HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 14:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 14:49
Egyik nem zarja ki a masikat, nem ugy mint amit te irtal Rodrirol.hehetheoriginal írta: én is, hogy szted stifler jöhet a madrid kp-ra, de közben pedri nem világklasszis![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 28., szerda 14:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 14:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 14:38
Értelmeztem, nevetséges, szóval kacagok tovább.hehetheoriginal írta:ketto nem zarja ki egymast...Realista24 írta:
>>>
Ez mar nekem kellemetlen![]()
![]()
![]()
kacaghatsz, csak elobb ertelmezd a leirtakat.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 14:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 14:22
ketto nem zarja ki egymast...Realista24 írta:>>>az még nem jelenti, hogy nem jó játékos.Ez mar nekem kellemetlenaki nelkul ugyanolyan minden csapat, legyen az city vagy valogatott![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. május 28., szerda 14:21
Kövezzetek meg, de nálam igen.hehetheoriginal írta:akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted...
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 14:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 14:19
>>>az még nem jelenti, hogy nem jó játékos.
Ez mar nekem kellemetlenaki nelkul ugyanolyan minden csapat, legyen az city vagy valogatott![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 28., szerda 14:19
Tavaly a serulese elott azt allitottadhehetheoriginal írta: tegnap ezt már átrágtuk, hogy én személy szerint nem kedvelem - puhos szurkesemmilyen rodri - az még nem jelenti, hogy nem jó játékos.
Akkor minek hozzuk el akár stifler helyett vagy csak ugy, ha vele ugysem javulnak a csapatok mellesleg atleticos es puhos es kockafeju is.az eszrevehetetlen jatekos, mint a labda nelkuli iranyito
aki nelkul ugyanolyan minden csapat, legyen az city vagy valogatott
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 14:16
akkor bocsRemy írta:Szerintem amugy igen.hehetheoriginal írta: akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?
tegnap ezt már átrágtuk, hogy én személy szerint nem kedvelem - puhos szurkesemmilyen rodri, raadasul ex atleticos - az még nem jelenti, hogy nem jó játékos.Rodri miota lett nalad extra?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 28., szerda 14:14
Rodri miota lett nalad extra?hehetheoriginal írta:akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted...
lónak a faszát, hagyjatok már...
rodri...
nem kell. túlértékelt poszt, lásd puhos rodri
hehetheoriginal írta: puhos rodri a madridban atleticos multtal.
pfejjgeci.
az eszrevehetetlen jatekos, mint a labda nelkuli iranyito![]()
aki nelkul ugyanolyan minden csapat, legyen az city vagy valogatott![]()
meg a lófaszt.
igy a serulese miatt halisten biztos, hogy nem fog itt jatszani soha.
a politikánk teljesen jó, fiatal übertehetségek aranylag olcsón, és rutinos stabil jatekosok ingyen (bappe![]()
), latjuk, hogy mukodik, nem csak, hogy billiokat verunk el atlagjanosokra anglia modon.
Mondd mar el kerlek hogy azota nem jatszott csak tiz percet, hogy valtozott meg rola igy a velemenyed, hogy a minap mar hoztad volna de egy eve a serulese elott ez volt rola a velemenyed?az puhos kockafejű rodri az ex-atleticobol.
meg a lónak a faszát.
pfejjj.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 14:09
Jogos, miert is gondolna az ember szemelyeskedesnek, hogy nem tul burkoltan lehulyezel mindenkit, aki nem ert veled egyet.hehetheoriginal írta:örömteli, hogy legalább így közvetve beismeredne csodalkozz, hogy ott kotunk beled, ahol csak lehet,![]()
nem én kezdem a személyeskedést általában.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 28., szerda 14:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 14:08
Szerintem amugy igen.hehetheoriginal írta:akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 14:07
akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted...
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. május 28., szerda 14:04
Ezzel értek egyet.CS0ki írta: Nekem igazából lassan előny, hogy olyan játékos jön kozeppalyara, akiről alig hall az ember. Arról inkább feltételezem, hogy szép csendben szetfutja majd az agyát, és nyomja a piszkos melót. Nekünk ez kell, teli vagyunk sztárokkal, akiknek a szezonbeli megmozdilasaibol 2 órás YouTube videókat lehet osszevagni, csak letamadni meg futni nincs kedvük... Nyilván kell a tudás meg technika meg nem tudom mi, de nekünk nem varozslok kellenek már, hanem szürke vizhordók. Ez a német gyerek jó lehet erre, ha nem kerül túl sokba, és xabinak kell, akkor hajrá. Nem tudok olyat, akinél most nagyon azt érezném, hogy hozni kell, mert miről maradunk le.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 13:48
örömteli, hogy legalább így közvetve beismeredne csodalkozz, hogy ott kotunk beled, ahol csak lehet,
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. május 28., szerda 13:47
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem