri, hehe pont te szoktad mondani hogy az acl utan ha nem varnak 11-12 honapot akkor az kuka lesz mert a fizikat es az orvostudomanyt nem lehet meghazudtolni. Rodri 8honappal az acl utan mar a palyan volt tehat lehet hogy kockazatos lenne,![]()
En inkabb nicopaz visszahozatalt nem ertem, latszolag arra a posztra itt van jude, guler es akar brahim is. Szerintem az o szempontjabol lehet jobb lett volna ha marad egy feltorekvo kis-kozepcsapatnal ahol jatszik amennyit csak lehet mert ebben hehevel ertek egyet legalabbis amikor nalunk neha beallt kicsit esetlen mozgasu volt.
Stilert meg nem tudom, nem nagyon neztem stuttgartot, videok alapjan meg igazabol ha neha azt mondjatok ra hogy kroos akkor nekem inkabb ceballos. Erre a szerepre meg a spanyol itt van es nem kerul ennyibe. De ha xabinak o kell, vagy benne latja a megoldast akkor hozzuk, de csorikam nem fog nivea plakatokon szerepelni vilagszerte.