Ezzel értek egyet.CS0ki írta: Nekem igazából lassan előny, hogy olyan játékos jön kozeppalyara, akiről alig hall az ember. Arról inkább feltételezem, hogy szép csendben szetfutja majd az agyát, és nyomja a piszkos melót. Nekünk ez kell, teli vagyunk sztárokkal, akiknek a szezonbeli megmozdilasaibol 2 órás YouTube videókat lehet osszevagni, csak letamadni meg futni nincs kedvük... Nyilván kell a tudás meg technika meg nem tudom mi, de nekünk nem varozslok kellenek már, hanem szürke vizhordók. Ez a német gyerek jó lehet erre, ha nem kerül túl sokba, és xabinak kell, akkor hajrá. Nem tudok olyat, akinél most nagyon azt érezném, hogy hozni kell, mert miről maradunk le.
Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted... Ilyen típusú játékosnak tűnik ez a Stiller is, aki lerakja a melót feltűnésmentesen, bár tény, hogy 2 hete ismerem kb a nevét, míg Reijnders meg már a kontinenstornán is jól mozgott.
Egyforma áron Reijnderst hoznám, de a hollandért 70-75 milla körül kér a Milan, ettől szerintem Stiller jóval olcsóbb megoldás lehet, ezáltal kisebb kockázat és majd' 3 évvel fiatalabb is, ha mégsem jön be, kiszállni is könnyebb belőle, mint a hollandból.