A "világklasszis" Pedritől sem marad el sokkal. Tényleg az, hogy De Jong van itt csontig szopkodva, akit mindenki zavart volna el tavaly.Pad'em írta: Stiller statjai vs Kroos & Modric

HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 28., szerda 18:36
A "világklasszis" Pedritől sem marad el sokkal. Tényleg az, hogy De Jong van itt csontig szopkodva, akit mindenki zavart volna el tavaly.Pad'em írta: Stiller statjai vs Kroos & Modric
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 18:34
annal olcsobbRodri, hehe pont te szoktad mondani hogy az acl utan ha nem varnak 11-12 honapot akkor az kuka lesz mert a fizikat es az orvostudomanyt nem lehet meghazudtolni. Rodri 8honappal az acl utan mar a palyan volt tehat lehet hogy kockazatos lenne,
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. május 28., szerda 18:20
Mondjuk Ő pont nem beleszürkült a csapatába, hanem egyértelműen a legjobbjuk volt. Ettől függetlenól nekünk, akkor lenne rá szükségünk, ha nem lenne Bellingham és kéne egy támadóbb 8-as.Reijnders is ugyes meg minden de iden egy total kozepcsapat milanba szurlult bele ami neve alapjan nyilvan jobb csapat a stuttgartnal de jatekerobe azert most nem biztos
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 28., szerda 18:16
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 28., szerda 17:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 28., szerda 17:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 16:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 16:20
Ez innentől kezdve a statisztika különböző módon történő értékelése.BlancoMark írta:Egyrészt Kroos a valaha volt legjobb passer szerintemRealista24 írta:
Amennyire én láttam passz pontossági mutatókat, Pedri legjobb statjai alatta voltak Kroos legrosszabb statjainak. Átlagosan nézve., másrészt Pedri előrébb játszik és sokszor a váratlant kell húznia, jobban benne van ebben a posztban a hiba lehetősége.
Összefoglalva, meglátásom szerint nem bírná el a kp, hogy a Tchouameni, Stiller, Valverde, Bellingham négyesből egyik sem tud szervezni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 28., szerda 15:56
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 28., szerda 15:53
Egyrészt Kroos a valaha volt legjobb passer szerintemRealista24 írta:Amennyire én láttam passz pontossági mutatókat, Pedri legjobb statjai alatta voltak Kroos legrosszabb statjainak. Átlagosan nézve.BlancoMark írta: Eleve Barcáéknál ott van Pedri és De Jong, mindkettő fél másodperc alatt bármelyik lábával odateszi ahova kell mert 0 éves kortól ezen edződtek, nekünk meg ott lesz Tchouameni és Stiller forgolódni. Hát nem mi fogjuk ott járatni a labdát az fix. Nálam a minimum lenne, hogy hozunk egy két lábas embert, mert kemény munkásnak ott van már Valverde és Tchouameni, nem ez a profil hiányzik.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. május 28., szerda 15:38
Amikor CKM volt a pályán akkor is szopóágon voltunk jópárszor.hehetheoriginal írta: én is, hogy szted stifler jöhet a madrid kp-ra, de közben pedri nem világklasszis![]()
de mondom, attól függ, mi a cél?
ha megint félidőnként 4-est akarunk szopni a barcától, akkor keep up the good work bois![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 15:36
Amennyire én láttam passz pontossági mutatókat, Pedri legjobb statjai alatta voltak Kroos legrosszabb statjainak. Átlagosan nézve.BlancoMark írta: Eleve Barcáéknál ott van Pedri és De Jong, mindkettő fél másodperc alatt bármelyik lábával odateszi ahova kell mert 0 éves kortól ezen edződtek, nekünk meg ott lesz Tchouameni és Stiller forgolódni. Hát nem mi fogjuk ott járatni a labdát az fix. Nálam a minimum lenne, hogy hozunk egy két lábas embert, mert kemény munkásnak ott van már Valverde és Tchouameni, nem ez a profil hiányzik.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 15:36
köszönöm.BlancoMark írta: Eleve Barcáéknál ott van Pedri és De Jong, mindkettő fél másodperc alatt bármelyik lábával odateszi ahova kell mert 0 éves kortól ezen edződtek, nekünk meg ott lesz Tchouameni és Stiller forgolódni. Hát nem mi fogjuk ott járatni a labdát az fix. Nálam a minimum lenne, hogy hozunk egy két lábas embert, mert kemény munkásnak ott van már Valverde és Tchouameni, nem ez a profil hiányzik.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 28., szerda 15:35
Ird be Youtubeon hogy Lampard vs Gerrard vs Paul Scholes aztan kiadja neked a klasszis kozeppalyasokathehetheoriginal írta: az oké, de attól még nem világklasszis.
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 28., szerda 15:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 15:06
az oké, de attól még nem világklasszis.Jelenleg nalam is Pedri a vilag legjobb kozeppalyasa
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 28., szerda 15:05
Mivel 100 oldal ota megy a vita, igy mar nehez kicsit kigobozni a temat. Jelenleg nalam is Pedri a vilag legjobb kozeppalyasa, viszont o nem mozdithato es mivel valakinek jonnie kell a nemet jo valasztas lesz. Nem lehet minden jatekos Ronaldinho, raadasul azon a poszton nem is igenyli ezt. Legyen egy kiegyensulyozott, sokoldalu jatekos, aki kiegesziti a palyan levo jatekosokat, ez mar boven eleg egy jol mukodo rendszerben.hehetheoriginal írta:tehát nincs a piacon jobb minőség és lehetőség, mint paz és stifler?És ha nincs olyan minőségű játékos aki elérhető? Kroos, Modric szintű nincs, nálam a többi kuka, ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni
en nem tudom, nem ismerem az összes játékost, az összes béellcsapat összes kp-sát, soroljátok, ha - most mindegy hogy mozdithato vagy nem - van esetleg jobb.
egyéni véleményem, hogy ha a klub szerint valóban ez a maximum, ez a két játékos a lehető legjobb minőség, akit hozhatunk, akkor az kurvaszomorú sajnos.
irtam 3 játékost, aki jobb, mint ez a kettő, és ha szánnék rá pár percet, garantálom, hogy találnék még halomnyi másik játékost, aki jobb játékos, mint ez a kettő. ismétlem, egyéni vélemény.
tehát azt mondod, hogy bárkiből lehet világklasszis? vagy amit látsz stiflerből, az alapján világklasszis potenciállal rendelkezik?Nem vilagklasszis, de meg lehet.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 15:02
én is, mint mi mind részesei vagyunk az óvodánakPad'em írta:És te vagy Tompika?hehetheoriginal írta: epic óvoda geci![]()
![]()
![]()
Amúgy olvasd el mit írt Csoki Stillerről, abba talán nem tudsz belekötni.
köszönöm. ezt probaltam irni, hogy ez most rodri, vagy más, nekem kurvamindegy, de en ebbol a stiflerbol nem nezem ezt ki, hogy mikor raugrik 2-3 barcás, akkor az egy lábával, nyomás alól majd mindig jól forog majd ki vagy teszi tovabb egybol.... oda extra kell.100 ból 99szer az ideális megoldást választja nyomás alatt is és robotol ezerrel.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 28., szerda 15:01
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 28., szerda 14:54
És te vagy Tompika?hehetheoriginal írta: epic óvoda geci![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem