ketto nem zarja ki egymast...Realista24 írta:>>>az még nem jelenti, hogy nem jó játékos.Ez mar nekem kellemetlenaki nelkul ugyanolyan minden csapat, legyen az city vagy valogatott![]()
![]()
![]()
![]()

kacaghatsz, csak elobb ertelmezd a leirtakat.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 14:22
ketto nem zarja ki egymast...Realista24 írta:>>>az még nem jelenti, hogy nem jó játékos.Ez mar nekem kellemetlenaki nelkul ugyanolyan minden csapat, legyen az city vagy valogatott![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. május 28., szerda 14:21
Kövezzetek meg, de nálam igen.hehetheoriginal írta:akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted...
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 14:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 14:19
>>>az még nem jelenti, hogy nem jó játékos.
Ez mar nekem kellemetlenaki nelkul ugyanolyan minden csapat, legyen az city vagy valogatott![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 28., szerda 14:19
Tavaly a serulese elott azt allitottadhehetheoriginal írta: tegnap ezt már átrágtuk, hogy én személy szerint nem kedvelem - puhos szurkesemmilyen rodri - az még nem jelenti, hogy nem jó játékos.
Akkor minek hozzuk el akár stifler helyett vagy csak ugy, ha vele ugysem javulnak a csapatok mellesleg atleticos es puhos es kockafeju is.az eszrevehetetlen jatekos, mint a labda nelkuli iranyito
aki nelkul ugyanolyan minden csapat, legyen az city vagy valogatott
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 14:16
akkor bocsRemy írta:Szerintem amugy igen.hehetheoriginal írta: akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?
tegnap ezt már átrágtuk, hogy én személy szerint nem kedvelem - puhos szurkesemmilyen rodri, raadasul ex atleticos - az még nem jelenti, hogy nem jó játékos.Rodri miota lett nalad extra?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 28., szerda 14:14
Rodri miota lett nalad extra?hehetheoriginal írta:akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted...
lónak a faszát, hagyjatok már...
rodri...
nem kell. túlértékelt poszt, lásd puhos rodri
hehetheoriginal írta: puhos rodri a madridban atleticos multtal.
pfejjgeci.
az eszrevehetetlen jatekos, mint a labda nelkuli iranyito![]()
aki nelkul ugyanolyan minden csapat, legyen az city vagy valogatott![]()
meg a lófaszt.
igy a serulese miatt halisten biztos, hogy nem fog itt jatszani soha.
a politikánk teljesen jó, fiatal übertehetségek aranylag olcsón, és rutinos stabil jatekosok ingyen (bappe![]()
), latjuk, hogy mukodik, nem csak, hogy billiokat verunk el atlagjanosokra anglia modon.
Mondd mar el kerlek hogy azota nem jatszott csak tiz percet, hogy valtozott meg rola igy a velemenyed, hogy a minap mar hoztad volna de egy eve a serulese elott ez volt rola a velemenyed?az puhos kockafejű rodri az ex-atleticobol.
meg a lónak a faszát.
pfejjj.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 14:09
Jogos, miert is gondolna az ember szemelyeskedesnek, hogy nem tul burkoltan lehulyezel mindenkit, aki nem ert veled egyet.hehetheoriginal írta:örömteli, hogy legalább így közvetve beismeredne csodalkozz, hogy ott kotunk beled, ahol csak lehet,![]()
nem én kezdem a személyeskedést általában.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 28., szerda 14:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 14:08
Szerintem amugy igen.hehetheoriginal írta:akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 14:07
akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted...
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. május 28., szerda 14:04
Ezzel értek egyet.CS0ki írta: Nekem igazából lassan előny, hogy olyan játékos jön kozeppalyara, akiről alig hall az ember. Arról inkább feltételezem, hogy szép csendben szetfutja majd az agyát, és nyomja a piszkos melót. Nekünk ez kell, teli vagyunk sztárokkal, akiknek a szezonbeli megmozdilasaibol 2 órás YouTube videókat lehet osszevagni, csak letamadni meg futni nincs kedvük... Nyilván kell a tudás meg technika meg nem tudom mi, de nekünk nem varozslok kellenek már, hanem szürke vizhordók. Ez a német gyerek jó lehet erre, ha nem kerül túl sokba, és xabinak kell, akkor hajrá. Nem tudok olyat, akinél most nagyon azt érezném, hogy hozni kell, mert miről maradunk le.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 13:48
örömteli, hogy legalább így közvetve beismeredne csodalkozz, hogy ott kotunk beled, ahol csak lehet,
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. május 28., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 13:34
Az ilyen utolso gondolatok miatt olyan a megitelesed, amilyen. Jobb lenne, ha hagynad ezeket a francba, es akkor lehetne ertelmesebben eszmet cserelni. Ha meg nem sikerul, akkor ne csodalkozz, hogy ott kotunk beled, ahol csak lehet, mert ilyen alapon mar regen hagynod kellett volna neked is az egeszet.hehetheoriginal írta:ő döntése volt éveket elbaszni egy tottenhamben, miközben bőven befért volna máshova is. pl egyik legjobb kp-sa volt, más szint, mint a bundesliga, nem?Modric 26 evesen erkezett ugy hogy addig egy kupat nem nyert.
aki nem látja a különbséget mondjuk egy 24-25 éves modric és eközött a stifler között, az sztem engedje el az egészet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 13:32
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 28., szerda 13:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 13:28
ő döntése volt éveket elbaszni egy tottenhamben, miközben bőven befért volna máshova is. pl egyik legjobb kp-sa volt, más szint, mint a bundesliga, nem?Modric 26 evesen erkezett ugy hogy addig egy kupat nem nyert.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 28., szerda 13:26
barca elleni 8asnal goretzka alap volt. Bar gondolom az nem szamit dominalasnak.hehetheoriginal írta: barca ellen? naugye....
mondhatod, hogy az egy csapat volt csak, de nekunk pont ezt az egy csapatot kellene megoldani vegre...... ebbe bukott bele minden idok legsikeresebb edzoje is.
Modric 26 evesen erkezett ugy hogy addig egy kupat nem nyert.hehetheoriginal írta: 24 evesen stifler eddig jutott, tenyleg ez a leheto legjobb valasztas nekunk?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 13:18
2026tol van buyoutja, 36,5 millio ertekben, de a Stuttgart 2 millioert kivatlhatja ezt.hehetheoriginal írta:leirtam, stifler eyetest alapján nem kétlábas, egy átlagos, talán maximum felső középkategóriás játékos.Remy írta: De mi alapjan jobb? Ird mar le. Nem a sajat szubjektiv megitelesed erdekel, mert az semennyire nem mervado.
Tenyeket irj, ami bizonyitja, hogy jobban vagy rosszabul jarunk.
a jelenlegi top szint rodri, pedri, dejong, de akár reijnders és gravenberch is, akik hetrol hetre nagycsapatokban alapemberek, kulonbozo modokon jobbak, pl labdabiztosabbak, technikasabbak, fizikalisan is erosebbek.
24 evesen stifler eddig jutott, tenyleg ez a leheto legjobb valasztas nekunk?
nem tudom mennyibe kerulne, ha meg akarjuk venni, akkor nyilvan megvesszuk, itt nincs beleszolasunk, en annyit mondok, hogy nem latom, hogy o oldana meg a kp stabilitasproblemait, es hogy ne lenne nala jobb jatekos a piacon
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem