Mivel 100 oldal ota megy a vita, igy mar nehez kicsit kigobozni a temat. Jelenleg nalam is Pedri a vilag legjobb kozeppalyasa, viszont o nem mozdithato es mivel valakinek jonnie kell a nemet jo valasztas lesz. Nem lehet minden jatekos Ronaldinho, raadasul azon a poszton nem is igenyli ezt. Legyen egy kiegyensulyozott, sokoldalu jatekos, aki kiegesziti a palyan levo jatekosokat, ez mar boven eleg egy jol mukodo rendszerben.hehetheoriginal írta:tehát nincs a piacon jobb minőség és lehetőség, mint paz és stifler?És ha nincs olyan minőségű játékos aki elérhető? Kroos, Modric szintű nincs, nálam a többi kuka, ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni
en nem tudom, nem ismerem az összes játékost, az összes béellcsapat összes kp-sát, soroljátok, ha - most mindegy hogy mozdithato vagy nem - van esetleg jobb.
egyéni véleményem, hogy ha a klub szerint valóban ez a maximum, ez a két játékos a lehető legjobb minőség, akit hozhatunk, akkor az kurvaszomorú sajnos.
irtam 3 játékost, aki jobb, mint ez a kettő, és ha szánnék rá pár percet, garantálom, hogy találnék még halomnyi másik játékost, aki jobb játékos, mint ez a kettő. ismétlem, egyéni vélemény.
tehát azt mondod, hogy bárkiből lehet világklasszis? vagy amit látsz stiflerből, az alapján világklasszis potenciállal rendelkezik?Nem vilagklasszis, de meg lehet.

Kommentáld a híreket
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2025. május 28., szerda 15:07-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
én is, mint mi mind részesei vagyunk az óvodánakPad'em írta:És te vagy Tompika?hehetheoriginal írta: epic óvoda geci![]()
![]()
![]()
Amúgy olvasd el mit írt Csoki Stillerről, abba talán nem tudsz belekötni.

amit Csokibácsi írt, azt adom, értem mit akar mondani, hogy egy szürke, nem sztárolt arc, aki kb hálás minden madridban eltöltött pillanatért, valszeg szívét-belét kiteszi és agyonhajtja magát majd, hogy labdát szerezzen, hogy pl binicius helyett fusson... értem én.
de nem lenne jobb mégis az átlagjános kedirák helyett olyan, aki esetleg most még nem felkapott, hanem kurvajó képességekkel és alapokkal rendelkezik, és madridban lesz belőle világklasszis? mint például egy makelele. vagy egy essien a cselsziben a lyonból. vagy egy modric akár. egyszeruen ennel a stiflernél nem látom az eyetest alapjan, hogy barmiben extra lenne. akkor keressünk valami embert tudomisén a monacoból, a franciák aranybányák, nekem mindegy, de ne elégedjünk már meg egy 24 éves németországban is maximum átlagosnak mondható, középcsapatban játszó, fejlődésre már statisztikailag nem igazán képes játékossal....
köszönöm. ezt probaltam irni, hogy ez most rodri, vagy más, nekem kurvamindegy, de en ebbol a stiflerbol nem nezem ezt ki, hogy mikor raugrik 2-3 barcás, akkor az egy lábával, nyomás alól majd mindig jól forog majd ki vagy teszi tovabb egybol.... oda extra kell.100 ból 99szer az ideális megoldást választja nyomás alatt is és robotol ezerrel.
már persze, ha a barcával akarunk harcba szállni nyilván...
ha nem, akkor nem muszáj extra, akkor jó lesz az átlag szint is, a bajnokságra mindig esélyesek leszunk igy is, nagy nyogvenyelos meccsekkel, beellt el kell engedni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. május 28., szerda 15:05-kor.
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Abban egyetértek hehevel, hogy egy sérülés előtti Rodri lenne (lett volna) a legjobb opció a kp-nkra. 100 ból 99szer az ideális megoldást választja nyomás alatt is és robotol ezerrel. Nekünk pont ez hiányzik, viszont kétlem, hogy a robotol részét még mindig meg tudná oldani. Legalábbis nagy kockáztatás lenne. Nem véletlen az a City osszeomlás a sérülése után. Azt a hatékonyságot amit hozott Kroostól és a prime Busquetstől láttam csak talán.
- Pad'em
És te vagy Tompika?hehetheoriginal írta: epic óvoda geci![]()
![]()

Amúgy olvasd el mit írt Csoki Stillerről, abba talán nem tudsz belekötni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elhiszem, hogy szar visszaolvasni azokat a dolgokat, amiket te irsz be folyamatosan. De legalabb latod mit kell elviselnunk nap, mint nap.hehetheoriginal írta: epic óvoda geci![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mármint jelenleg, mai napon nem számít mit mondtál fél éve, 2 éve Rodriról, de az igen hogy most épp mit írsz róla vagy Stillerről?hehetheoriginal írta: jelenleg, mai napon, egyáltalán nem számít mi volt fél éve, 2 éve, tegyük most ezt félre.
ti ezt elfogadjátok, én meg nem hinném, hogy ő kellőképp megfelelő minőségű játékos
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyik nem zarja ki a masikat, nem ugy mint amit te irtal Rodrirol.hehetheoriginal írta: én is, hogy szted stifler jöhet a madrid kp-ra, de közben pedri nem világklasszis![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért nagyot mentek gutihaz-al hehe.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehetheoriginal
én is, hogy szted stifler jöhet a madrid kp-ra, de közben pedri nem világklasszis
de mondom, attól függ, mi a cél?
ha megint félidőnként 4-est akarunk szopni a barcától, akkor keep up the good work bois

de mondom, attól függ, mi a cél?
ha megint félidőnként 4-est akarunk szopni a barcától, akkor keep up the good work bois

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Értelmeztem, nevetséges, szóval kacagok tovább.hehetheoriginal írta:ketto nem zarja ki egymast...Realista24 írta:
>>>
Ez mar nekem kellemetlen![]()
![]()
![]()
kacaghatsz, csak elobb ertelmezd a leirtakat.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
még annyi - mielőtt már végképp nem tudják elviselni, hogy vitázni kéne, és jön a ban
-, hogy jelenleg, mai napon, egyáltalán nem számít mi volt fél éve, 2 éve, tegyük most ezt félre.
egy kérdés a lényeg jelenleg: valóban stifler a legjobb megoldás nekünk a kp-ra? mint komoly futballklub gondolom feltérképeztük a piacot, meg lett keresve millió ügynök, a scoutjaink és szakma körbenézett, hogy akkor kp-ra milyen típusú és képességű, adottságú játékosra van szükség. és stiflerre találtak rá, mert nincs más, jobb megoldás, vagy aki jobb lenne az nem mozdítható esetleg, vagy máshova akar menni. ti ezt elfogadjátok, én meg nem hinném, hogy ő kellőképp megfelelő minőségű játékos egyelőre, cáfoljon rám, ha hozzuk, hajrá.
nincs más mondanivalóm a témában, nincs is benne több sztem, még le se igazoltuk.

egy kérdés a lényeg jelenleg: valóban stifler a legjobb megoldás nekünk a kp-ra? mint komoly futballklub gondolom feltérképeztük a piacot, meg lett keresve millió ügynök, a scoutjaink és szakma körbenézett, hogy akkor kp-ra milyen típusú és képességű, adottságú játékosra van szükség. és stiflerre találtak rá, mert nincs más, jobb megoldás, vagy aki jobb lenne az nem mozdítható esetleg, vagy máshova akar menni. ti ezt elfogadjátok, én meg nem hinném, hogy ő kellőképp megfelelő minőségű játékos egyelőre, cáfoljon rám, ha hozzuk, hajrá.
nincs más mondanivalóm a témában, nincs is benne több sztem, még le se igazoltuk.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
ketto nem zarja ki egymast...Realista24 írta:>>>az még nem jelenti, hogy nem jó játékos.Ez mar nekem kellemetlenaki nelkul ugyanolyan minden csapat, legyen az city vagy valogatott![]()
![]()
![]()
![]()

kacaghatsz, csak elobb ertelmezd a leirtakat.

