Pad'em írta:
hehetheoriginal írta:
epic óvoda geci
És te vagy Tompika?
Amúgy olvasd el mit írt Csoki Stillerről, abba talán nem tudsz belekötni.
én is, mint mi mind részesei vagyunk az óvodának

, pont ezen röhögök, de nyilván már annyira idegbe vagytok, hogy nem értitek az egész kabarét... nem tudom amúgy titeket miért basz szét már lassan az ideg - legalábbis ez érződik -, sztem pusztán jó móka odavissza írogatni - pl munka helyett
amit Csokibácsi írt, azt adom, értem mit akar mondani, hogy egy szürke, nem sztárolt arc, aki kb hálás minden madridban eltöltött pillanatért, valszeg szívét-belét kiteszi és agyonhajtja magát majd, hogy labdát szerezzen, hogy pl binicius helyett fusson... értem én.
de nem lenne jobb mégis az átlagjános kedirák helyett olyan, aki esetleg most még nem felkapott, hanem kurvajó képességekkel és alapokkal rendelkezik, és madridban lesz belőle világklasszis? mint például egy makelele. vagy egy essien a cselsziben a lyonból. vagy egy modric akár. egyszeruen ennel a stiflernél nem látom az eyetest alapjan, hogy barmiben extra lenne. akkor keressünk valami embert tudomisén a monacoból, a franciák aranybányák, nekem mindegy, de ne elégedjünk már meg egy 24 éves németországban is maximum átlagosnak mondható, középcsapatban játszó, fejlődésre már statisztikailag nem igazán képes játékossal....
100 ból 99szer az ideális megoldást választja nyomás alatt is és robotol ezerrel.
köszönöm. ezt probaltam irni, hogy ez most rodri, vagy más, nekem kurvamindegy, de en ebbol a stiflerbol nem nezem ezt ki, hogy mikor raugrik 2-3 barcás, akkor az egy lábával, nyomás alól majd mindig jól forog majd ki vagy teszi tovabb egybol.... oda extra kell.
már persze, ha a barcával akarunk harcba szállni nyilván...
ha nem, akkor nem muszáj extra, akkor jó lesz az átlag szint is, a bajnokságra mindig esélyesek leszunk igy is, nagy nyogvenyelos meccsekkel, beellt el kell engedni.