thereisonly1ronaldo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Kövezzetek meg, de nálam igen.hehetheoriginal írta:akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted...
Rodri neve igazából 23-24-et megelőzően fel se merült sehol a legjobbak között.
Xabi Alonso viszont huzamosabb ideig volt ott a legjobbak között emlegetve, olyan közegben, ahol nem egy Gravenberch meg Reijnders volt a mérce, hanem pl egy Pirlo vagy a még Bayernes Kroos.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ebbol lassan fel ev zarka lesz. Pattanasig feszul a helyzet.
*popcorn

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
>>>az még nem jelenti, hogy nem jó játékos.
Ez mar nekem kellemetlenaki nelkul ugyanolyan minden csapat, legyen az city vagy valogatott![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Tavaly a serulese elott azt allitottadhehetheoriginal írta: tegnap ezt már átrágtuk, hogy én személy szerint nem kedvelem - puhos szurkesemmilyen rodri - az még nem jelenti, hogy nem jó játékos.
Akkor minek hozzuk el akár stifler helyett vagy csak ugy, ha vele ugysem javulnak a csapatok mellesleg atleticos es puhos es kockafeju is.az eszrevehetetlen jatekos, mint a labda nelkuli iranyito
aki nelkul ugyanolyan minden csapat, legyen az city vagy valogatott

- hehetheoriginal
akkor bocsRemy írta:Szerintem amugy igen.hehetheoriginal írta: akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?

tegnap ezt már átrágtuk, hogy én személy szerint nem kedvelem - puhos szurkesemmilyen rodri, raadasul ex atleticos - az még nem jelenti, hogy nem jó játékos.Rodri miota lett nalad extra?
mai szemmel nézve elit játékos, más kérdés, hogy alltime listán nincs elöl. nálam. szerintem.
jobb stiflernél? ez a kérdés pl.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Rodri miota lett nalad extra?hehetheoriginal írta:akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted...
2024. 11. 06.-án ezt irtad amikor valaki a tchouameni topikba rodri hozta volna tchouas helyere.
lónak a faszát, hagyjatok már...
rodri...
nem kell. túlértékelt poszt, lásd puhos rodri
hehetheoriginal írta: puhos rodri a madridban atleticos multtal.
pfejjgeci.
az eszrevehetetlen jatekos, mint a labda nelkuli iranyito![]()
aki nelkul ugyanolyan minden csapat, legyen az city vagy valogatott![]()
meg a lófaszt.
igy a serulese miatt halisten biztos, hogy nem fog itt jatszani soha.
a politikánk teljesen jó, fiatal übertehetségek aranylag olcsón, és rutinos stabil jatekosok ingyen (bappe![]()
), latjuk, hogy mukodik, nem csak, hogy billiokat verunk el atlagjanosokra anglia modon.
Mondd mar el kerlek hogy azota nem jatszott csak tiz percet, hogy valtozott meg rola igy a velemenyed, hogy a minap mar hoztad volna de egy eve a serulese elott ez volt rola a velemenyed?az puhos kockafejű rodri az ex-atleticobol.
meg a lónak a faszát.
pfejjj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jogos, miert is gondolna az ember szemelyeskedesnek, hogy nem tul burkoltan lehulyezel mindenkit, aki nem ert veled egyet.hehetheoriginal írta:örömteli, hogy legalább így közvetve beismeredne csodalkozz, hogy ott kotunk beled, ahol csak lehet,![]()
nem én kezdem a személyeskedést általában.
Közvetlenul is beismerem, sot meg elvezem is, hogy egyik hulyesegedet a masik utan tudom megcafolni sajat magad altal irt korabbi dolgokkal.
Szerintem zarjuk a temat, ha mar tegnap zavart az offolas.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema